Cashback

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

man geeft geld

Energieleveranciers kiezen er zelden voor om een variabel contract aan te bieden met cashback. Frank Energie biedt deze mogelijkheid nu wel met een cashback van €180. Wat zijn de voorwaarden en voor wie is dit een goede deal?

Goedkoop variabel contract

Frank Energie is inmiddels aardig bekend van zijn dynamische energiecontracten. Zij bieden sinds een tijdje echter ook variabele energiecontracten aan. Met het variabele energiecontract maak je gebruik van vaste lage tarieven. Momenteel betaal je:

Voor stroom:
€ 0,20739 per kWh
€ 84,00 per jaar vaste leveringskosten

Voor gas:
€ 1,07861 per m3
€ 84,00 per jaar vaste leveringskosten

Met deze tarieven zijn ze de goedkoopste aanbieder van variabele energiecontracten op dit moment. Daarnaast bieden ze ook nog een zeer aantrekkelijke cashback actie aan.

Cashback bij een variabel contract

Kies je nu voor een variabel energie contract bij Frank Energie, dan kan je naast lage tarieven en de mogelijkheid om mee te gaan met prijsverlagingen, ook nog profiteren van een cashback tot €180. De hoogte van de cashback is afhankelijk van het aantal producten die je afneemt.

Voorwaarden van de cashback actie

De maximale cashback bedraagt €180 euro. Dit bedrag geld als je zowel stroom als gas afneemt. Heb je alleen stroom of juist alleen gas, dan krijg je een cashback van €90.

Ondanks dat het hierbij om een variabel contract gaat zonder vaste looptijd, zit er wel een minimale looptijd aan vast om gebruik te kunnen maken van deze actie. Je krijgt de volledige cashback namelijk pas nadat je minimaal 12 volle maanden klant bent geweest. De cashback wordt dan verrekend op je jaarrekening. 

Op het moment dat je je contract eerder verbreekt, wordt de hoogte van de cashback bepaald door het aantal maanden dat je klant bent je geweest. Stop je je contract na 6 maanden krijg je de helft en dus €90 en stop je het na 10 maanden krijg je 10/12de dus €150. 

Voor wie is dit een goede aanbieding?

Deze aanbieding is voor alle consumenten die graag een variabel contract willen, om zo te kunnen profiteren van eventuele dalingen in de energieprijzen. En die daarnaast een vorm van flexibiliteit zoeken in hun energiecontract. De cashback van Frank Energie is uniek, aangezien deze bij een variabel energiecontract wordt aangeboden. Andere energieleveranciers bieden alleen cashbacks aan bij vaste energiecontracten. 

Liever een 1-jarig vast energie contract? Ook dat kan bij Frank Energie inclusief een cashback. Bekijk hier de 1 jaar vast aanbieding van Frank Energie

Aanbiedingen met een vast energiecontract

Heb je liever een 1 jaar vast contract, dan kan je terecht bij tal van energieleveranciers. Hierbij worden nog hogere cashbacks aangeboden tot wel €484. 

Bekijk alle energie aanbiedingen

Lisa van Meggelen
Geschreven door

Lisa van Gemmert

Lisa beoordeelt voor Energie-Aanbiedingen.com al jarenlang energie aanbiedingen. Door haar jarenlange ervaring weet ze binnen no-time een aanbieding op waarde te schatten.

Lees meer berichten van Lisa

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.