Voor- en nadelen

 • 1 jaar lang vaste tarieven
 • 100% groene stroom
 • Tot € 300,- loyaliteitskorting
 • Hoogte van korting is afhankelijk van je verbruik en postcode
 • Alleen voor nieuwe energieklanten

Bij Oxxio krijg je nu een jaar lang vaste lage tarieven en een eenmalige korting die kan oplopen tot € 300,-,-.Wanneer je op zoek bent naar zekerheid kan dit zeker een goede keuze zijn. 

Bekijk deze aanbieding
€ 300,- Cashback
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over deze Oxxio aanbieding

Alles over deze Oxxio energie aanbieding

Deze Oxxio 1 jaar aanbieding is met name voor huishoudens met een lager energieverbruik voordelig. In tegenstelling tot veel andere aanbiedingen krijgen juist huishoudens met een lager energieverbruik een hogere korting tot € 300,-,-. 

 

Oxxio met bonus korting

Vaak zie je dat dit andersom is en dat hogere kortingen gegeven worden bij een hoger energieverbruik. Oxxio 1 jaar vast is daarom bij uitstek goedkoper voor kleinere huishoudens met een gemiddeld energieverbruik van 2500 kWh en 1000 m3.

Een loyaliteitsbonus werkt net als een cashback. Je krijgt het geld aan het einde van het jaar op je rekening gestort. 

 

Actie voorwaarden:

 • De contractduur is 1 jaar
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten
 • Deze actie is exclusief af te sluiten via de knoppen op deze pagina
 • Alleen mogelijk bij afname van gas en stroom
Overstappen naar Oxxio
"Voor huishoudens met een gemiddeld of lager energieverbruik is deze Oxxio 1 jaar energie aanbieding op dit moment een van de voordeligste contracten. Neem 'm dus zeker mee in je vergelijking. "
Geert Wirken

Geert Wirken

Energie expert

Beoordeling van deze 1 jaar vast tot € 300 loyaliteitsbonus aanbieding
4.5 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Overstappen naar Oxxio

Kies je voor deze aanbieding en stap je over naar Oxxio? Dan wordt jouw overstap volledig geregeld met de gratis Oxxio overstapservice.

Zo makkelijk is overstappen naar deze Oxxio aanbieding:
kiyoh logo

Stap 1. Meld je aan

Klik op de actielink op deze pagina. Vervolgens bereken je het maandbedrag en vul je je gegevens in. Meld je aan!
kiyoh logo

Stap 2. Ontvang een bevestiging

Nadat je jouw nieuwe energiecontract hebt aangevraagd, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.
kiyoh logo

Stap 3. Overstap gelukt

Na de bedenktijd start de levering van energie door Oxxio. Zij zeggen dan ook jouw huidige energiecontract op. Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten. Dat is wel zo fijn!
Meer informatie over energieleverancier Oxxio lees je hier.
Overstappen naar Oxxio

Veelgestelde vragen over deze aanbieding van Oxxio

Welke tarieven ga ik bij deze Oxxio aanbieding betalen?

Om zeker van je keuze te zijn wil je natuurlijk weten wat je gaat betalen. Wanneer je nu gebruik maakt van deze aanbieding, zul je 1 jaar lang profiteren van onderstaande lage energieprijzen.

Dit zijn de tarieven die je bij deze Oxxio aanbieding gaat betalen:

 • €0.258 per kWh stroom
 • €1.282 per m3 gas

Laatse update: donderdag 18 juli 2024

Hoe kan ik me aanmelden voor deze Oxxio energie aanbieding?

Wil je gebruik maken van deze actie van Oxxio, dan kun je je als nieuwe klant meteen aanmelden. Op de website van Oxxio kun je je aanmelden voor deze aanbieding door je gegevens in te vullen en het online formulier te versturen. Dit kost je slechts een paar minuten.

Vervolgens krijg je van Oxxio een bevestiging via de mail wanneer je aanmelding is verwerkt en gaat Oxxio samen met je oude leverancier aan de slag om jouw overstap netjes te regelen. Je hoeft zelf dus niet je oude contract op te zeggen, wel zo makkelijk. 

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na bevestiging van je aanmelding en komt nooit zonder gas of stroom te zitten in de tussentijd. Let wel op dat deze aanbieding alleen voor nieuwe klanten geldt.

Hoe lang is deze Oxxio energie aanbieding geldig?

Wanneer je gebruik maakt van deze Oxxio aanbieding, sluit je een contract af voor 1 jaar vast met stroom en gas. Dat betekent dat je 1 jaar lang vaste tarieven voor gas en stroom betaalt. Dit gaat om de vaste- en variabele leveringskosten per m3 gas en kWh stroom. Zo weet je van tevoren altijd welke tarieven je betaalt, die blijven onveranderd.

Passen energieleveranciers tussentijds hun energieprijzen aan, dan heeft dat geen invloed op jouw contract. De belastingen op energie staan hier los van en worden ieder jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Hierdoor kan je energiecontract ieder jaar toch iets duurder of voordeliger uitvallen. Hier heeft Oxxio geen invloed op.

Als je deze Oxxio 1 jaar energie aanbieding aanvraagt weet je dat:

 • Je 1 jaar lang zelfde lage tarieven betaalt
 • Je na de einddatum op ieder moment weer kunt overstappen

Wanneer gaat het contract bij deze Oxxio energie aanbieding in?

Nadat je aanmelding is ontvangen en verwerkt krijg je van Oxxio 2 dagen later de leverdatum voor gas en stroom door. De leverdatum is tevens de ingangsdatum van je nieuwe contract. Oxxio start meestal met leveren binnen 6 weken nadat je je hebt aangemeld, en uiterlijk binnen 3 maanden. Hierbij houdt Oxxio dus rekening met de einddatum van je huidige contract als je op dit moment een energiecontract hebt lopen (met een einddatum).

Wat ga ik precies betalen met deze Oxxio 1 jaar energie aanbieding?

Wat je precies gaat betalen voor deze Oxxio 1 jaar aanbieding is afhankelijk van je verbruik en je postcode. De berekening is altijd een schatting van je maandbedrag op basis van de tarieven, belastingen en cashback en op basis van het historisch verbruik van je woning. Heb je het idee dat je geschatte termijnbedrag te hoog of te laag is? Dan kun je dit zelf tussentijds aanpassen in je Oxxio klantaccount (via de app). Zo voorkom je dat je achteraf nog moet bijbetalen, of maandelijks te veel aan voorschot betaalt. Oxxio verrekent je werkelijke verbruik met de jaarafrekening. Je betaalt dus nooit meer dan wat je werkelijk hebt verbruikt. 

Wat gebeurt er zodra deze Oxxio aanbieding afloopt?

Na 1 jaar loopt je contract bij Oxxio af met deze aanbieding. Je contract wordt dan automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment kun je weer gratis overstappen

Blijf je vervolgens zitten, dan betaal je niet langer de vaste voordelige tarieven, maar variabele tarieven. Variabele tarieven bewegen mee met de marktprijs en liggen vrijwel altijd iets hoger dan vaste tarieven. Gaan de markttarieven omhoog, dan voel je dit direct in je portemonee. 

Los van de hogere kale tarieven voor gas en stroom betaal je bovendien gemiddeld zo'n € 300,- meer dan nodig als je blijft zitten na de einddatum van je contract. Dit is namelijk de gemiddelde korting die je misloopt bij veel energieleveranciers en waar nieuwe klanten wel van kunnen profiteren.

Wil je liever meer zekerheid over je energierekening, dan adviseren we je opnieuw energie aanbiedingen te vergelijken voor een mooie deal met cadeau of fikse korting, en over te stappen van energieleverancier! 

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Keuze icoon
Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Cadeau icoon
Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,1 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Oxxio en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.