Budget Energie gratis stroom aanbieding

Budget Energie heeft een nieuwe energie aanbieding die groots is aangekondigd: gratis stroom in de weekenden van april tot en met augustus. In dit artikel vertellen we je voor wie dit een goede energie aanbieding is.

Om te beginnen: wat houdt de aanbieding precies in? Goed om te weten is dat deze aanbieding extra is bovenop de huidige energie aanbieding bij ons van Budget Energie. Je ontvangt namelijk al een cashback die oploopt tot wel € 245,-. Daar bovenop ontvang je dus nog een gratis stroom.

 

Gratis stroom? Hoe het werkt

Wanneer je gebruik maakt van de aanbieding ontvang je in de weekenden van april tot en met augustus tussen 12:00 en 17:00 gratis stroom. Let wel: dit zijn alleen de kale leveringstarieven. Op dit moment betaal je bij Budget Energie € 0,27 per kWh. Van die € 0,27 is ongeveer € 0,15 ct energiebelasting en BTW. Dit blijf je wel betalen in de weekenden. Je krijgt dus € 0,12 ct per kWh aan gratis stroom gedurende de zomer- en lentemaanden.

 

Voor wie is deze aanbieding interessant?

Voor een gemiddeld huishouden, is de gratis stroom een leuke extra. Maar een hoge loyaliteitsbonus zoals je die krijgt bij Budget Energie maakt veel meer impact op je energierekening. Voor een gemiddeld huishouden zal de extra besparing door de gratis stroom zo’n € 20,- tot € 30,- op jaarbasis zijn.

Lijkt deze aanbieding je toch niet meer zo interessant? Bekijk dan hier alle energie aanbiedingen.

Voor mensen die in de weekenden enorm veel stroom kunnen gebruiken door bijvoorbeeld hun elektrische auto op te laden, kan de aanbieding wel interessant zijn. Dan is je voordeel, naast de loyaliteitsbonus, nog eens zo’n € 200,- per jaar extra.

Voorwaarden bij deze energie aanbieding

De aanbieding is niet voor iedereen geldig. Bestaande klanten van Budget Energie kunnen hier namelijk geen gebruik van maken. Je moet een nieuwe klant zijn bij Budget Energie om te profiteren van zowel de loyaliteitsbonus als de gratis stroom. Daarnaast is de aanbieding ook alleen geldig als je een 1-jarig vast contract aangaat. Als laatste is het nog verplicht dat je een slimme meter hebt en dat Budget Energie je meterstanden ieder kwartier mag uitlezen.

Melvin Paalvast
Geschreven door

Melvin Paalvast

Redacteur energie. Dagelijks bezig om de beste energie aanbiedingen te vinden.

Lees meer berichten van Melvin

Aanbevolen nieuws

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-04-2024

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Afbeelding van een stroommast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-03-2024

Eneco of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·15-03-2024

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.