Energiedirect € 25,- cashback

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
9.422 keer bekeken Exclusief via deze site
 • Cashback van € 25,- bij 1-jarig contract
 • Ook korting voor bestaande klanten
 • Groene stroom

Profiteer nu van de lage tarieven van energiedirect.nl met een cashback tot € 25,-. Kies nu voor 1 of 2 jaar lage vaste tarieven.

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Energiedirect regelt je overstap

Alles over deze energiedirect.nl aanbieding

Energiedirect.nl houdt niet van poespas en moeilijkheid. Gewoon groene gas en stroom tegen lage energietarieven. Je krijgt de cashback na het eerste jaar op je rekening gestort. Energiedirect.nl is hard op weg om een grote leverancier te worden.

Na Nuon en Essent is energiedirect.nl één van de grotere. Daarom hebben ze ook nu een mooie energie actie. Bij energiedirect.nl kan je ook gebruik maken van een app om al je energiezaken te regelen!

Gratis Regelneef App
Regel al je energiezaken makkelijk zelf met deze handige app
Groene stroom en gas
100% windenergie en CO2-neutraal gas
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
Wik

Wik van energie aanbiedingen

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Een cashback bij je energiecontract is altijd goed. Met cashback (of korting) bespaar je namelijk daadwerkelijk geld. Je kan zelf kiezen of je een 1-jarig of 2-jarig contract neemt. Wij raden aan om te kiezen voor het 1-jarige contract. Dan ben je na één jaar vrij om weer over te stappen en opnieuw geld te besparen.

Beoordeling energiedirect.nl aanbieding

Wik van de energie redactie geeft de '€ 25,- cashback' een beoordeling van 4/5 sterren.

energiedirect.nl energie aanbieding beoordeeld op

Overstappen naar energiedirect.nl

Energiedirect maakt je overstap met deze aanbieding wel héél makkelijk met de overstapservice. Hiervan maak je automatisch en gratis gebruik. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. Energiedirect is daarna aan zet, en regelt de rest. Wat wil je nog meer?

Je hebt na aanmelding nog rustig de tijd, want je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd. Voelt deze deal helemaal goed? Dan gaat Energiedirect na je bedenktijd verder met je overstap in orde maken. Ze houden je op de hoogte van elke stap via de mail. Je oude contract wordt vervolgens voor je opgezegd, ook daar heb jij geen omkijken naar. En hoe zit het met de levering van gas en stroom? Ook dat loopt natuurlijk gewoon door. Maak je daarover geen zorgen.

Voorwaarden energiedirect.nl

 • Allen geldig voor klanten die zowel gas als stroom afnemen
 • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten of klanten die al eerder een contract hebben gehad bij energiedirect.nl maar deze niet tussentijds hebben beëindigd.

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van energiedirect.nl.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cashback

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van energiedirect.nl en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau: