Eneco Vaste lage tarieven

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
2.941 keer bekeken
 • Kort 1-jarig contract met vaste tarieven
 • Ook voor bestaande klanten van Eneco
Vanwege de hoge gasprijzen is deze aanbieding tijdelijk niet verkrijgbaar. Meld je aan voor een seintje of de wachtrij. Dan weet je zeker dat je voorraan staat zodra deze aanbieding weer aan te vragen is!
Bekijk aanbiedingen die nu wel beschikbaar zijn

Energieleverancier Eneco heeft een mooie energie aanbieding: scherpe energietarieven bij een eenjarig contract! Dit is een tijdelijk aanbod alleen online geldig via deze website. Met deze lage tarieven is Eneco een stuk voordeliger dan de andere grote energieleveranciers.

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Eneco regelt je overstap

Alles over deze Eneco aanbieding

Stap je nu over naar Eneco, dan krijg je in het eerste jaar van het energiecontract maar liefst _korting_ korting. Dit is een exclusief online aanbod. Je kiest met deze aanbieding voor Eneco Hollandse Wind & Zon. Dit houdt in dat je één jaar lang vaste tarieven betaalt en 100% groene stroom geleverd krijgt. Je contract loopt automatisch af, waarna je weer gemakkelijk kunt overstappen om opnieuw flink te besparen!

Liever een langer contract? Bekijk dan hier de 3-jarige Eneco aanbieding met € 250 korting Let op: tijdelijk is het 3-jarige contract niet aan te vragen

Voorwaarden Eneco

 • Dit aanbod is exclusief online verkrijgbaar
 • De actie is ook geldig voor huidige klanten waarvan het contract is afgelopen
 • Alleen geldig bij afname van zowel stroom als gas
Gebruik deze aanbieding
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
expert-melvin

Beoordeling Eneco aanbieding

Melvin van de energie redactie geeft 'Vaste lage tarieven' een beoordeling van 5/5 sterren. Beoordeeld op .

“Deze tijdelijke en exclusieve kortingsdeal van Eneco is de hoogste korting die je op dit moment bij Eneco kunt krijgen bij een 1-jarig contract. Alleen via onze website. We zijn blij dat we deze samenwerking met Eneco hebben kunnen regelen, want voor veel huishoudens is Eneco nu met deze cashback één van de voordelige opties. Oók voor bestaande klanten van Eneco, en dat is uitzonderlijk.

Eneco is bovendien de enige leverancier die bestaande klanten ook laat profiteren van een cashback. Een buitenkasje dus om via deze website over te stappen.”

Gebruik deze aanbieding

Overstappen naar Eneco

Eneco helpt je soepel over te stappen met deze aanbieding. Je maakt namelijk automatisch gebruik van de gratis Eneco overstapservice. Dat betekent dat overstappen echt een fluitje van een cent is: jij hoeft je slechts aan te melden via de actielink op deze pagina, en Essent maakt de rest voor je in orde. Hoe makkelijk kan het zijn?

Je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Zo kun je er nog even over nadenken. Ben je helemaal overtuigd van deze deal? Dan maakt Eneco de rest voor je in orde en houdt je hiervan op de hoogte per mail. Dat betekent ook dat Eneco je oude contract voor je opzegt bij je huidige leverancier. Ideaal. En wees niet ongerust of je er nog wel warmpjes bij zal zitten, want de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres in de tussentijd. Daar kun je van op aan.

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Eneco.

Check je overstapdatum

Alles over deze Eneco anders aanbieding

Wil je gebruik maken van deze exclusieve energie aanbieding van Eneco? Dan kun je je meteen aanmelden. Het mooie van deze cashback actie is dat zowel nieuwe klanten als bestaande klanten zich kunnen aanmelden!

Hoe werkt aanmelden en welke voorwaarden gelden bij deze actie? Dat hebben we voor je uitgezocht en nagevraagd, want helaas zijn de actievoorwaarden niet duidelijk op één plek te vinden. Aanmelden voor deze cashback actie is heel eenvoudig en heb je in een paar minuten geregeld. Om bij het online aanmeldformulier voor deze aanbieding van Eneco te komen is het belangrijk dat je gebruik maakt van de link op deze pagina. Deze Eneco aanbieding is namelijk een unieke aanbieding die exclusief via onze website loopt en niet ergens anders online te verkrijgen is. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je van Eneco een bevestigingsmail van je aanmelding en gaat Eneco aan de slag om samen met je huidige leverancier je oude contract op te zeggen. Jij hebt intussen je handen vrij en hoeft hiervoor niets te doen. Je hebt 14 dagen bedenktijd na de bevestiging van je aanmelding en je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de tussentijd zonder gas of stroom komt te zitten!

Wat voor energiecontract sluit je af met deze aanbieding? Deze aanbieding betreft een 1-jarig contract af voor gas en groene stroom tegen vaste lage tarieven. Dat betekent dat je 1 jaar lang dezelfde gegarandeerde actietarieven betaalt voor gas en stroom. Zo betaal je een vast tarief per kWh stroom en een vast tarief per m3 gas. Mochten de energieprijzen van Eneco veranderen, dan heeft dat geen invloed op jouw energiecontract. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Het enige waar Eneco geen invloed op heeft zijn de energiebelastingen. Deze worden ieder jaar vastgesteld door de overheid en zijn voor ieder huishouden gelijk. Zo kan het dus toch zijn dat je ietsjes méér of minder betaalt.

Een energiecontract met deze aanbieding van Eneco betekent:

 • Dat je 1 jaar lang dezelfde scherpe actietarieven betaalt
 • Je na één jaar alweer gratis en per direct kunt overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt na de bevestiging van je aanmelding

Om zeker van je keuze te zijn met deze aanbieding wil je natuurlijk wel weten wat je gaat betalen per maand. Je betaalt met dit 1-jarige contract een jaar lang de volgende lage Eneco actietarieven voor gas en stroom:

Gastarief 1,741930 per m3
Stroomtarief 0,398200 per kWh

Maar omdat dit de kale leveringstarieven voor gas en stroom zijn, raden we je aan je exacte maandbedrag te laten berekenen op basis van je verbruik en postcode. Je maandbedrag is namelijk ook afhankelijk van de gasregio toeslag die geldt voor jouw postcode en verschilt per regio. Je maandbedrag heb je zo berekend door je postcode en verbruik in de postcodecheck in te vullen. In de berekening kun je ook aangeven of je bijvoorbeeld een dubbele meter hebt en/of zonnepanelen.

De _korting_ korting is nog niet verrekend in de getoonde bedragen. Dat betekent dat je bovenop het geschatte maandbedrag nog eens _korting_ korting ontvangt!

Op het moment dat je je hebt gemeld gaat Eneco meteen voor je aan de slag met het verwerken van je aanvraag. Je contract gaat dan binnen 3 weken in. Bij deze éénjarige aanbieding wordt geen overstapboete vergoedt, dus let daar op dat je geen lopend contract meer hebt. Het beste overstapmoment voor deze aanbieding is daarom wanneer je huidige contract is afgelopen in een contract voor onbepaalde tijd.

De cashback ontvang je op je rekening met de jaarnota. Dat is dus na 1 jaar. Heb je in dat jaar evenveel verbruikt als dat je aan voorschotbedragen hebt betaalt, dan ontvang je de volledige _korting_ op je rekening. Ligt je werkelijke verbruik lager dan wat je aan voorschot hebt betaald, dan krijg je zelfs extra geld terug. Heb je andersom nou méér verbruikt in je contractjaar jaar dan wat je aan voorschotten hebt betaald, dan verrekent Eneco het nog openstaande bedrag met het de cashback.

Let wel op dat de cashback alleen uitbetaald wordt wanneer je niet tussentijds je contract opzegt. Mocht je wel voortijdig overstappen en heeft Eneco de cashback al uitbetaald, dan kan Eneco een deel van de cashback terugvragen. Maar dit kan nooit meer zijn dat de hoogte van de cashback.

Vaak zijn energie aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Dat Eneco met deze cashback actie een unieke deal aanbiedt mag dus wel gezegd worden! Wanneer er al verleng acties zijn voor vaste klanten, die via de eigen website van de leverancier lopen, ligt de korting vaak aanzienlijk lager. Daardoor is het interessanter en voordeliger om alsnog over te stappen met een energie aanbieding via deze site, met hogere korting.

Ben je op dit moment al klant bij Eneco en loopt jouw energiecontract af en wil je niet hogere variabele tarieven gaan betalen bij een onbepaalde tijd contract, meld je dan ook aan via de link op deze pagina. Je ontvangt net als iedere nieuwe klant _korting_ cashback op je  1-jarig vast contract met gas en stroom.

