Powerpeers € 75,- cashback alleen stroom

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
253 keer bekeken Nog 5 dagen
 • € 75,- eenmalige korting bij een alleen stroom contract
 • Eenjarig contract waardoor je flexibel blijft
 • De korting wordt verrekend op je jaarnota
Vanwege de hoge gasprijzen is deze aanbieding tijdelijk niet verkrijgbaar. Meld je aan voor een seintje of de wachtrij. Dan weet je zeker dat je voorraan staat zodra deze aanbieding weer aan te vragen is!

100% Groene energie uit Nederland met een hoge korting!

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Powerpeers regelt je overstap

Alles over deze Powerpeers aanbieding

Powerpeers is een nieuwe Energieleverancier waar je stroom krijgt van andere huishoudens die stroom opwekken. Hierdoor krijg je 100% groene stroom uit Nederland. Bij Powerpeers krijg je super voordelig echte duurzame energie.

100% Duurzaam
Groene stroom uit Nederland
1 Jaar contract
Hoge korting met een korte contractsduur
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
expert-Geert

van energie aanbiedingen

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Bij Powerpeers krijg je zelfs als je alleen stroom neemt een mooie korting. Dit kom je bij andere providers niet vaak tegen. Powerpeers is ook een van de voorlopers van groene energie in Nederland. Als je om duurzaamheid geeft dan is Powerpeers een uitstekende keuze.

Beoordeling Powerpeers aanbieding

van de energie redactie geeft de '€ 75,- cashback alleen stroom' een beoordeling van 4.5/5 sterren.

Powerpeers energie aanbieding beoordeeld op

Overstappen naar Powerpeers

Powerpeers staat voor schone energie. Sinds juni 2016 zijn ze actief, maar pas sinds begin 2018 bekend onder het grotere publiek. Powerpeers zet zich in voor een duurzamere wereld en wilt dit graag met zo veel mogelijk mensen doen. Nadat je bent aangemeld kan je zelf kiezen van welke bron je groene energie moet komen. In het online energiedashboard kun je precies zien en kiezen van wie jouw groene stroom komt. Zo weet je zeker dat je duurzaam bezig bent! Bovendien profiteer je van scherpe tarieven door een scherpe eenmalige korting en een laag tarief per kWh.

Voorwaarden Powerpeers

 • De actie is voor nieuwe klanten die nu geen klant zijn bij Powerpeers.
 • De aanbieding is geldig voor een contract met alleen Stroom.

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Powerpeers.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met korting

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Powerpeers en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau: