Vast contract met tarieven onder prijsplafond beschikbaar!

7 maart 2023
Leestijd : 1 minuut

Sinds deze week zijn er weer goedkope vaste energiecontracten beschikbaar. Door de energiecrisis boven veel energieleveranciers boden geen vaste contracten meer aan. De afgelopen maand zijn de prijzen bijna terug op normaal niveau gekomen en nu zien we dat het voor huishoudens weer belangrijk is om over te stappen.

Deze week is er een nieuwe energie aanbieding beschikbaar gekomen. Dit aanbod is het goedkoopste energie aanbod in een jaar tijd. Het gaat om een vast 1-jarig contract met een prijs die lager is dan het door de overheid vastgestelde ‘prijsplafond’. Het is belangrijk om te weten dat deze aanbieding slechts beperkt beschikbaar is. Als je hiervan wilt profiteren, zul je snel moeten handelen.

Een vast energiecontract heeft veel voordelen ten opzichte van een variabel contract. Bij een vast contract staat de prijs namelijk vast gedurende de contractperiode, wat betekent dat je niet geconfronteerd wordt met eventuele prijsstijgingen. Dit kan een groot voordeel zijn als de energieprijzen weer gaan stijgen. Ook weet je precies waar je aan toe bent, wat handig kan zijn bij het opstellen van een budget.

De belangrijkste weetjes over deze energie aanbieding:

  • Alleen voor nieuwe klanten
  • Tijdelijk beschikbaar
  • Stroomprijs € 0,39 per kWh
  • Gasprijs: € 1,39 per m3

Dit is de goedkoopste energie aanbieding van het moment
De prijs van deze energie aanbieding van Budget Energie is momenteel de goedkoopste die beschikbaar is. Als je momenteel bij een andere energieleverancier zit, is het vrijwel altijd goedkoper om over te stappen naar deze energie aanbieding. Het is natuurlijk belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden van het contract voordat je overstapt.

Bij onze website kun je dagelijks alle energie aanbiedingen in Nederland bekijken. Wij controleren alle aanbiedingen op prijs en voorwaarden, zodat je altijd de beste deal krijgt. Deze energie aanbieding van Budget Energie is momenteel een van de beste aanbiedingen op de markt en is daarom zeker het overwegen waard. Maar wees er wel snel bij, want zoals gezegd is het aanbod beperkt beschikbaar.

Bekijk nu direct het Budget Energie 1 jaar contract