Energie aanbieding:
Nuon € 100,- cashback

Helaas, deze aanbieding is verlopen! Bekijk alle Nuon aanbiedingen Alle cashback aanbiedingen

Krijg nu € 100,- cashback bij een eenjarig vast gas en stroom contract. Je profiteert hierbij van lage energietarieven. Aan het einde van het eerste jaar krijg je via een aparte factuur de € 100,- op je rekening gestort.

Na het jaar kan je weer overstappen waardoor je opnieuw kunt profiteren van een andere energie aanbieding. Deze aanbieding is alleen beschikbaar via internet en niet bijvoorbeeld aan de deur of op straat. Naast de cashback draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Je ontvangt namelijk groene stroom uit wind, water en zon en gas met CO2 compensatie.

Web only
Deze aanbieding is alleen via deze website te vinden

Voordelen energie aanbieding

  • € 100,- gestort op je rekening aan het einde van het jaar
  • 1 jaar contract met vaste lage tarieven
  • Duurzame energie met CO2 compensatie

Geert van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Een 1-jarig contract met cashback is een goede aanbieding. Zo heb je voor een korte periode vaste tarieven en krijg je ook nog eens geld terug aan het einde van je contract.

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon € 100,- cashback energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstappen naar Nuon

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon Vattenfall helaas niet je overstapboete. Het is daarom aan te raden om te wachten tot dat je contract nog maximaal 61 dagen loopt, dan kan je gratis overstappen naar Nuon Vattenfall zonder overstapboete! Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

  • Deze actie is web only, alleen beschikbaar via het internet dus
  • Alleen voor klanten die zowel gas als stroom afnemen
  • Alleen voor nieuwe klanten of voor klanten die al langer dan een jaar niet bij Nuon zitten.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 100,- cashback

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€109

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€145

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€214
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst