Nuon Wehkamp cadeaukaart t.w.v. € 200 – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeaubon

Nuon/Vattenfall Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €200,-

Wehkamp cadeaukaart

t.w.v € 200,-

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
5.931 keer bekeken Nog 5 dagen
  • Ruim assortiment bij Wehkamp
  • Groot cadeau voor 1-jarig contract
  • Vast lage energietarieven
  • Tegoed ook in meerdere keren te besteden

Ontvang nu €200,- tegoed om uit te spenderen bij Wehkamp wanneer je kiest voor een 1-jarig contract bij Nuon Vattenfall. Je hebt keuze uit het gehele assortiment van Wehkamp.

energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Naast Bol.com is Wehkamp één van de andere grote webinkels van Nederland, met een heel ruim assortiment waar je voor elke situatie wel iets kan vinden. Van kleding, sportspullen, schoolspullen, elektronica tot verzorgingsartikelen, Wehkamp heeft het. Met de Wehkamp cadeaukaart ben je helemaal vrij om te kiezen waar jij je tegoed aan uit geeft. Hoe leuk is dat? Zo weet je zeker dat je cadeau goed besteedt. Je kunt nu kiezen bij een éénjarig energiecontract bij Nuon Vattenfall voor een Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €200,-. Zou je wel een graag een cadeau willen, maar weet je nu nog niet wat? De Wehkamp cadeaukaart is twee jaar lang te gebruiken. Dat geeft je alle tijd om er iets leuks van te kopen, voor jezelf of voor een ander. Bovendien kun je ervoor kiezen om alles in één keer uit te geven, of juist verspreid. Maar net wat bij je past.

Naast een groot cadeau krijg je bij Nuon Vattenfall standaard lage energietarieven. Je ontvangt de Wehkamp cadeaukaart binnen 4 weken nadat Nuon Vattenfall je derde termijnbedrag heeft afgeschreven. De cadeaukaart krijg je via de mail toegestuurd. In de mail staat een unieke code waarmee je de Wehkamp bon kunt verzilveren.

1 jaar vast
Lage tarieven
€200,- tegoed
3 jaar lang te besteden
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €200,- energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Geldig bij een 1-jaar contract
  • Alleen geldig bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€111
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€150
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€229

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeaubon

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst