MediaMarkt energie aanbieding

Er zijn veel andere energie contracten beschikbaar met goedkope tarieven.

Op dit moment heeft Essent een energie aanbieding waarbij je een MediaMarkt cadeaubon kunt krijgen bij een 1-jarig en 3-jarig energiecontract.

MediaMarkt actie Essent 

Misschien heb je hem ook al zien staan in één van de MediaMarkt filialen: de 'shop-in-shop' van energieleverancier Essent. Wie nu in een van de MediaMarkt filialen een energiecontract afsluit bij Essent, krijgt een cadeaukaart tot € 175,-.

Goede deal?

Deze actie lijkt in eerste instantie misschien een mooie deal vanwege de cadeaukaart die je meteen in de winkel kunt besteden. Maar het is belangrijk om je goed over de voorwaarden en tarieven te laten informeren.

Dat is dan ook vaak het probleem met een shop-in-shop aanbieding: je hebt niet alleen weinig tijd om na te denken over of dit wel een goede aanbieding is (je kunt het ter plekke niet makkelijk vergelijken) en je voelt je toch een beetje voor het blok gezet. 

Overstappen van leverancier in een winkel als MediaMarkt is als direct overstappen aan de deur. Hier zitten haken en ogen aan. Ons advies is: vergelijk altijd eerst online energie aanbiedingen en neem geen overhaaste beslissing. Pas dan weet je of die deal wel écht zo gunstig is voor jou.

We kunnen je alvast vertellen: de Essent aanbiedingen die je via deze site kunt afsluiten, geven je een cadeaubon met een hogere cadeauwaarde dan € 175,- je hebt meteen duidelijkheid over je tarieven.

MediaMarkt actie vs. andere energie aanbiedingen

Ons advies

Wij adviseren in alle gevallen om altijd online onafhankelijk energie aanbiedingen te vergelijken voor de beste deals. Dit kost je maar een paar minuten van je tijd en je ziet daarmee meteen wie de voordeligste energie heeft voor jou, op basis van jouw verbruik en postcode. Wij zetten namelijk alle acties in een handig overzicht voor je. Zo zie je zelf dat er méér aanbiedingen met energie zijn die mogelijk gunstiger zijn voor jouw situatie. Zo weet jij zeker dat je de voordeligste tarieven gaat betalen, en niet onnodig te veel.

Heb je net van de shop-in-shop energie aanbieding gebruik gemaakt en kom je er nu achter dat er betere aanbiedingen beschikbaar zijn? Ook wanneer je in de MediaMarkt een energiecontract hebt afgesloten, heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Is het energietarief scherp genoeg?

Een cadeaubon is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen. Maar wanneer je ter plaatse bij een energieleverancier een contract afsluit, is het altijd maar de vraag of je wel scherpe energietarieven gaat betalen. En hoe weet je dat zonder de vergelijking te maken met andere energieleveranciers? De kans is groot dat je bovendien niet alle gegevens paraat hebt om een nieuw energiecontract in een winkel af te sluiten? Zo moet je bijvoorbeeld weten of je wel contract vrij bent, wat je huidige energieverbruik is en wat je momenteel betaalt. Wees daarom voorzichtig met directe verkoop van energiecontracten en laat je niet overrompelen door een ‘mooi’ aanbod zonder erop voorbereid te zijn.

Andere energie aanbiedingen

Spreekt Essent als leverancier je juist aan? 

Bekijk dan in ieder geval hun totale contractaanbod in de energievergelijker. De beste deals vind je online, zoals op deze site. Essent heeft momenteel een vast energiecontract met een gratis cadeaubon tot € 275,-, die te besteden is bij een winkel naar keuze, waaronder MediaMarkt.

Als je het ons vraagt: blijf dus gewoon lekker op de bank zitten om een nieuw energiecontract te regelen. Zo kun je in de breedte eerlijk en onafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken en weet je pas écht wat de beste keuze is voor jou!

Tarieven onder het prijsplafond

Soepele overstapservice

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Overstappen aanmelden
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
uitleg over energie aanbiedingen
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
Energie rekening

Energie aanbieding met cadeaubon

Wie even de moeite neemt om online energie aanbiedingen met cadeau te vergelijken ziet dat de MediaMarkt actie niet de energie aanbieding is met een cadeaubon en zelfs niet met de hoogste cadeauwaarde. Wil je graag een cadeaubon bij een energiecontract? Bekijk dan naast de andere aanbiedingen van Essent ook eens de cadeaubon aanbieding van Coolblue Energie bij een 1 jaar vast contract.

Energie aanbieding met cashbackkorting

Een cadeaubon van MediaMarkt is erg voordelig als je toevallig een grote aankoop bij de MediaMarkt gaat doen. Maar wil je daadwerkelijk geld besparen met je energiecontract? Dan adviseren wij over het algemeen om te kiezen voor een goedkoop variabel contract of een energie aanbieding met cashback.

Hoogste aanbieding energie met cashback

Met een cashback aanbieding bij energie kan je vanaf € 50,- tot meer dan € 400,- korting krijgen op je energiecontract. Dit geld wordt verrekend met de eerste jaarafrekening. Op dit moment krijg je met de Mega aanbieding voor 1 jaar de hoogste cashback van bijna € 500,-!

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.