Vandebron € 150,- korting

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
14.720 keer bekeken Exclusief via deze site
 • Hoge korting op een jaarcontract
 • 100% duurzame Nederlandse energie
 • Kies zelf waar jouw energie vandaan komt
 • Alleen geldig bij een contract voor gas én stroom
Vanwege de hoge gasprijzen is deze aanbieding tijdelijk niet verkrijgbaar. Meld je aan voor een seintje of de wachtrij. Dan weet je zeker dat je voorraan staat zodra deze aanbieding weer aan te vragen is!

Ontvang nu € 150,- cashback met een jaarcontract voor gas en stroom bij Vandebron. Dit is één van de hoogste cashbackkortingen op dit moment. Daarnaast ben je verzekerd van 100% duurzame energie van lokale producenten in Nederland.

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Vandebron regelt je overstap

Alles over deze Vandebron aanbieding

Zelf kiezen waar je energie vandaan komt, en je geld naar toe gaat: dat is Vandebron! Alle energie wordt 100% lokaal opgewekt. Daarnaast krijg je ook nog eens een hele hoge korting van € 150,- bij een jaarcontract en € 300,- bij een 3-jarig contract. Let op: bij alleen stroom is de cashback de helft

€ 150,- cashback
bij een contract voor 1 jaar
100% groene stroom
van Nederlandse bodem
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
expert-melvin

Melvin van energie aanbiedingen

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Vandebron is een van de groenste leveranciers van Nederland die ook nog eens vaak leuke energie aanbiedingen hebben. Voor een 1-jarig contract is dit een mooie korting, met de korting kun je zelf kiezen wat je doet!

Beoordeling Vandebron aanbieding

Melvin van de energie redactie geeft de '€ 150,- korting' een beoordeling van 4/5 sterren.

Vandebron energie aanbieding beoordeeld op

Overstappen naar Vandebron

Naar Vandebron overstappen met deze aanbieding heb je zo gepiept. Want Vandebron zorgt dat je overstap helemaal in orde wordt gemaakt met de gratis overstapservice. Jij hoeft je alleen nog maar aan de te melden via de actielink op deze pagina. Vandebron neemt het daarna over en regelt de rest. Makkie!

Hoe verloopt je overstap verder? Je hebt na je aanmelding 14 dagen bedenktijd. Zo kun je nog eens rustig nadenken over je keuze. Voelt het helemaal goed voor jou? Dan zegt Vandebron je huidige contract voor je op, nadat de bedenktijd voorbij is. Je hebt daar dus geen omkijken meer naar. Ook loopt in de tussentijd de levering van gas en stroom gewoon door op je adres. Geen zorgen daarover.

Voorwaarden Vandebron

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten
 • Bij alleen stroom is de cashback de helft

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Vandebron.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met korting

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Vandebron en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau: