Energie aanbieding:
Energiedirect € 150,- cashback

17.918 keer bekeken

Krijg nu € 150,- cashback bij een tweejarig energiecontract! Exclusief via deze website.

Energiedirect houdt niet van poespas en moeilijkheid. Gewoon groene gas en stroom tegen lage energietarieven. Je krijgt de cashback na het eerste jaar op je rekening gestort. Energiedirect is hard op weg om een grote leverancier te worden. Na Nuon en Essent is Energiedirect één van de grotere. Daarom heeft het ook nu een mooie energie actie. Bij Energiedirect kan je ook gebruik maken van een app om al je energiezaken te regelen!

Gratis Regelneef App
Regel al je energie zaken makkelijk zelf met deze handige app
Groene stroom en gas
100% windenergie en CO2-neutraal gas

Voordelen energie aanbieding

 • Cashback van € 125 bij 1-jarig contract
 • Cashback van € 150 bij 2-jarig contract
 • Groene stroom
 • Ze vergoeden je overstapboete niet
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Een cashback bij je energiecontract is altijd goed. Met cashback (of korting) bespaar je namelijk daadwerkelijk geld. Je kan zelf kiezen of je een 1-jarig of 2-jarig contract neemt. Wij raden aan om te kiezen voor het 1-jarige contract. Dan ben je na één jaar vrij om weer over te stappen en opnieuw geld te besparen.

Energiedirect energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Energiedirect € 150,- cashback energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Energiedirect

Energiedirect is één van de grotere energieleveranciers van Nederland. Hierdoor heeft het regelmatig leuke energie aanbiedingen en acties. Energiedirect wil je altijd een goede deal bieden zonder poespas. Gewoon lekker makkelijk groene stroom tegen lage tarieven. Met de gratis Regelneef app, regel je al je energiezaken op je telefoon. Ook kan je goedkoper tanken met Tankey. Energiedirect regelt de gehele overstap, je hoeft zelf dus niets te doen! Bekijk alle Energiedirect aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Energiedirect betaalt je boete onder een paar voorwaarden. Je moet kiezen voor een meerjarig contract, je moet een Altijd Voordeel contract afsluiten en je moet dit contract afsluiten via de telefoon, aan de deur of in de winkel. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Energiedirect energie actie

 • Allen geldig voor klanten die zowel gas als stroom afnemen
 • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten of klanten die al eerder een contract hebben gehad bij Energiedirect maar deze niet tussentijds hebben beëindigd.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 150,- cashback

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€111

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€150

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€228
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (2)

  Ik wil graag gebruikmaken van de cashback actie, maar ik ben al klant bij jullie. Kan ik hier gebruik van maken? Ik hoor het graag. Bedankt! Ryan

  Beste Ryan,

  Bedankt voor je vraag. De actie geldt alleen voor nieuwe klanten of als je al eerder een contract hebben gehad bij Energiedirect maar deze niet tussentijds hebben beëindigd. Als dat het geval is dan kun je dus gebruik maken van deze actie. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingswebsite en dus niet de energieleverancier zelf.

  Groet,
  Eva

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst