Essent € 150 Bol.com cadeaubon bij energie | Tijdelijke aanbieding
€ 100 cadeaubon

Essent € 150 Bol.com cadeaubon

Bol.com cadeaubon

t.w.v. €150,-

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
78.477 keer bekeken Tijdelijke aanbieding
 • Bol.com Cadeaubon ter waarde van € 150,- vrij te besteden
 • 1 jaar lang geen prijsstijgingen
 • 100% groene stroom
 • Alleen voor nieuwe klanten

Krijg bij Essent een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 150,-! Je ontvangt de cadeaubon bij een 1-jarig gas en stroom contract van Essent. Gedurende dit jaar heb je vaste energietarieven en 100% groene stroom.

energie-leverancier-essent
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Essent aanbieding

Betaal een jaar lang vaste lage maandlasten voor je energie en ontvang een € 150,- Bol.com cadeaubon met deze interessante energie aanbieding. Je ontvangt de cadeaubon 4 maanden na ingang van je nieuwe contract in je brievenbus. Je besteedt de cadeaubon zoals jij wilt: koop in één keer iets groots, of koop er meerdere keren iets leuks van!

Liever een 3-jarig contract? Kies dan hier voor de € 250,- Essent bol.com aanbieding!
Of liever een andere cadeaukaart? Kies dan hier voor de Keuzekaart t.w.v € 150,-. Met o.a. keuze uit Wehkamp, Bijenkorf en Zalando!

Geen prijsstijgingen
1 jaar lang vaste tarieven
Bol.com cadeaubon
Binnen 9 weken in huis en vrij te besteden
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Het fijne aan een cadeaubon is dat je zelf kunt kiezen waar je het geld aan uitgeeft. En dan is bol.com met een uitgebreid assortiment de ideale plek om dat te doen. Essent biedt deze deal exclusief aan op deze website.

Essent energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Essent € 150 Bol.com cadeaubon energie aanbieding is op beoordeeld met 5 sterren.

Overstappen naar Essent

Essent is één van de twee grootste energieleveranciers van Nederland. Ze levert gas en stroom aan ruim twee miljoen Nederlandse huishoudens. Essent levert 100% groene stroom en zet zich in voor een duurzamere wereld. Daarnaast komt Essent regelmatig met hele goede energie aanbiedingen, gepaard met leuke cadeaus en kortingen. Als vaste klant krijg je bij Essent elk jaar (125 tot 500) gratis Air Miles. Je hoeft je bij Essent verder geen zorgen te maken over je overstap. Want dankzij de overstapservice loopt de levering van stroom en gas altijd door en zegt Essent bovendien je oude contract voor je op.

Bekijk alle Essent aanbiedingen

Voorwaarden Essent

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten of klanten die eerder een contract hebben gehad bij Essent
 • Alleen geldig voor afname van zowel gas als stroom
 • Exclusieve actie: alleen via deze website verkrijgbaar

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€109
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€147
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€224

Aanmelden bij Essent

Ben jij overtuigd dat de Bol.com cadeaubon dé beste energie aanbieding voor jou is? Dan kun je via de website van Essent een online formulier invullen. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding en vervolgens zet Essent de overstap in gang. Ze kijken wanneer je huidige energiecontract eindigt en regelen met je huidige energieleverancier dat de energie op de juiste datum van start gaat. Ben je toch niet tevreden met je nieuwe energiecontract? Je hebt altijd veertien dagen de tijd om het contract kosteloos te annuleren. Je kunt dan opnieuw energie aanbiedingen vergelijken.

Deze aanbieding is helaas niet geldig voor bestaande klanten van Essent. Ben je al eerder klant geweest van Essent en heb je je contract destijds niet voortijdig beëindigd? Dan kun je meteen gebruik maken van deze actie. Heb je je contract bij Essent wel voortijdig beëindigd, dan gaat het nieuwe contract pas in wanneer je vorige contract eigenlijk zou zijn geëindigd.

bol-150-essent

Je energiecontract bij Essent

Kies je de Bol.com cadeaubon van Essent? Dan sluit je een energiecontract voor één jaar af met Groene stroom en Gas Zeker. Je betaalt dan één jaar lang dezelfde vaste tarieven, zo ben je er dus zeker van dat de tarieven hetzelfde blijven gedurende jouw contract.

Energieleveranciers mogen twee keer per jaar hun energietarieven aanpassen, maar omdat jij dus een vast contract afsluit heeft dit geen invloed op je energiecontract. Dit is prettig omdat je hierdoor niet voor verrassingen komt te staan. Houd wel rekening met de energiebelasting, deze kan namelijk wel veranderen waardoor je energierekening iets hoger óf juist lager kan uitvallen. De energieleveranciers hebben geen invloed op de energiebelasting en is voor elk huishouden gelijk.

Je kunt alleen gebruik maken van de Bol.com cadeaubon wanneer je zowel gas als stroom afneemt. Je ontvang 100% Groene WindStroom.

Een energiecontract met deze aanbieding betekent:

 • Dat je 1 jaar lang dezelfde scherpe actietarieven betaalt
 • Je na één jaar alweer gratis en per direct kunt overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt

Wat ga je betalen?

Wanneer je een nieuw contract gaat afsluiten is het wel zo prettig om te weten wat je gaat betalen. Bij deze aanbieding kies je voor één jaar Groene Stroom & Gas zeker, mét vast tarieven. Kies je voor de Bol.com cadeaubon van Essent, dan ga je de volgende tarieven betalen:

Gastarief0,778960 per m3
Stroomtarief0,215864 per kWh

Wat je daadwerkelijk gaat betalen heeft ook te maken met je eigen verbruik en je postcode. Hoe meer energie je verbruikt, hoe hoger je maandelijkse lasten zijn. Je betaalt daarnaast voor gas een regiotoeslag, deze toeslag is per regio anders. Met de postcodecheck zie je meteen wat je voor je energie gaat betalen. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode en verbruik in te vullen. Weet je niet precies wat je verbruik is? Geef in dat geval aan wat je gezinssamenstelling is en wij geven een schatting van je verbruik. Je kunt ook nog aangeven of je een enkele of dubbele meter hebt en of je zelf stroom opwekt door middel van zonnepanelen.

Wanneer gaat je contract in?

Wanneer je nieuwe contract van start gaat ligt aan de looptijd van je huidige contract. Hoe zit dat precies? Essent kijkt naar de einddatum van je huidige contract. Loopt je huidige contract binnen zes maanden af? Dat is fijn! Essent zorgt samen met je huidige leverancier dat je op de juiste datum energie ontvangt. Je komt hierdoor geen moment zonder gas en stroom te zitten.

Heb je nog een contract die meer dan zes maanden doorloopt, maar wil je toch graag overstappen? Essent houdt in dat geval geen rekening met de einddatum van je huidige contract en start meteen met de levering van gas en stroom. Omdat je in dit geval je contract met je huidige leverancier voortijdig opzegt is het mogelijk dat je te maken krijgt met een overstapboete. Essent betaalt de overstapboete niet.

Een overstapboete is gelukkig makkelijk te voorkomen: zorg ervoor dat je pas overstapt wanneer je huidige contract minder dan zes maanden doorloopt.

Wanneer ontvang ik de Bol.com cadeaubon?

Negen weken na het aanmelden ontvang je de Bol.com cadeaubon van Essent. Je krijgt de Bol.com cadeaubon via de post opgestuurd. Anders dan bij een cashback kun je dus vrijwel meteen gebruik maken van je nieuwe cadeau. Het is helemaal aan jou waaraan je de Bol.com cadeaubon aan uitgeeft. Bol.com heeft een zeer groot assortiment met meer dan 15 miljoen artikelen. Voor ieder wat wils. En je kunt kiezen of je het gehele bedrag in één keer uitgeeft of dat je liever meerdere keren een bestelling plaatsen: het is helemaal aan jou.

* Beëindig je voortijdig het energiecontract, dan mag Essent een deel van de waarde van de Bol.com cadeaubon terugvorderen. Ze mogen maximaal €50,- per product (gas of stroom) terugvorderen. In totaal kan het dus zijn dat je €100,- moet terugbetalen aan Essent. Aangezien het maar een kort contract van één jaar is, raden wij aan om pas over te stappen wanneer je contract bijna is afgelopen.

Extra korting met Essent Vriendenvoordeel

Bij Essent vinden ze het fijn als je aan je vrienden, familie of collega's vertelt wat je van Essent vindt. Ben je blij met Essent en zorg je ervoor dat anderen overstappen? Dan krijg je per persoon (introducé) die je aandraagt €25,-. En niet alleen jij krijgt dit, ook de introducé krijgt €25,-. Een gemakkelijke manier om geld te verdienen dus. Met Essent Vriendenvoordeel mag je maar liefst 15 mensen aanmelden.

Met je persoonlijke Essent Vriendenvoordeel link kun je je vrienden uitnodigen. Via jouw link kan je vriend op de website van Essent een energiecontract afsluiten. Na 14 dagen bedenktijd krijgen jullie beide €25,- op je rekening gestort.

vriendenvoordeel-essent

Wat gebeurt er zodra je contract afloopt?

Je contract loopt na één jaar af, je bent dan vrij om over te stappen. Wanneer je klant blijft bij Essent, word je vaste contract automatisch omgezet naar een variabel contract. Je betaalt dan geen vaste energietarieven meer, maar variabele tarieven. De variabele tarieven liggen over het algemeen hoger dan de vaste tarieven. En aangezien leveranciers twee keer per jaar de tarieven mogen veranderen kan het zijn dat je meer of minder moet gaan betalen. Met een variabel contract weet je dus niet wat je precies betaalt voor je energie. Heb je liever zekerheid? Dan raden wij je aan om over te stappen en te kiezen voor een vast contract.

Als je contract is afgelopen ben je dus altijd vrij om over te stappen. Maar je kunt ook al eerder zonder problemen overstappen. Alle leveranciers hebben namelijk een switchtermijn , dit houdt in dat je een bepaalde periode voordat je contract daadwerkelijk eindigt al kunt overstappen naar een andere leverancier. Je hoeft dus niet te wachten met overstappen totdat je huidige contract helemaal is afgelopen. Je kunt binnen de switchtermijn al gebruik maken van een nieuwe energie aanbieding. In dat geval regelen je huidige en nieuwe leverancier onderling dat je nieuwe contract op de juiste datum ingaat. De switchtermijn verschilt per leverancier.

We kunnen ons voorstellen dat je niet onthoudt wanneer je huidige contract afloopt. Om je een handje te helpen hebben wij daarom de overstapwekker gemaakt. Vul in wanneer je huidige contract afloopt en wij geven jou een seintje wanneer het tijd is om over te stappen. Zo kun je optimaal gebruik maken van alle energie aanbiedingen en lage energietarieven.

Essent Thuisvoordeel

Essent wil je graag als klant behouden, sinds 2018 geeft Essent daarom aan haar bestaande klanten leuke cadeaus. Dit kan van alles zijn, van lekker eten, tuinhandschoenen, een tijdschrift tot een Philips Hue basispakket. In plaatst van een cadeau kun je ook kiezen om Air Miles te sparen. Een aantal keer per jaar ontvang je een e-mail met daarin verschillende cadeaus waar je uit kunt kiezen. Essent vertelt nog niet wanneer je deze e-mail kunt verwachten, zo blijft het een verrassing!

Meld je aan voor Thuisvoordeel en ontvang:

 • Gratis Air Miles
 • Een aantal keer per jaar toffe cadeaus
 • Exclusieve kortingen op producten van Essent

Thuisvoordeel

Essent aanbieding en spoedaanvraag energie

In de meeste gevallen kun je de Essent Bol.com cadeaubon ook ontvangen als je een spoedaanvraag moet doen. Je netbeheerder stuurt jou een brief wanneer je een spoedaanvraag moet doen. Heb je nog meer dan 5 dagen om een energiecontract te regelen? Dan kun je je gewoon aanmelden via de actielink op onze website. Je wordt doorverwezen naar de website van Essent waar je je kunt aanmelden. Wij raden aan om de volgende dag Essent te bellen en aan te geven dat het om een spoedaanvraag gaat. Essent zorgt dat het contract met een versnelde levering in gang wordt gezet en jij op tijd energie ontvangt. Zo zit je geen moment zonder gas of stroom.

Andere aanbiedingen van Essent

Vind je Essent een goede keuze, maar wil je toch liever gebruik maken van een andere Essent aanbieding? Dat is geen probleem! Essent heeft vaak meerdere energie aanbiedingen, ze bieden zowel mooie welkomstcadeaus als hoge kortingen aan. Ga jij voor een korting of cadeau?

Een van de hoogste kortingen van het moment kun je vinden bij Essent: De Essent €200,- aanbieding. Je krijgt deze hoge korting bij een éénjarig contract. Wil je liever een contract voor langere tijd? Dan kun je kiezen voor een Essent €250,- aanbieding. Je kiest voor een driejarig contract en krijgt geen €200,- maar zelfs €250,- euro korting. Ook bij deze aanbieding geldt: je betaalt drie jaar lang dezelfde lage tarieven.

Naast de Bol.com cadeaubon kun je ook kiezen voor een gratis Philips Hue startpakket ter waarde van €200,-. Je krijgt de Philips Hue bij een contract van drie jaar.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeaubon

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Essent en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Vraag & Antwoord (4)

  Zou leuk zijn als Essent ook hun klanten is trakteer op een kado …Nieuwe klant 200 euro bij bol.com

  Huidige klant ? Krijgt gewoon niks …jammer hoor

  Goedemorgen,

  Ik ben het helemaal met je eens, helaas hebben energieleveranciers (bijna) nooit acties voor huidige klanten. Daarom raden wij je altijd aan om over te stappen!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Hallo,

  Ik werd gisteren benaderd in de mediamarkt door een andere energie leverancier die mij een waardebon aanbood als ik over zou stappen. ze leveren tevens groene stroom. Nu hebben ze alles bij mij nagetrokken en ik kon vrij overstappen. Ik ben bij jullie als leverancier en ben toch eens gaan kijken wie wat aanbied. Ik zie dat jullie een aanbieding voor 3 jaar hebben of wel met een tablet of wel met een bon van 200 euro bij Bol.com. Mijn vraag is kan ik ook een van deze contracten bij jullie aangaan, of moet ik om een cadeau te ontvangen overstappen.

  Hallo Henk,

  Helaas kan je niet een van die contracten aangaan bij je energieleverancier Essent. Wij geven je op de website een overzicht van alle energie aanbiedingen. Wij raden je aan om over te stappen naar een andere energieleverancier. Bekijk eens op de website: http://www.energie-aanbiedingen.com alle acties!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst