Thuiswinkel Partner
10 jarig bestaan
Vergelijkgroep website

Nuon Vattenfall € 100,- cashback

2.039 keer bekeken Nog 10 dagen

Krijg nu € 100,- cashback bij een eenjarig vast gas en stroom contract. Je profiteert hierbij van lage energietarieven. Aan het einde van het eerste jaar krijg je via een aparte factuur de € 100,- op je rekening gestort.

  • € 100,- gestort op je rekening aan het einde van het jaar
  • 1 jaar contract met vaste lage tarieven
  • Duurzame energie met CO2 compensatie

Alles over deze Nuon Vattenfall aanbieding

Na het jaar kan je weer overstappen waardoor je opnieuw kunt profiteren van een andere energie aanbieding. Deze aanbieding is alleen beschikbaar via internet en niet bijvoorbeeld aan de deur of op straat. Naast de cashback draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Je ontvangt namelijk groene stroom uit wind, water en zon en gas met CO2 compensatie.

Web only
Deze aanbieding is alleen via deze website te vinden

Geert van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Een 1-jarig contract met cashback is een goede aanbieding. Zo heb je voor een korte periode vaste tarieven en krijg je ook nog eens geld terug aan het einde van je contract.

Nuon Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Vattenfall € 100,- cashback energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstappen naar Nuon Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon Vattenfall

  • Deze actie is web only, alleen beschikbaar via het internet dus
  • Alleen voor klanten die zowel gas als stroom afnemen
  • Alleen voor nieuwe klanten of voor klanten die al langer dan een jaar niet bij Nuon zitten.

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 100,- cashback

WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€109
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€145
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€214

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cashback

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst