MediaMarkt energie aanbieding

Budget Energie stunt al geruime tijd met een energie aanbieding in samenwerking met MediaMarkt. Je kunt kiezen uit een cadeaubon t.w.v. maximaal € 175 bij een 3-jarig contract in de winkel afgelsoten. Dit klinkt als goede aanbiedingen, maar in de meeste gevallen ben je goedkoper uit met online energie vergelijken. Alleen al door jaarlijks over te stappen kan je gemiddeld € 406,- per jaar besparen. Hoe? We bespreken het op deze pagina.

Direct naar de aanbiedingen

Energie met kado

MediaMarkt actie Budget Energie

Misschien heb je hem ook wel eens zien staan in één van de MediaMarkt filialen: de 'shop-in-shop' van energieleverancier Budget Energie. De leverancier werkt sinds januari 2018 samen met MediaMarkt om klanten te binden.

Zo kun je als bezoeker in ieder filiaal van de MediaMarkt een 3-jarig energiecontract afsluiten voor gas en stroom bij Budget Energie. Je krijgt hierbij een cadeaubon tot een waarde van maximaal €175,-. Deze bon is alleen geldig bij MediaMarkt en is te besteden in zowel de winkels als online.

De totaaloplossing van Mediamarkt

Een slimme zet van MediaMarkt en Budget Energie. Met de actie wil MediaMarkt een ‘totaaloplossing’ bieden voor het winkelend publiek. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld nieuwe elektronica of witgoed? Waarom dan niet meteen overstappen naar groene stroom van Budget Energie, besparen op je energierekening en een nieuwe aankoop doen met flinke korting. Toch?

Goede deal?

Wij van Energie Aanbiedingen zijn terughoudend met dit soort acties. Je hebt vaak weinig tijd om na te denken en voelt je toch een beetje voor het blok gezet. Overstappen van leverancier in een winkel als MediaMarkt is als direct overstappen aan de deur. Hier zitten haken en ogen aan. Ons advies is: vergelijk eerst online energie aanbiedingen. Pas dan weet je of die deal wel écht zo voordelig is voor jou.

MediaMarkt actie vs. andere energie aanbiedingen

Is het energietarief scherp genoeg?

Een cadeaubon is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen. Maar wanneer je ter plaatse bij een energieleverancier een contract afsluit, is het altijd maar de vraag of je wel scherpe energietarieven gaat betalen. En hoe weet je dat zonder de vergelijking te maken met andere energieleveranciers? De kans is groot dat je bovendien niet alle gegevens paraat hebt om een nieuw energiecontract in een winkel af te sluiten? Zo moet je bijvoorbeeld weten of je wel contractvrij bent, wat je huidige energieverbruik is en wat je momenteel betaalt. Wees daarom voorzichtig met directe verkoop van energiecontracten en laat je niet overrompelen door een ‘mooi’ aanbod zonder erop voorbereid te zijn.

Exclusief in de Mediamarkt

Je ontvangt de cadeaukaart alleen wanneer je daadwerkelijk in één van de filialen een energiecontract afsluit. Sluit je online een contract af via de MediaMarkt website? Dan ontvang je € 300,- eenmalige korting op je energiecontract. Deze korting ontvang verspreid over 3 jaar. Ieder jaar ontvang je € 100,- korting op je jaarafrekening. Bij alleen stroom ontvang je € 50,- korting per jaar.

Ons advies

Wij adviseren in alle gevallen om altijd online onafhankelijk energie aanbiedingen te vergelijken voor de beste deals. Dit kost je maar een paar minuten van je tijd en je ziet daarmee meteen wie de voordeligste energie heeft voor jou, op basis van jouw verbruik en postcode. Wij zetten namelijk alle acties in een handig overzicht voor je. Zo zie je zelf dat er méér aanbiedingen met energie zijn die mogelijk gunstiger zijn voor jouw situatie. Zo weet jij zeker dat je de voordeligste tarieven gaat betalen, en niet onnodig te veel.

Andere energie aanbiedingen met cadeaubon of cadeau

Tijdelijke aanbieding

Beste energie aanbieding bij Budget Energie

Spreekt Budget Energie je als leverancier juist aan? Ook dan is het slim om in ieder geval hun totale contractaanbod te bekijken in de energievergelijker. De beste deals vind je online. Sluit je namelijk een 1-jarig energiecontract af met de Budget energie aanbieding? Dan ontvang je een toffe Garmin Smartwatch + vaste lage tarieven bij een jaarcontract. Een voordeel aan dit contract, is dat je maar een contract aan gaat voor 1 jaar. Daarnaast zijn de energietarieven bij Budget Energie, door het online af te sluiten, opvallend lager dan via de Mediamarkt deal.

Als je het ons vraagt: blijf dus gewoon lekker op de bank zitten om een nieuw energiecontract te regelen. Zo kun je in de breedte eerlijk en onafhankelijk energie aanbiedingen vergelijken en weet je pas écht wat de beste keuze is voor jou!

  • € 60,- welkomstkorting
  • 1 jaar lang vaste lage tarieven
  • Soepele overstapservice

Overstappen naar Budget Energie

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies je contractduur

Maak de keuze of je voor een jaarcontract gaat met € 100 korting of een driejarigcontract met € 150 korting. En bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Energie aanbieding met cadeaubon

Wie even de moeite neemt om online energie aanbiedingen te vergelijken, ziet dat de MediaMarkt actie niet de enige aanbieding is met een cadeaubon. Wil je graag een cadeaubon bij een energiecontract? Bekijk dan eens de Bol.com cadeaubon actie t.w.v. €150,- van Essent.

Het mooie van de Bol.com actie is dat je deze al krijgt bij een 1-jarig energiecontract. Zo krijg je méér waarde bij je energiecontract van Essent, dan de MediaMarkt bon t.w.v. €175,- bij een 3-jarig contract bij Budget Energie. En dat betekent ook dat je na één jaar alweer vrij bent om over te stappen op een nieuwe toffe energie aanbieding met cashback, cadeaukaart of cadeau!

Essent €150,- Bol.com cadeaubon actievoorwaarden:

  • 100% groene stroom
  • 1 jaar lange vaste tarieven
  • Bol.com cadeaubon ter waarde van €150,- vrij (in delen) te besteden
  • Alleen geldig voor nieuwe klanten

Energie aanbieding met cashbackkorting

Een cadeaubon van MediaMarkt is erg voordelig als je toevallig een grote aankoop bij de MediaMarkt gaat doen. Maar wil je daadwerkelijk geld besparen met je energiecontract? Dan adviseren wij over het algemeen om te kiezen voor een energie aanbieding met cashback.

Hoogste aanbieding energie met cashback

Met een cashback aanbieding bij energie kan je vanaf € 50 tot soms zelfs € 300 korting krijgen op je energiecontract. Dit geld ontvang je dan met de eindafrekening. De hoogste kortingen zijn vaak voor meerjarige energiecontracten. Zo kan je momenteel op een 3-jarig contract € 300 korting ontvangen met een energie aanbieding van Essent of Vandebron.

Ook als je deze hoge cashback aanbieding vergelijkt met de € 175 cadeaukaart van MediaMarkt voor een 3-jarig contract wordt wel duidelijk waarom online energie vergelijken voordeliger kan zijn.

Energie aanbiedingen met cadeaubon of cadeau

Energieleverancier Energie aanbieding Contractduur