Lachend gezin met tekst: Hoge korting 1 jaar contract Eneco
Eneco

Vaste lage tarieven

1 jaar contract
Deze aanbieding is momenteel helaas niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

 • 1-jarig contract
 • Vaste tarieven
 • Ook voor bestaande klanten van Eneco

Energieleverancier Eneco heeft een mooie energie aanbieding: scherpe energietarieven bij een eenjarig contract! Dit is een tijdelijk aanbod alleen online geldig via deze website. Met deze lage tarieven is Eneco een stuk voordeliger dan de andere grote energieleveranciers.

Niet beschikbaar
Illustratie van hand met kortingsbedrag
Thuiswinkel partner
9,3 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Stap je nu over naar Eneco, dan krijg je een 1-jarig vast energiecontract. Dit is een exclusief online aanbod. Je kiest met deze aanbieding voor Eneco Hollandse Wind & Zon. Dit houdt in dat je één jaar lang vaste tarieven betaalt en 100% groene stroom geleverd krijgt. Je contract loopt automatisch af, waarna je weer gemakkelijk kunt overstappen om opnieuw flink te besparen!


Liever een langer contract? Bekijk dan hier de 3-jarige Eneco aanbieding met € 250 korting Let op: tijdelijk is het 3-jarige contract niet aan te vragen

Voorwaarden Eneco

 • Dit aanbod is exclusief online verkrijgbaar
 • De actie is ook geldig voor huidige klanten waarvan het contract is afgelopen
 • Alleen geldig bij afname van zowel stroom als gas
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst

Deze tijdelijke en exclusieve kortingsdeal van Eneco is de hoogste korting die je op dit moment bij Eneco kunt krijgen bij een 1-jarig contract. Alleen via onze website. We zijn blij dat we deze samenwerking met Eneco hebben kunnen regelen, want voor veel huishoudens is Eneco nu met deze cashback één van de voordelige opties. Oók voor bestaande klanten van Eneco, en dat is uitzonderlijk.Eneco is bovendien de enige leverancier die bestaande klanten ook laat profiteren van een cashback. Een buitenkansje dus om via deze website over te stappen.”

Melvin Paalvast / Energie redactie

Overstappen naar Eneco

Eneco helpt je soepel over te stappen met deze aanbieding. Je maakt namelijk automatisch gebruik van de gratis Eneco overstapservice. Dat betekent dat overstappen echt een fluitje van een cent is: jij hoeft je slechts aan te melden via de actielink op deze pagina, en Essent maakt de rest voor je in orde. Hoe makkelijk kan het zijn?

Je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Zo kun je er nog even over nadenken. Ben je helemaal overtuigd van deze deal? Dan maakt Eneco de rest voor je in orde en houdt je hiervan op de hoogte per mail. Dat betekent ook dat Eneco je oude contract voor je opzegt bij je huidige leverancier. Ideaal. En wees niet ongerust of je er nog wel warmpjes bij zal zitten, want de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres in de tussentijd. Daar kun je van op aan.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Veelgestelde vragen

Over deze Vaste lage tarieven aanbieding

Je energiecontract bij Eneco

Wat voor energiecontract sluit je af met deze aanbieding? Deze aanbieding betreft een 1-jarig contract af voor gas en groene stroom tegen vaste lage tarieven. Dat betekent dat je 1 jaar lang dezelfde gegarandeerde actietarieven betaalt voor gas en stroom. Zo betaal je een vast tarief per kWh stroom en een vast tarief per m3 gas. Mochten de energieprijzen van Eneco veranderen, dan heeft dat geen invloed op jouw energiecontract. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Het enige waar Eneco geen invloed op heeft zijn de energiebelastingen. Deze worden ieder jaar vastgesteld door de overheid en zijn voor ieder huishouden gelijk. Zo kan het dus toch zijn dat je ietsjes méér of minder betaalt.

Een energiecontract met deze aanbieding van Eneco betekent:

 • Dat je 1 jaar lang dezelfde scherpe actietarieven betaalt
 • Je na één jaar alweer gratis en per direct kunt overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt na de bevestiging van je aanmelding

Hoe kan ik me aanmelden bij Eneco?

Wil je gebruik maken van deze exclusieve energie aanbieding van Eneco? Dan kun je je meteen aanmelden. Het mooie van deze cashback actie is dat zowel nieuwe klanten als bestaande klanten zich kunnen aanmelden!

Hoe werkt aanmelden en welke voorwaarden gelden bij deze actie? Dat hebben we voor je uitgezocht en nagevraagd, want helaas zijn de actievoorwaarden niet duidelijk op één plek te vinden. Aanmelden voor deze cashback actie is heel eenvoudig en heb je in een paar minuten geregeld. Om bij het online aanmeldformulier voor deze aanbieding van Eneco te komen is het belangrijk dat je gebruik maakt van de link op deze pagina. Deze Eneco aanbieding is namelijk een unieke aanbieding die exclusief via onze website loopt en niet ergens anders online te verkrijgen is. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je van Eneco een bevestigingsmail van je aanmelding en gaat Eneco aan de slag om samen met je huidige leverancier je oude contract op te zeggen. Jij hebt intussen je handen vrij en hoeft hiervoor niets te doen. Je hebt 14 dagen bedenktijd na de bevestiging van je aanmelding en je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de tussentijd zonder gas of stroom komt te zitten!

Wat ga je betalen?

Om zeker van je keuze te zijn met deze aanbieding wil je natuurlijk wel weten wat je gaat betalen per maand. Je betaalt met dit 1-jarige contract een jaar lang de volgende lage Eneco actietarieven voor gas en stroom:

 • € 0,35241 per kWh
 • € 0,133921 per m3

Maar omdat dit de kale leveringstarieven voor gas en stroom zijn, raden we je aan je exacte maandbedrag te laten berekenen op basis van je verbruik en postcode. Je maandbedrag is namelijk ook afhankelijk van de gasregio toeslag die geldt voor jouw postcode en verschilt per regio. Je maandbedrag heb je zo berekend door je postcode en verbruik in de postcodecheck in te vullen. In de berekening kun je ook aangeven of je bijvoorbeeld een dubbele meter hebt en/of zonnepanelen.

De korting is nog niet verrekend in de getoonde bedragen.
 

Wanneer je contract in gaat

Op het moment dat je je hebt gemeld gaat Eneco meteen voor je aan de slag met het verwerken van je aanvraag. Je contract gaat dan binnen 3 weken in. Bij deze éénjarige aanbieding wordt geen overstapboete vergoedt, dus let daar op dat je geen lopend contract meer hebt. Het beste overstapmoment voor deze aanbieding is daarom wanneer je huidige contract is afgelopen in een contract voor onbepaalde tijd.

Wanneer ontvang je de cashback

De cashback ontvang je op je rekening met de jaarnota. Dat is dus na 1 jaar. Heb je in dat jaar evenveel verbruikt als dat je aan voorschotbedragen hebt betaalt, dan ontvang je de volledige _korting_ op je rekening. Ligt je werkelijke verbruik lager dan wat je aan voorschot hebt betaald, dan krijg je zelfs extra geld terug. Heb je andersom nou méér verbruikt in je contractjaar jaar dan wat je aan voorschotten hebt betaald, dan verrekent Eneco het nog openstaande bedrag met het de cashback.

Let wel op dat de cashback alleen uitbetaald wordt wanneer je niet tussentijds je contract opzegt. Mocht je wel voortijdig overstappen en heeft Eneco de cashback al uitbetaald, dan kan Eneco een deel van de cashback terugvragen. Maar dit kan nooit meer zijn dat de hoogte van de cashback.

Bestaande Eneco klanten kunnen ook profiteren

Vaak zijn energie aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Dat Eneco met deze cashback actie een unieke deal aanbiedt mag dus wel gezegd worden! Wanneer er al verleng acties zijn voor vaste klanten, die via de eigen website van de leverancier lopen, ligt de korting vaak aanzienlijk lager. Daardoor is het interessanter en voordeliger om alsnog over te stappen met een energie aanbieding via deze site, met hogere korting.

Ben je op dit moment al klant bij Eneco en loopt jouw energiecontract af en wil je niet hogere variabele tarieven gaan betalen bij een onbepaalde tijd contract, meld je dan ook aan via de link op deze pagina.

Exclusieve aanbieding: wat houdt dat in?

Een aantal energie aanbiedingen loopt alleen via onze website. Zo ook deze Eneco cashback actie. Dat betekent dat als je wilt profiteren van deze korting, je alleen gebruik kunt maken van deze deal via de links op onze website. Wij hebben voor deze aanbieding een afspraak gemaakt met Eneco en kunnen je daarom zo’n hoge cashback korting geven op een 1-jarig vast energiecontract voor gas en stroom.

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,3 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,3 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Eneco en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.