Een aantal energie aanbiedingen loopt alleen via onze website. Zo ook deze Eneco cashback actie. Dat betekent dat als je wilt profiteren van deze korting, je alleen gebruik kunt maken van deze deal via de links op onze website. Wij hebben voor deze aanbieding een afspraak gemaakt met Eneco en kunnen je daarom zo’n hoge cashback korting geven op een 1-jarig vast energiecontract voor gas en stroom.

eneco aanbieding exclusief

Met deze aanbieding loopt je contract na 1 jaar af. Op dat moment wordt je contract omgezet in een onbepaalde tijd contract en kun je weer gratis overstappen. Dat betekent dat weer gebruik kunt maken van één van de geldende aanbiedingen op dat moment. We raden je aan om een aantal weken voordat je contract afloopt opnieuw energie aanbiedingen te vergelijken. Stap je op dat moment over met een nieuwe energie aanbieding dan gaat je oude energiecontract naadloos over in je nieuwe contract en profiteer je opnieuw van vaste lage actietarieven. Zo voorkom je méér gaat betalen dan nodig. Stap je namelijk niet over na de einddatum van je contract en blijf je zitten bij Eneco, dan ga je in plaats van de vaste actietarieven voor gas en stroom die je gedurende de looptijd van je contract hebt betaald, hogere variabele tarieven, ofwel ‘slaaptarieven’ betalen.

Is je contract bij Eneco omgezet in een variabel contract, dan kun je gewoon iedere maand opzeggen. Met behulp van de gratis overstapservice gaat je nieuwe contract in rekening houdende met de opzegtermijn. Dat is maximaal één maand. Wil je niets missen van de laatste energie aanbiedingen? Laat ons je dan op de hoogte houden van de beste deals met behulp van de overstapwekker. Wij houden voor je bij van welke aanbiedingen jij gebruik kunt maken zodra je contract afloopt en geven je ruim van tevoren een seintje. Zo betaal je nooit langer teveel voor gas en stroom na de einddatum van je contract!

Heel soms komt het wel eens voor dat je een spoedaanvraag energie moet doen omdat er nog geen energieleverancier bekend is bij de netbeheerder op jouw adres, bijvoorbeeld wanneer je net bent verhuisd. Ook in het geval je een brief van je netbeheerder hebt gekregen dat je met spoed een energieleverancier moet regelen, kun je in veel gevallen deze cashback actie van Eneco gebruiken.

Hoe werkt dat? Wanneer je nog 5 dagen of méér de tijd hebt om een leverancier te vinden dan kun je je gewoon aanmelden via de link bij deze aanbieding. Zodra je je hebt aangemeld gaat Eneco jouw aanvraag verwerken, dat duurt een dag. Als je de dag erop naar Eneco belt om aan te geven dat jouw aanvraag een spoedaanvraag betreft dan wordt je reguliere aanvraag omgezet in een spoedaanvraag. Daarmee krijg je versnelde levering van gas en stroom én maak je gebruik van de _korting_ cashback en de lage actietarieven.

Spreekt deze aanbieding je erg aan? Meld je dan in slechts een paar minuten aan. We zijn blij als je we jou honderden euro’s kunnen helpen besparen op jaarbasis. Ga daarvoor via de speciale link naar het aanmeldformulier bij deze exclusieve aanbieding en je overstap wordt geregeld.

In een paar stappen gebruik maken van deze cashback:

 1. Meld je aan met het aanmeldformulier via de unieke link op deze pagina
 2. Je ontvangt direct een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres
 3. Je overstap wordt binnen 5 weken geregeld door de gratis overstapservice van Eneco
 4. Op de afgesproken datum start Eneco met leveren van gas en stroom

Zou je wel graag willen overstappen naar Eneco, maar heb je liever een vast contract met een langere looptijd dan 1 jaar, en met korting? Dan is het goed om te weten dat je ook heel eenvoudig met een exclusieve deal via ons kunt overstappen met de Eneco 250,- korting aanbieding. Hiermee sluit je een contract met een looptijd van 3 jaar af. Zo hoef je niet ieder jaar weer uit te zoeken wie je nieuwe leverancier zal worden en profiteer je toch van een exclusieve korting!

Ben je al klant van Eneco, dan kan je alsnog gewoon gebruik maken van deze aanbieding (mits je contract is afgelopen of je een onbepaalde tijd contract hebt). Wanneer je vaste contract nog loopt, kan dat helaas niet. Maar niet getreurd, want er lopen op dit moment vergelijkbare kortingsacties in combinatie met een 1-jarig contract. Bekijk daarom eens de volgende aanbiedingen:

Nuon 1 jaar cashback
Essent 1 jaar cashback
Oxxio 1 jaar cashback

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Eneco en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen: