Voor- en nadelen

 • 3-jarig contract
 • Vaste tarieven
 • Ook voor bestaande klanten van Eneco
 • Niet beschikbaar met zonnepanelen

Energieleverancier Eneco heeft momenteel een mooie aanbieding bij een drie jarig contract! Met deze aanbieding heb je voor de komende 3 jaar zekerheid voor je energiekosten. Dit is een tijdelijk aanbod alleen online geldig via deze website. 

Bekijk deze aanbieding
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over deze Eneco aanbieding

Stap je nu over naar Eneco, dan krijg je een 3-jarig vast energiecontract. Dit is een exclusief online aanbod. Je kiest met deze aanbieding voor Eneco Hollandse Wind & Zon. Dit houdt in dat je drie jaar lang vaste tarieven betaalt en 100% groene stroom geleverd krijgt. Je contract loopt automatisch af, waarna je weer gemakkelijk kunt overstappen om opnieuw flink te besparen!

 

Eneco 3 jaar vast

Met deze aantrekkelijke aanbieding van Eneco krijg je de mogelijkheid om je energietarieven voor de komende 3 jaar vast te leggen. Dit betekent dat je gedurende 3 jaar kunt profiteren van stabiele tarieven.  Op deze manier ben je 3 jaar lang verzekerd van voordelige energieprijzen.

 

Actie voorwaarden:

 • De contractduur is 3 jaar
 • Deze actie is exclusief af te sluiten via de knoppen op deze pagina
 • Alleen mogelijk bij afname van gas en stroom
 • De actie is ook geldig voor huidige klanten waarvan het contract is afgelopen
Overstappen naar Eneco
"Deze exclusieve aanbieding van Eneco voor een 3-jarig contract is momenteel de beste optie die beschikbaar is. Alleen via onze website kun je van deze aanbieding profiteren. We zijn verheugd om deze samenwerking met Eneco aan te bieden, aangezien Eneco voor veel huishoudens een voordelige keuze is. Wat nog opmerkelijker is, is dat bestaande klanten van Eneco ook kunnen profiteren van deze aanbieding, wat uitzonderlijk is.Eneco is bovendien de enige leverancier die bestaande klanten de mogelijkheid biedt om te profiteren van dergelijke voordelen. Dit is een uitstekende gelegenheid om via onze website over te stappen naar Eneco."
Mitchell de Rooij

Mitchell de Rooij

Energie expert

Beoordeling van deze 3 jaar vast aanbieding
4 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Overstappen naar Eneco

Kies je voor deze aanbieding en stap je over naar Eneco? Dan wordt jouw overstap volledig geregeld met de gratis Eneco overstapservice.

Zo makkelijk is overstappen naar deze Eneco aanbieding:
kiyoh logo

Stap 1. Meld je aan

Klik op de actielink op deze pagina. Vervolgens bereken je het maandbedrag en vul je je gegevens in. Meld je aan!
kiyoh logo

Stap 2. Ontvang een bevestiging

Nadat je jouw nieuwe energiecontract hebt aangevraagd, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.
kiyoh logo

Stap 3. Overstap gelukt

Na de bedenktijd start de levering van energie door Eneco. Zij zeggen dan ook jouw huidige energiecontract op. Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten. Dat is wel zo fijn!
Meer informatie over energieleverancier Eneco lees je hier.
Overstappen naar Eneco

Veelgestelde vragen over deze aanbieding van Eneco

Welke tarieven ga ik bij deze Eneco aanbieding betalen?

Om zeker van je keuze te zijn wil je natuurlijk weten wat je gaat betalen. Wanneer je nu gebruik maakt van deze aanbieding, zul je 3 jaar lang profiteren van onderstaande lage energieprijzen.

Dit zijn de tarieven die je bij deze Eneco aanbieding gaat betalen:

 • €0.334 per kWh stroom
 • €1.263 per m3 gas

Laatse update: zondag 16 juni 2024

Je energiecontract bij Eneco

Welk energiecontract sluit je af met deze aanbieding? Met deze aanbieding kun je een 3-jarig contract afsluiten voor gas en groene stroom tegen vaste lage tarieven. Dit betekent dat je gedurende 3 jaar dezelfde gegarandeerde actietarieven betaalt voor gas en stroom. Je betaalt een vast tarief per kWh stroom en een vast tarief per m3 gas. Eventuele veranderingen in de energieprijzen van Eneco hebben geen invloed op jouw energiecontract. Op die manier heb je duidelijkheid en voorkom je verrassingen. Het enige waar Eneco geen controle over heeft, zijn de energiebelastingen. Deze worden jaarlijks door de overheid vastgesteld en zijn voor alle huishoudens gelijk. Hierdoor kan het zijn dat je iets meer of minder betaalt.

Een energiecontract met deze aanbieding van Eneco betekent:

 • Dat je 3 jaar lang dezelfde scherpe actietarieven betaalt
 • Je na drie jaar alweer gratis en per direct kunt overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt na de bevestiging van je aanmelding

Hoe kan ik me aanmelden bij Eneco?

Wil je gebruik maken van deze exclusieve energie aanbieding van Eneco? Dan kun je je meteen aanmelden. Het mooie van deze 3 jaar actie is dat zowel nieuwe klanten als bestaande klanten zich kunnen aanmelden!

Hoe werkt aanmelden en welke voorwaarden gelden bij deze actie? Dat hebben we voor je uitgezocht en nagevraagd, want helaas zijn de actievoorwaarden niet duidelijk op één plek te vinden. Aanmelden voor deze actie is heel eenvoudig en heb je in een paar minuten geregeld. 

Om bij het online aanmeldformulier voor deze aanbieding van Eneco te komen is het belangrijk dat je gebruik maakt van de link op deze pagina. Deze Eneco aanbieding is namelijk een unieke aanbieding die exclusief via onze website loopt en niet ergens anders online te verkrijgen is. 

Zodra je je hebt aangemeld, krijg je van Eneco een bevestigingsmail van je aanmelding en gaat Eneco aan de slag om samen met je huidige leverancier je oude contract op te zeggen. Jij hebt intussen je handen vrij en hoeft hiervoor niets te doen. 

Je hebt 14 dagen bedenktijd na de bevestiging van je aanmelding en je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de tussentijd zonder gas of stroom komt te zitten!

Wanneer je contract in gaat

Op het moment dat je je hebt gemeld gaat Eneco meteen voor je aan de slag met het verwerken van je aanvraag. Je contract gaat dan binnen 3 weken in. Bij deze driejarige aanbieding wordt geen overstapboete vergoedt, dus let daar op dat je geen lopend contract meer hebt. Het beste overstapmoment voor deze aanbieding is daarom wanneer je huidige contract is afgelopen in een contract voor onbepaalde tijd.

Bestaande Eneco klanten kunnen ook profiteren

Vaak zijn energie aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Dat Eneco met deze cashback actie een unieke deal aanbiedt mag dus wel gezegd worden! Wanneer er al verleng acties zijn voor vaste klanten, die via de eigen website van de leverancier lopen, ligt de korting vaak aanzienlijk lager. Daardoor is het interessanter en voordeliger om alsnog over te stappen met een energie aanbieding via deze site, met hogere korting.

Ben je op dit moment al klant bij Eneco en loopt jouw energiecontract af en wil je niet hogere variabele tarieven gaan betalen bij een onbepaalde tijd contract, meld je dan ook aan via de link op deze pagina.

Exclusieve aanbieding: wat houdt dat in?

Een aantal energie aanbiedingen loopt alleen via onze website. Zo ook deze Eneco cashback actie. Dat betekent dat als je wilt profiteren van deze korting, je alleen gebruik kunt maken van deze deal via de links op onze website. Wij hebben voor deze aanbieding een afspraak gemaakt met Eneco en kunnen je daarom zo’n hoge cashback korting geven op een 3-jarig vast energiecontract voor gas en stroom.

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Keuze icoon
Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Cadeau icoon
Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,1 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Eneco en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.