Energie aanbieding: Nuon € 100,- cashback

Nog 10 dagen

Krijg nu € 100,- cashback bij een eenjarig vast gas en stroom contract. Je profiteert hierbij van lage energietarieven. Aan het einde van het eerste jaar krijg je via een aparte factuur de € 100,- op je rekening gestort.

Na het jaar kan je weer overstappen waardoor je opnieuw kunt profiteren van een andere energie aanbieding. Deze aanbieding is alleen beschikbaar via internet en niet bijvoorbeeld aan de deur of op straat. Naast de cashback draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Je ontvangt namelijk groene stroom uit wind, water en zon en gas met CO2 compensatie.

Web only
Deze aanbieding is alleen via deze website te vinden

Voordelen energie aanbieding

  • € 100,- gestort op je rekening aan het einde van het jaar
  • 1 jaar contract met vaste lage tarieven
  • Duurzame energie met CO2 compensatie

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 100,- cashback

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€109

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€145

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€214
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon wordt je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon vaak je overstapboete. Maar daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete alleen over als je niet te vaak gewisseld bent van leverancier en wanneer je niet na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden de tijd om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

  • Deze actie is web only, alleen beschikbaar via het internet dus
  • Alleen voor klanten die zowel gas als stroom afnemen
  • Alleen voor nieuwe klanten of voor klanten die al langer dan een jaar niet bij Nuon zitten.

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon € 100,- cashback energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meldt je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst