Cashback

Opvallend: enorme cashback van € 450,- bij Innova Energie

Afbeelding van cash eurobiljetten

Hoge loyaliteitsbonus is terug van weggeweest

Innova Energie staat in de spotlight: want wie nu overstapt op een 3-jarig energiecontract van deze leverancier kan gebruik maken van een superhoge loyaliteitsbonus tot € 450,- korting. Deze bonus is onlangs nog verhoogd van maximaal € 435,- tot € 450,-. Een behoorlijke korting.

Opgemerkt moet worden dat de hoogte van de bonus afhankelijk is van het energieverbruik. Zo krijgen alleen huishoudens met een energieverbruik vanaf ongeveer 3500 kWh stroom en 1500 m3 gas krijgen de volle € 450,- korting.  De minimale bonus die wordt gegeven is € 150,- korting bij een verbruik vanaf 1000 kWh en 500 m3 gas per jaar.

Bij het 3 jaar energiecontract van Innova Energie betalen klanten € 0,38 per kWh stroom en € 1,31 per m3 gas. 

Is de Innova Energie monsterbonus het waard?

Of huishoudens zouden moeten toehappen op zo’n energie aanbieding met giga bonus, ligt eraan. Klanten betalen gemiddelde variabele leveringstarieven en iets hogere vaste leveringskosten bij deze aanbiedingen in vergelijking met andere aanbiedingen. 

Maar dit energiecontract van Innova Energie is op dit moment vanwege de hoge cashback de goedkoopste keuze voor een 3 jaar contract met energie vergelijken, op basis van de totale kosten bij verschillende energieverbruiken. We hebben dit voor meerdere energieverbruiken getest.

Ter vergelijking: vanwege deze bonus is Innova Energie goedkoper dan energiereuzen Eneco en Vattenfall met een 3 jaar contract. 

Kijk ook naar energie aanbiedingen voor 1 jaar met een (flinke) loyaliteitsbonus

Maar ondanks dat de Innova Energie aanbieding voor 3 jaar per saldo nu het goedkoopste energiecontract voor 3 jaar is, zijn 3 jaar energie aanbiedingen op dit moment nog steeds duurder dan 1 jaar energie aanbiedingen

Alleen wanneer je de komende jaren geen omkijken meer wil naar je energiecontract en vreest voor hoge energieprijzen in de wintermaanden, is een 3 jaar contract aan te bevelen. De kans dat je duurder uit bent binnen één jaar is alleen wel aanzienlijk groot als de energieprijzen zakken.

Daarnaast heb je met een een 1 jaar energiecontract ook prijszekerheid, maar behoud je wel de mogelijkheid om op tijd weer over te stappen op een goedkoper energiecontract als komend jaar de energieprijzen verder zakken. 

Bovendien geeft Innova Energie bij hun 1 jaar energie aanbieding óók een fikse loyaliteitsbonus minimaal € 145,- en maximaal € 300,-. Voor veel huishoudens komt deze 1 jaar aanbieding van Innova Energie ook als goedkoopste uit de energie vergelijker.

Staar je dus niet blind op alleen een torenhoge loyaliteitskorting, maar controleer altijd even met energie aanbiedingen vergelijken welke leverancier op basis van de totale kosten de goedkoopste is.

Vergelijk energie aanbiedingen

Enorme cashback innova energie
Alice van den Berg
Geschreven door

Alice van den Berg

Alice houdt voor Energie Aanbiedingen alle ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten.

Lees meer berichten van Alice

Aanbevolen nieuws

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-04-2024

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Afbeelding van een stroommast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-03-2024

Eneco of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·15-03-2024

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.