NLE aanbiedingen

NLE acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van NLE. NLE biedt niet zozeer vaak welkomstcadeaus aan maar biedt altijd scherpe tarieven aan en vaak gepaard met een cashback korting.

NLE biedt lage tarieven aan

De NLE probeert de concurrentie scherp te houden. Sinds 2016 is NLE (voorheen bekend als de Nederlandse Energie Maatschappij) ook actief op de internet markt. Ook daar proberen ze steeds te stunten met lage prijzen. De NLE biedt lage tarieven aan en probeert ook een goede service te verlenen. Zo zijn ze bijvoorbeeld te bereiken via Whatsapp en zijn de contracten en voorwaarden geschreven in duidelijke taal.

De NLE (voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) is een leverancier die probeert de markt open te breken met lage prijzen.

Overstappen naar NLE

1
energie-aanbieding-aanmelden-NLE

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-NLE

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-NLE

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt NLE mijn overstapboete?

Wanneer je bij het overstappen een overstapboete krijgt, moet je deze zelf betalen als je naar NLE overstapt. De NLE vergoedt helaas niet je overstapboete. Het is dus aan te raden om of pas over te stappen wanneer je contract afloopt of om over te stappen naar een andere energie aanbieding als je geen overstapboete wilt betalen.

energie-aanbieding-overstapboete-NLE

NLE welkomstcadeau

De NLE heeft wel eens een welkomstcadeau aangeboden. Echter zijn ze meer van het aanbieden van lage tarieven en welkomstbonussen. Het is overigens ook voordeliger om te kiezen voor een welkomstbonus dan een gratis cadeau. Een welkomstcadeau bij de NLE kan bijvoorbeeld bestaan uit de slimme thermostaat Anna. Wil je echt een welkomstcadeau, dan kan je beter kiezen voor een andere energieleverancier.

Bestaande en vaste klanten

NLE heeft voor haar bestaande en vaste klanten geen exclusieve energie aanbiedingen. Helaas gelden de energie aanbiedingen enkel voor nieuwe klanten. Wanneer je je contract verlengt bij NLE, krijg je wel een aanbod met scherpere tarieven. Het is echter aan te raden om over te stappen wanneer je contract afloopt, zo kan je veel meer geld besparen!

NLE beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier NLE is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle NLE energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
€ 200,- korting 1 jaar Direct bekijken
Lage tarieven alleen stroom 1 jaar Direct bekijken
Vaste lage tarieven 1 jaar Direct bekijken