Tips

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

Recentelijk hebben veel energieleveranciers hun vaste kosten voor klanten met zonnepanelen verhoogd. Desondanks bieden enkele leveranciers nog steeds aantrekkelijke energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen.

United Consumers: 1 jaar met tot €315 korting 

United Consumers heeft momenteel één van de beste energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen. Dit aanbod omvat niet alleen vaste lage tarieven maar ook een cashback die kan oplopen tot €315, afhankelijk van je energieverbruik. De korting die je krijgt varieert tussen €255 en €315. Je ontvangt aan het einde van je contractperiode de volledige cashback.

Budget Energie: 1 jaar vast met tot €220 korting 

Budget Energie biedt nu een cashback tot €220,- bij een 1-jarig vast energiecontract. Deze korting, gebaseerd op je verbruik, geldt voor huishoudens die zowel gas als stroom afnemen.

Essent + Gratis € 200 cadeaukaart

Geniet van vaste lage energietarieven voor een jaar en krijg een €200 cadeaubon, die je na 4 maanden ontvangt. Gebruik de bon voor wat je maar wilt, van grote aankopen tot meerdere kleine items. De Essent Keuze cadeaukaart kun je gebruiken bij verschillende winkels waaronder: Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Rituals en Zalando. Een pluspunt: je hoeft niet de gebruikelijke 12 maanden te wachten, zoals bij andere cashback-aanbiedingen.

Gratis Coolblue €200 cadeaubon 

Zelfs als je zonnepanelen hebt, kun je bij sommige energieleveranciers welkomstcadeaus ontvangen. Coolblue heeft momenteel een aanbieding waarbij nieuwe klanten een cadeaubon ter waarde van €200 krijgen die ze kunnen besteden aan meer dan 150 energiebesparende producten. Deze aanbieding geldt ook voor contracten met alleen stroom. Ideaal als je op zoek bent naar energiebesparende apparaten en meer stabiliteit in je energiekosten wilt hebben.

Waarom kiezen voor een energie aanbieding met zonnepanelen? 

Met de aankondiging van veel leveranciers om extra vaste kosten te gaan rekenen voor klanten met zonnepanelen, is het nu meer dan ooit belangrijk om voor de meest voordelige energieleverancier te kiezen. Voor een compleet overzicht van alle beschikbare energie aanbiedingen voor zonnepanelen, bekijk hier alle actuele energie aanbiedingen.

Mitchell de Rooij
Geschreven door

Mitchell de Rooij

Mitchell houdt zich dagelijks bezig met de actuele energietarieven.

Lees meer berichten van Mitchell

Aanbevolen nieuws

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·18-07-2024

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties

Twee cadeaus naast elkaar
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·09-07-2024

Grootste energie cadeau ooit bij een energiecontract

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·01-07-2024

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·20-06-2024

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.