MediaMarkt energie aanbieding

Er zijn veel andere energie contracten beschikbaar met goedkope tarieven.

Budget Energie had in het verleden een energieaanbieding in samenwerking met MediaMarkt waarbij klanten een cadeaubon t.w.v. maximaal € 175 bij een 3-jarig contract kregen als ze deze afsloten in de winkel. Deze aanbieding is jammer genoeg momenteel niet meer beschikbaar. Toch zijn er wel andere energie contracten beschikbaar met goedkope tarieven.

Illustratie die waarschuwt voor overstappen in de MediaMarkt

MediaMarkt actie Budget Energie

Misschien heb je hem ook wel eens zien staan in één van de MediaMarkt filialen: de 'shop-in-shop' van energieleverancier Budget Energie. De leverancier werkte sinds januari 2018 samen met MediaMarkt om klanten te binden.

Door de huidige energiecrisis hebben veel energieleveranciers hun vaste contracten ingetrokken waardoor er alleen variabele energiecontracten beschikbaar zijn. Dit heeft ook effect gehad op de Mediamarkt/Budget aanbieding waardoor het vaste contract in deze aanbieding niet langer beschikbaar is. Op deze pagina hebben wel een aantal alternatieve voor je neergezet zodat je nog wel steeds op energie kan blijven besparen. Vooral de Budget energie aanbieding en het dynamisch energiecontract van Nextenergy zin momenteel voordelige keuzes.

Goede deal?

Wanneer deze actie terug komt is het wel belangrijk om goed de voorwaardes en tarieven te bekijken. Je hebt vaak weinig tijd om na te denken en voelt je toch een beetje voor het blok gezet. Overstappen van leverancier in een winkel als MediaMarkt is als direct overstappen aan de deur. Hier zitten haken en ogen aan. Ons advies is: vergelijk eerst online energie aanbiedingen. Pas dan weet je of die deal wel écht zo voordelig is voor jou.

MediaMarkt actie vs. andere energie aanbiedingen

Ons advies

Wij adviseren in alle gevallen om altijd online onafhankelijk energie aanbiedingen te vergelijken voor de beste deals. Dit kost je maar een paar minuten van je tijd en je ziet daarmee meteen wie de voordeligste energie heeft voor jou, op basis van jouw verbruik en postcode. Wij zetten namelijk alle acties in een handig overzicht voor je. Zo zie je zelf dat er méér aanbiedingen met energie zijn die mogelijk gunstiger zijn voor jouw situatie. Zo weet jij zeker dat je de voordeligste tarieven gaat betalen, en niet onnodig te veel.

Is het energietarief scherp genoeg?

Een cadeaubon is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen. Maar wanneer je ter plaatse bij een energieleverancier een contract afsluit, is het altijd maar de vraag of je wel scherpe energietarieven gaat betalen. En hoe weet je dat zonder de vergelijking te maken met andere energieleveranciers? De kans is groot dat je bovendien niet alle gegevens paraat hebt om een nieuw energiecontract in een winkel af te sluiten? Zo moet je bijvoorbeeld weten of je wel contract vrij bent, wat je huidige energieverbruik is en wat je momenteel betaalt. Wees daarom voorzichtig met directe verkoop van energiecontracten en laat je niet overrompelen door een ‘mooi’ aanbod zonder erop voorbereid te zijn.

Spreekt Budget Energie je als leverancier juist aan? 

Ook dan is het slim om in ieder geval hun totale contractaanbod te bekijken in de energievergelijker. De beste deals vind je online. Budget Energie heeft momenteel een variabel contract met tarieven onder het prijsplafond.

Als je het ons vraagt: blijf dus gewoon lekker op de bank zitten om een nieuw energiecontract te regelen. Zo kun je in de breedte eerlijk en onafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken en weet je pas écht wat de beste keuze is voor jou!

Tarieven onder het prijsplafond

Soepele overstapservice

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Overstappen aanmelden
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
uitleg over energie aanbiedingen
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
Energie rekening

Energie aanbieding met cadeaubon

Wie even de moeite neemt om online energie aanbiedingen met cadeau te vergelijken ziet dat de MediaMarkt actie niet de energie aanbieding is met een cadeaubon. Wil je graag een cadeaubon bij een energiecontract? Momenteel heeft bijvoorbeeld Coolblue Energie een cadeaubon bij hun energie aanbieding. Daarnaast krijg je bij Coolblue ook nog eens korting op energiebesparende producten.

Energie aanbieding met cashbackkorting

Een cadeaubon van MediaMarkt is erg voordelig als je toevallig een grote aankoop bij de MediaMarkt gaat doen. Maar wil je daadwerkelijk geld besparen met je energiecontract? Dan adviseren wij over het algemeen om te kiezen voor een goedkoop variabel contract of een energie aanbieding met cashback.

Hoogste aanbieding energie met cashback

Met een cashback aanbieding bij energie kan je vanaf € 50 tot soms zelfs € 180 korting krijgen op je energiecontract. Dit geld ontvang je dan met de eindafrekening. Momenteel heeft Engie een cashback bij hun contract. Je krijgt vanaf € 100,- cashback per maand. Door de cashback zijn ze momenteel goedkoper dan het prijsplafond met een verbruik tot 2900 kWh en 1200 m3.

© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.