MediaMarkt energie aanbieding

Budget Energie stunt al geruime tijd met een energie aanbieding in samenwerking met MediaMarkt. Zo kun je in één van de 49 MediaMarkt-filialen overstappen op een 3-jarig vast energiecontract met gas en stroom van Budget Energie waarbij je een cadeaubon ter waarde van maximaal €175,- ontvangt. Een goede deal! Of toch niet?

Direct naar de aanbiedingen

MediaMarkt energie aanbieding

MediaMarkt actie Budget Energie

Misschien heb je hem ook wel eens zien staan in éen van de MediaMarkt filialen: de 'shop-in-shop' van energieleverancier Budget Energie. De leverancier is in januari 2018 de samenwerking met MediaMarkt aangegaan om klanten te binden. Zo kun je als bezoeker in ieder filiaal van MediaMarkt ter plaatse een 3-jarig vast energiecontract met gas en/of stroom afsluiten bij Budget Energie. Je krijgt hierbij een cadeaubon t.w.v. €175,- bij afname van zowel stroom én gas, te besteden bij MediaMarkt. De cadeaubon is de winkels te besteden, maar kan ook online verzilverd worden. De actie loopt nog tot 31 december 2019.

Een slimme zet van MediaMarkt en Budget Energie. Met de actie wil MediaMarkt een ‘totaaloplossing’ bieden voor het winkelend publiek. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld nieuwe elektronica of witgoed? Waarom dan niet meteen overstappen naar groene stroom van Budget Energie, besparen op je energierekening en een nieuwe aankoop doen met flinke korting. Toch?

Wij van Energie Aanbiedingen zijn terughoudend met dit soort acties en raden altijd aan eerst online energie aanbiedingen te vergelijken. Overstappen van leverancier in een winkel als MediaMarkt is als direct overstappen aan de deur. Hier zitten haken en ogen aan.

MediaMarkt actie vs. andere energie aanbiedingen

Een cadeaubon is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen, maar wanneer je ter plaatse bij een energieleverancier een contract afsluit, is het altijd maar de vraag of je wel scherpe energietarieven gaat betalen. En hoe weet je dat zonder de vergelijking te maken bij andere energieleveranciers? Heb je bovendien alle gegevens paraat om een nieuw energiecontract in een winkel af te sluiten? Zo moet je bijvoorbeeld weten of je wel contractvrij bent, wat je huidige energieverbruik is en wat je momenteel betaalt. Alleen dan weet je waar je goed aan doet. Wees daarom voorzichtig met directe verkoop van energiecontracten en laat je niet overrompelen door een ‘mooi’ aanbod zonder er op voorbereid te zijn.

Bovendien ontvang je de cadeaukaart alleen wanneer je daadwerkelijk in één van de filialen een energiecontract afsluit, niet online. Sluit je online een contract af, dan wordt de €175,- uitgekeerd als eenmalige korting op je energiecontract. Je krijgt dus niet de mogelijkheid energietarieven te vergelijken als je de cadeaubon wilt. Je krijgt in de winkel dus niet de mogelijkheid energietarieven te vergelijken bij deze cadeaubon actie.

Wij adviseren altijd online onafhankelijk energie aanbiedingen te vergelijken voor de beste deals. Dit kost je maar een paar minuten van je tijd en je ziet daarmee meteen wie de voordeligste energie heeft voor jou, op basis van jouw verbruik en postcode. Wij zetten op Energie Aanbiedingen alle acties in een handig overzicht voor je. Zo zie je zelf dat er méér aanbiedingen met energie zijn, en mogelijk gunstiger voor jouw situatie. Zo weet jij zeker dat je de voordeligste tarieven gaat betalen, en niet onnodig te veel.

Energie aanbieding met cadeaubon

Wie even de moeite neemt om online energie aanbiedingen met cadeau te vergelijken ziet dat de MediaMarkt actie niet de energie aanbieding is met een cadeaubon. Wil je graag een cadeaubon bij een energiecontract? Bekijk dan ook eens de Bol.com cadeaubon actie t.w.v. €150,- van Essent.

Het mooie van de Bol.com actie is dat je deze al krijgt bij een 1-jarig energiecontract. Zo krijg je méér waarde bij je energiecontract van Essent, dan de MediaMarkt bon t.w.v. €175,- bij een 3-jarig contract bij Budget Energie. En dat betekent ook dat je na één jaar alweer vrij om over te stappen op een nieuwe toffe energie aanbieding met cashback of cadeau!

Essent €150,- Bol.com cadeaubon actievoorwaarden:


  • 100% groene stroom

  • 1 jaar lange vaste tarieven

  • Bol.com cadeaubon ter waarde van €150,- vrij (in delen) te besteden

  • Alleen geldig voor nieuwe klantenOnafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken

Spreekt Budget Energie je als leverancier juist aan? Ook dan is het slim al in ieder geval hun totale contractaanbod te bekijken in de energievergelijker. Je kunt in plaats van een 3-jarig contract via de MediaMarkt actie namelijk ook bij Budget energie voor een 1-jarig vast contract met gas en stroom terecht, met een welkomstkorting van €75,- Omgerekend is dit dus ook een scherper aanbod en ben je ook na één jaar weer vrij om over te stappen en te profiteren van een nieuwe mooie aanbieding!

Als je het ons vraagt: blijf dus gewoon lekker op de bank zitten om een nieuw energiecontract te regelen. Zo kun je in de breedte eerlijk en onafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken en weet je pas écht wat de beste keuze is voor jou!