Voor- en nadelen

  • Goedkoop dynamisch contract
  • Eerlijke dynamische prijzen
  • Beste keuze voor alleen stroom
  • Op ieder moment opzegbaar
  • 100% groene stroom uit Nederland

Met het dynamische stroomcontract van Tibber betaal je iedere uur per kWh een wisselend tarief tegen inkoopprijs. Geen aanbieding met cadeau of cashback, wel met scherpe tarieven waardoor je alsnog kunt besparen op je energierekening.

Bekijk deze aanbieding
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over deze Tibber aanbieding

Met deze energie actie van Tibber ontvang je geen cashback korting of gratis cadeau, maar profiteer je wel van enorm scherpe tarieven. Hierdoor kun je alsnog flink besparen op je energierekening. Je betaalt namelijk voor je stroomverbruik tegen inkoopprijs. Geen vaste tarieven, maar je betaalt voor je daadwerkelijke verbruik tegen de op dat moment geldende stroomprijzen op de beurs. Dat is goed voor je portemonnee wanneer de stroomprijs laag is.

 

Past een dynamische leverancier bij jou?

Door het dynamische contract dat Tibber aanbiedt, zul je wel goed moeten letten op wat het juiste moment is voor je stroomverbruik. Anders betaal je juist meer dan nodig. De tarieven verschillen van uur tot uur. Je kunt hier slim op inspelen door op goedkope momenten bijvoorbeeld je wasmachine aan te zetten of je elektrische auto op te laden.

 

Slimme app van Tibber

Het voordeel van deze energie deal bij Tibber is dat je automatisch gebruik maakt van de slimme app. Hiermee stel je in wanneer je auto bijvoorbeeld opgeladen moet zijn. Of je stelt een voorkeurs temperatuur in. De app zorgt vervolgens automatisch voor een graadje meer of minder op basis van de stroomprijzen op dat moment.

 

Actie voorwaarden:

  • De contractduur is dynamisch
  • Deze actie is exclusief af te sluiten via de knoppen op deze pagina
  • Op ieder moment opzegbaar
  • € 3,99 vaste kosten per maand
  • Geen vast termijnbedrag
Overstappen naar Tibber
"Vermijd piekuren en verlaag hierdoor je energiekosten. Tibber is als energieleverancier echt aan te raden voor als je veel thuis bent en op goedkope momenten stroom kunt gebruiken. Maar ook zonder dat je thuis hoeft te blijven, kun je met de Tibber app profiteren van lage tarieven op de goedkoopste momenten. Bovendien is Tibber de goedkoopste keuze voor alleen stroom."
Melvin Paalvast

Melvin Paalvast

Energie expert

Beoordeling van deze Dynamisch stroomcontract aanbieding
4 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Overstappen naar Tibber

Kies je voor deze aanbieding en stap je over naar Tibber? Dan wordt jouw overstap volledig geregeld met de gratis Tibber overstapservice.

Zo makkelijk is overstappen naar deze Tibber aanbieding:
kiyoh logo

Stap 1. Meld je aan

Klik op de actielink op deze pagina. Vervolgens bereken je het maandbedrag en vul je je gegevens in. Meld je aan!
kiyoh logo

Stap 2. Ontvang een bevestiging

Nadat je jouw nieuwe energiecontract hebt aangevraagd, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.
kiyoh logo

Stap 3. Overstap gelukt

Na de bedenktijd start de levering van energie door Tibber. Zij zeggen dan ook jouw huidige energiecontract op. Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten. Dat is wel zo fijn!
Meer informatie over energieleverancier Tibber lees je hier.
Overstappen naar Tibber

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Keuze icoon
Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Cadeau icoon
Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,1 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Tibber en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.