Essent € 300,- korting

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
16.960 keer bekeken Exclusief via deze site
 • € 300,- korting op je energiekosten
 • Voordelige lage vaste energietarieven
 • 100% groene WindStroom
 • Je moet zowel gas als stroom afnemen

Krijg € 300,- korting bij een driejarig contract van Essent! Dit is een eenmalige korting mét extra voordeel op je energietarieven. Je kiest hierbij voor de zekerheid van Essent. Drie jaar lange vaste tarieven en flink voordeel.

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Essent regelt je overstap

Alles over deze Essent aanbieding

Met deze energie aanbieding kies je voor drie jaar lange vaste energietarieven. Dit kan zeer voordelig zijn, maar de prijzen kunnen natuurlijk ook dalen. Dit weet je van te voren nooit. Met deze aanbieding kies je voor zekerheid en weet je precies wat je de komende drie jaar gaat betalen. Bij Essent krijg je 100% groene WindStroom, goed voor het milieu dus. De € 300,- korting is natuurlijk mooi meegenomen om op je maandelijkse vaste lasten te besparen.

100% groene stroom
Groene Windstroom uit Nederland
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
Wik

Wik van energie aanbiedingen

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Hoge korting, drie jaar lang vaste tarieven én groene stroom. Dat krijg je met deze aanbieding. Een van de hogere kortingen bij een 3-jarig contract.

Beoordeling Essent aanbieding

Wik van de energie redactie geeft de '€ 300,- korting' een beoordeling van 4/5 sterren.

Essent energie aanbieding beoordeeld op

Overstappen naar Essent

Overstappen naar Essent met deze aanbieding is heel eenvoudig. Essent regelt namelijk je overstap, van begin tot eind met de gratis Essent overstapservice. Dat betekent dat jij je alleen maar hoeft aan te melden via de actielink op deze pagina. Daarna komt de Essent overstapservice in actie voor je, en maakt je overstap in orde.

Na je aanmelding heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je er nog een paar nachtjes over slapen. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Essent na de bedenktijd je oude contract voor je op. Ook daar heb je dus geen omkijken naar. Dat scheelt jou weer. De levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres, mocht je je dat afvragen. Je zit er tijdens je overstap gewoon warmpjes bij.

Voorwaarden Essent

 • Alleen voor nieuwe klanten of klanten die eerder bij Essent zaten maar nu niet meer
 • Alleen geldig voor afname van zowel gas als stroom

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Essent.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met korting

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Essent en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau: