Cashback

Deze vier energie aanbiedingen met cashback zijn nu tijdelijk beschikbaar

Met maar heel weinig aanbod aan energie aanbiedingen is het erg lastig om nu een passend, en vooral voordeliger vast energiecontract te vinden. Nu stroom - en met name gas - zo duur zijn, zijn we blij dat wij kunnen melden dat we er weer een klein beetje aanbod erbij hebben! Budget Energie, Gewoon energie, Innova energie en United Consumers hebben op dit moment aanbiedingen voor een vast contract met een welkomstkorting voor nieuwe klanten. Benieuwd geworden? Lees dan even verder. Helaas zijn veel van de energie aanbiedingen die je tegenkomt op onze website nu niet meteen verkrijgbaar, of werken ze met een wachtrij. Andere aanbiedingen gaan pas in april dit jaar in. Het aanbod is met andere woorden erg klein, maar wij zetten ons in voor het beste energiecontract voor jou!

4 leveranciers die je nu meteen aannemen als nieuwe klant met een cashback korting

Gelukkig kunnen we je nu wel (tijdelijk) vier aanbiedingen voorleggen die meteen ingaan zodra je overstapt. Deze cashback aanbiedingen hebben een looptijd van 1 jaar en zijn in combinatie met een gas en stroom contract. Je kunt nu tijdelijk overstappen naar met een eenmalige welkomstkorting naar:

  1. Budget energie
  2. Innova energie
  3. United Consumers
  4. Gewoon energie

Nu overstappen naar één van deze 4 leveranciers met een energie met cashback aanbieding kan voor jou een handige optie zijn als je nu prijszekerheid wil voor 1 jaar, en contractvrij bent. 

Hoogte cashback hangt af van je verbruik

Hoeveel cashback ontvang je precies? Dat ligt aan je verbruik. Het gaat dus niet om vaste bedragen voor iedereen. Wel hanteren de leveranciers een minimale korting. Hoe hoger je verbruik, des te hoger is je welkomstkorting.

Budget energie: minimaal € 150,-

Budget energie geeft een minimale korting van € 150,-.

Innova energie: minimaal € 50,-

Innova energie verrekent een minimale korting van € 50,-.

United Consumers: minimaal € 205,-

United Consumers hanteert minimaal € 205,- korting.

Gewoon energie: minimaal € 145,-

Bij Gewoon energie ontvang je minimaal € 145,-.

Vergelijk energie aanbiedingen bij jouw verbruik voor de juiste korting

Wil jij weten welke korting je zou kunnen ontvangen bij jouw verbruik? Vul dan met energie aanbiedingen vergelijken je postcode en verbruik in. Je krijgt dan meteen de juiste cashback korting te zien bij de tarieven, op basis van jouw energieverbruik. Zo kun je meteen welke van deze leveranciers nu het goedkoopste energiecontract voor je heeft op basis van alle energietarieven.

Vergelijk energie aanbiedingen

Cashbacks tijdelijk van aard

De maximale hoogte van deze cashbacks zijn tijdelijk van aard. Het kan zijn dat over enkele dagen de minimale cashbacks weer omlaag gaan. Ook kan het zijn dat ze weer ingetrokken worden bij genoeg aanmeldingen. Het kan dus slim zijn om nu over te stappen als je prijszekerheid wil.

Zijn dit goede energie aanbiedingen?

De eenmalige welkomstkortingen zijn evenredig aan jouw energieverbruik. Dit is ook voor energieleveranciers om zich in te dekken op dit moment. Op zichzelf zijn bedragen van minimaal € 150,- of méér een (heel) mooi bedrag voor een 1-jarig contract. Dit ligt in lijn met energie aanbiedingen die we in ‘gewone’ tijden ook zien.

Let vooral op de leveringskosten

Wel moet je deze kortingen in perspectief zien met de overige energietarieven in deze ‘dure’ energiecrisis. De vaste- en variabele leveringstarieven liggen een stuk hoger vanwege de druk op de energieprijzen. De meeste maximale cashback kortingen zijn daarom hoger, omdat de tarieven zelf ook (veel) hoger liggen dan normaal. De kans is daarom groot dat deze aanbiedingen voor jou niet per se de goedkoopste optie voor een energiecontract zijn.

Stap alleen over op een vast contract voor prijszekerheid

Niemand kan je nu vertellen wat je het beste kunt doen met je energiecontract, omdat heel veel nog niet bekend is. Ook niet wanneer de tarieven precies weer voor lange tijd gaan dalen. Je kunt dus het beste afgaan op wat jij nu het belangrijkste vindt: prijszekerheid of het goedkoopste contract.

Variabel contract nú vaak goedkoper

Ben je (bijna) contractvrij? Dan is het op dit moment meestal goedkoper om een variabel contract aan te houden en rustig af te wachten tot de prijzen weer gaan zakken. Dat gebeurt hopelijk in het voorjaar.

Straks is een vast contract weer het goedkoopste

Er komt een punt in de loop van 2022 dat vaste contracten weer goedkoper zullen zijn dan variabele contracten, daarover zullen we op de hoogte brengen. En op dat moment raden we je zeker aan om weer over te stappen op nieuw vast contract met een energie aanbieding.

Wij raden je nu alleen aan om over te stappen met huidige aanbiedingen als je op dit moment contractvrij bent en zekerheid wil over de prijzen voor een heel jaar. Nu een nieuw vast contract afsluiten is vaak alleen de beste keuze als je simpelweg duidelijkheid wil over de prijs, en verdere prijsschommelingen wil voorkomen.

Bekijk energie aanbiedingen

Melvin Paalvast
Geschreven door

Melvin Paalvast

Redacteur energie. Dagelijks bezig om de beste energie aanbiedingen te vinden.

Lees meer berichten van Melvin

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.