Energie aanbieding: Essent € 200 Bol.com cadeaubon

Tijdelijke aanbieding

Krijg bij Essent een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 200,-! Je krijgt de cadeaubon bij een driejarig gas en stroom contract van Essent. Gedurende deze drie jaar heb je vaste energietarieven en 100% groene stroom.

Drie jaar lang vaste lage maandlasten voor je energie en een € 200,- bol.com cadeaubon. Dit is een hele interessante energie aanbieding. Je krijgt de cadeaubon ongeveer na negen weken na ingang van je nieuwe contract in je brievenbus. Je hoeft de cadeaubon niet in één keer te besteden, maar je kan er meerdere keren iets leuks van kopen of natuurlijk wel in één keer iets groots!

Geen prijsstijgingen
3 jaar lang vaste tarieven
Bol.com cadeau bon
Binnen 6 weken in huis en vrij te besteden

Voordelen energie aanbieding

 • Bol.com Cadeaubon ter waarde van € 200,- vrij te besteden
 • 3 jaar lang geen prijsstijgingen
 • 100% groene stroom
 • Nadeel: een meerjarig contract waardoor je niet eerder kunt overstappen

Bol.com cadeaukaart

De winkel van ons allemaal: Bol.com. Met de cadeaubon kan je van allerlei leuke spullen kopen! Van boeken tot parfum. Ze hebben wel meer dan 15 miljoen artikelen in het assortiment, voor iedereen wel wat.
Bol.com cadeaukaart bij Energie Aanbieding Essent

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€112

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€149

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€223

Overstappen naar Essent

Essent is één van de twee grootste energieleveranciers van Nederland. Ze leveren gas en stroom aan ruim twee miljoen Nederlandse huishoudens. Essent levert 100% groene stroom en zet zich in voor een duurzamere wereld. Essent bieden ze ook vaak hele goede energie aanbiedingen aan, vaak gepaard met leuke cadeaus. Voor vaste klanten krijg je bij Essent elk jaar (125 tot 500) gratis Air Miles. Je hoeft je geen zorgen te maken over je overstap, want dankzij de Essent overstapservice loopt de levering van stroom en gas altijd door. Bovendien wordt je oude energiecontract bij een overstap opgezegd door Essent. Bekijk alle Essent aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Mocht je te maken krijgen met een overstapboete, dan zal Essent deze voor je willen vergoeden. Mits je aan twee voorwaarden voldoet. Je moet ten eerste een meerjarig contract afsluiten. Ten tweede moet je via de website van Essent het contract afsluiten. Geen zorgen, wij sturen je gewoon door dus Essent vergoedt gewoon je overstapboete!

Voorwaarden Essent energie actie

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten of klanten die eerder een contract hebben gehad bij Essent
 • Alleen geldig voor afname van zowel gas als stroom
 • Exclusieve actie: alleen via deze website verkrijgbaar

Essent energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Essent € 200 Bol.com cadeaubon energie aanbieding is op beoordeeld met 5 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Abonneer je dan op de overstapwekker!
We sturen je op tijd een bericht, met de laatste overstapaanbieding.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker wordt je hiervan automatisch op de hoogte gesteld!

Activeer in 1 klik

Reacties (4)

  Zou leuk zijn als Essent ook hun klanten is trakteer op een kado …Nieuwe klant 200 euro bij bol.com

  Huidige klant ? Krijgt gewoon niks …jammer hoor

  Goedemorgen,

  Ik ben het helemaal met je eens, helaas hebben energieleveranciers (bijna) nooit acties voor huidige klanten. Daarom raden wij je altijd aan om over te stappen!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Hallo,

  Ik werd gisteren benaderd in de mediamarkt door een andere energie leverancier die mij een waardebon aanbood als ik over zou stappen. ze leveren tevens groene stroom. Nu hebben ze alles bij mij nagetrokken en ik kon vrij overstappen. Ik ben bij jullie als leverancier en ben toch eens gaan kijken wie wat aanbied. Ik zie dat jullie een aanbieding voor 3 jaar hebben of wel met een tablet of wel met een bon van 200 euro bij Bol.com. Mijn vraag is kan ik ook een van deze contracten bij jullie aangaan, of moet ik om een cadeau te ontvangen overstappen.

  Hallo Henk,

  Helaas kan je niet een van die contracten aangaan bij je energieleverancier Essent. Wij geven je op de website een overzicht van alle energie aanbiedingen. Wij raden je aan om over te stappen naar een andere energieleverancier. Bekijk eens op de website: https://www.energie-aanbiedingen.com alle acties!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst