Energie aanbieding:
Eneco € 200,- korting

257.978 keer bekeken

Energieleverancier Eneco heeft een mooie energie aanbieding: € 200,- korting bij een eenjarig contract! Dit is een tijdelijk aanbod alleen online geldig via deze website.

Stap je nu over naar Eneco, dan krijg je in het eerste jaar van het energiecontract maar liefst € 200,- korting. Dit is een exclusief online aanbod. Je kiest met deze aanbieding voor Eneco Europese Wind & Gas. Dit houdt in dat je één jaar lang vaste tarieven betaalt en 100% groene stroom geleverd krijgt. Je contract loopt automatisch af, waarna je weer gemakkelijk kunt overstappen om opnieuw flink te besparen!

Tip: liever een langer contract? Bekijk dan hier de 3-jarige Eneco aanbieding met € 250 korting

Exclusieve aanbieding
Dit aanbod is alleen via ons verkrijgbaar
Nu € 200,- korting
Eén van de hoogste kortingen van dit moment

Voordelen energie aanbieding

 • € 200,- korting aan het einde van het eerste jaar
 • Slechts eenjarig contract
 • Lage tarieven en bespaartips

Geert van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Dit is de hoogste korting die je bij een 1-jarig energie contract van Eneco kunt krijgen! Pak je kans! Dit is een exclusieve aanbieding via deze website. Wij sturen je door naar een speciale actiepagina op de website van Eneco waar je je kunt aanmelden. Eneco is voor ieder huishouden een zeer voordelige optie.

Eneco energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Eneco € 200,- korting energie aanbieding is op beoordeeld met 5 sterren.

Overstappen naar Eneco

Eneco is natuurlijk bekend van Toon, de slimme thermostaat. Maar met meer dan alleen Toon zet Eneco zich in voor consumenten om zoveel mogelijk energie te kunnen besparen en het inzicht in je energieverbruik te vergroten. Dit doet Eneco door tal van slimme energieproducten aan te bieden, waaronder de Toon thermostaat. Een ‘toonaangevende’ energieleverancier dus. Stap je over naar Eneco, dan kies je bovendien voor een duurzamere wereld met 100% groene stroom. Bij Eneco ben je niet alleen voordeliger uit, je maakt de wereld ook een stukje duurzamer. Bekijk alle Eneco aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Mocht je te maken krijgen met een overstapboete, zit je bij Eneco goed. Kies je voor minimaal een driejarig contract, dan vergoedt Eneco je overstapboete tot € 125,- per product (stroom en gas). Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Eneco energie actie

 • Dit aanbod is exclusief online verkrijgbaar
 • De actie is ook geldig voor huidige klanten waarvan het contract is afgelopen
 • Alleen geldig bij afname van zowel stroom als gas

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 200,- korting

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€129

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€168

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€248
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (16)

  De einddatum van mijn huidig contract is 1 januari 2019. De datum waarop mijn contract is afgesloten, is 19 november 2017 en met de levering is gestart op 1 januari 2018.

  Mijn vraag:
  Kan ik de overgang nu al aanvragen zonder dat mij dat een boete oplevert.

  Deze actie is geldig voor bestaande klanten als hun contract is afgelopen. Dus op het moment dat het contract afloopt, kunt u gebruik maken van de aanbieding. Niet (zoals in eerdere berichtgeving) voor klanten met een aflopend contract.

  ik heb gedrukt op 1 van deze knoppen, maar krijg dan niet de tarieven voor gas en electra te zien. Deze wil ik wel graag zien voordat ik een beslissing neem

  Goedemorgen,

  Bij het kopje ‘Overzicht’ op de website van Eneco, staat ‘jaarbedrag’ in het blauw. Als u daar op klikt, ziet u de tarieven!

  Groet,
  Melvin

  Dat klopt inderdaad, onlangs heeft Eneco deze energie aanbieding ook beschikbaar gemaakt voor bestaande klanten waarbij hun contract is afgelopen!

  Goedemorgen,

  Dit geldt enkel voor overstappers. Helaas heeft Eneco geen energie aanbiedingen voor bestaande klanten.
  Update 10-7-2018: Inmiddels heeft Eneco de aanbieding ook beschikbaar gemaakt voor bestaande klanten met contract wat is afgelopen. Goed nieuws dus voor klanten van Eneco!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Ik zou graag details mbt leveringskosten en de vaste prijs van gas en electra voor een 1 jarig contract willen zien.
  En waar kan ik de totaalprijs uitrekenenen met 1 bepaald verbruik?

  Beste S. Blom,

  De leveringskosten veranderen wekelijks, daarom geven we slechts een indicatie van het verbruik op deze pagina. Als je de exacte maandkosten uit wil rekenen kun je doorklikken naar de aanbieding of kun je gebruik maken van onze energie vergelijker om het exacte maandbedrag te berekenen (op basis van je verbruik).

  Succes!

  Ik ben klant geweest bij Eneco nu bij Essent, er is iemand van eneco aan de deur geweest en die kon mij een lager maand bedrag en een gratis Toon leveren als aanbieding, maar hij is niet meer terug geweest, graag meer info over deze aanbieding

  Beste meneer/mevrouw Van Schaijk, het gemakkelijkste is waarschijnlijk om online over te stappen naar Eneco. U vindt meer over deze aanbieding via de website van Eneco. Een overstap regelt u binnen 5 minuten door het aanmeldformulier bij Eneco in te vullen. Succes met overstappen!

  waar vind ik het persoonlijke kostenoverzicht (details) van deze aanbieding, waar ik bijv. de vaste leveringskosten kan vinden?

  Beste Peter,
  Wanneer je klikt op de knoppen, wordt je doorgestuurd naar de actiepagina van Eneco. Hier kan je alle details vinden over de tarieven!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst