Groene stroom en gas
Vattenfall

Groene stroom en gas uit NL

Variabel contract

Voor en nadelen 🎉

  • Lage tarieven
  • Variabel energie contract
  • Maandelijks opzegbaar

Vattenfall heeft op dit moment alleen een variabel contract beschikbaar. Klik op 'gebruik deze aanbieding' om je maandbedrag en de tarieven te zien. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw contract en een betrouwbare leverancier, dan is dit de beste keuze.

Bekijk deze aanbieding
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Wil je een betrouwbare leverancier en een maandelijks opzegbaar contract? Dan is Vattenfall een uitstekende keuze. Je krijgt bij dit aanbod variabele energietarieven.

Bekijk deze aanbieding
Hand die naar energie aanbiedingen wijst

Overstappen naar Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken maandbedrag

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.