Essent € 150 Bol.com cadeaubon

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
13.683 keer bekeken Tijdelijke aanbieding
 • Bol.com Cadeaubon ter waarde van € 150,- vrij te besteden
 • 1 jaar lang geen prijsstijgingen
 • 100% groene stroom
 • Alleen voor nieuwe klanten
Vanwege de hoge gasprijzen is deze aanbieding tijdelijk niet verkrijgbaar. Meld je aan voor een seintje of de wachtrij. Dan weet je zeker dat je voorraan staat zodra deze aanbieding weer aan te vragen is!
Bekijk aanbiedingen die nu wel beschikbaar zijn

Krijg bij Essent een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 150,-! Je ontvangt de cadeaubon bij een 1-jarig gas en stroom contract van Essent. Gedurende dit jaar heb je vaste energietarieven en 100% groene stroom.

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Essent regelt je overstap

Alles over deze Essent aanbieding

Betaal een jaar lang vaste lage maandlasten voor je energie en ontvang een € 150,- Bol.com cadeaubon met deze interessante energie aanbieding. Je ontvangt de cadeaubon 4 maanden na ingang van je nieuwe contract in je brievenbus. Je besteedt de cadeaubon zoals jij wilt: koop in één keer iets groots, of koop er meerdere keren iets leuks van!

Liever een 3-jarig contract? Kies dan hier voor de € 250,- Essent bol.com aanbieding!
Of liever een andere cadeaukaart? Kies dan hier voor de Keuzekaart t.w.v € 150,-. Met o.a. keuze uit Wehkamp, Bijenkorf en Zalando!

Voorwaarden Essent

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten of klanten die eerder een contract hebben gehad bij Essent
 • Alleen geldig voor afname van zowel gas als stroom
 • Exclusieve actie: alleen via deze website verkrijgbaar
Gebruik deze aanbieding
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
Wik

Beoordeling Essent aanbieding

Wik van de energie redactie geeft '€ 150 Bol.com cadeaubon' een beoordeling van 5/5 sterren. Beoordeeld op .

"We zien dat Bol.com cadeaubon aanbiedingen al tijden ontzettend populair zijn. Logisch, want er altijd wel iets te verzinnen om te kopen bij een webshop die eigenlijk alles wel heeft. Met deze Essent exclusieve deal die je alleen op onze website vindt kunnen we er een toevoegen aan het rijtje van Bol.com acties!

Deze Bol.com aanbieding kun je óók via Vattenfall gebruiken. Daar is de beste deal een Bol.com cadeaubonwaarde van € 300,- . Mijn tip: Bereken je maandprijs en kijk welke aanbieding met Bol.com het voordeligste is voor jou."

Gebruik deze aanbieding

Overstappen naar Essent

Overstappen naar Essent met deze aanbieding is heel eenvoudig. Essent regelt namelijk je overstap, van begin tot eind met de gratis Essent overstapservice. Dat betekent dat jij je alleen maar hoeft aan te melden via de actielink op deze pagina. Daarna komt de Essent overstapservice in actie voor je, en maakt je overstap in orde.

Na je aanmelding heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je er nog een paar nachtjes over slapen. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Essent na de bedenktijd je oude contract voor je op. Ook daar heb je dus geen omkijken naar. Dat scheelt jou weer. De levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres, mocht je je dat afvragen. Je zit er tijdens je overstap gewoon warmpjes bij.

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Essent.

Check je overstapdatum

Alles over deze Essent cadeaubon aanbieding

Ben jij overtuigd dat de Bol.com cadeaubon dé beste energie aanbieding voor jou is? Dan kun je via de website van Essent een online formulier invullen. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding en vervolgens zet Essent de overstap in gang. Ze kijken wanneer je huidige energiecontract eindigt en regelen met je huidige energieleverancier dat de energie op de juiste datum van start gaat. Ben je toch niet tevreden met je nieuwe energiecontract? Je hebt altijd veertien dagen de tijd om het contract kosteloos te annuleren. Je kunt dan opnieuw energie aanbiedingen vergelijken.

Deze aanbieding is helaas niet geldig voor bestaande klanten van Essent. Ben je al eerder klant geweest van Essent en heb je je contract destijds niet voortijdig beëindigd? Dan kun je meteen gebruik maken van deze actie. Heb je je contract bij Essent wel voortijdig beëindigd, dan gaat het nieuwe contract pas in wanneer je vorige contract eigenlijk zou zijn geëindigd.

bol-150-essent

Kies je de Bol.com cadeaubon van Essent? Dan sluit je een energiecontract voor één jaar af met Groene stroom en Gas Zeker. Je betaalt dan één jaar lang dezelfde vaste tarieven, zo ben je er dus zeker van dat de tarieven hetzelfde blijven gedurende jouw contract.

Energieleveranciers mogen twee keer per jaar hun energietarieven aanpassen, maar omdat jij dus een vast contract afsluit heeft dit geen invloed op je energiecontract. Dit is prettig omdat je hierdoor niet voor verrassingen komt te staan. Houd wel rekening met de energiebelasting, deze kan namelijk wel veranderen waardoor je energierekening iets hoger óf juist lager kan uitvallen. De energieleveranciers hebben geen invloed op de energiebelasting en is voor elk huishouden gelijk.

Je kunt alleen gebruik maken van de Bol.com cadeaubon wanneer je zowel gas als stroom afneemt. Je ontvang 100% Groene WindStroom.

Een energiecontract met deze aanbieding betekent:

 • Dat je 1 jaar lang dezelfde scherpe actietarieven betaalt
 • Je na één jaar alweer gratis en per direct kunt overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt

Wanneer je een nieuw contract gaat afsluiten is het wel zo prettig om te weten wat je gaat betalen. Bij deze aanbieding kies je voor één jaar Groene Stroom & Gas zeker, mét vast tarieven. Kies je voor de Bol.com cadeaubon van Essent, dan ga je de volgende tarieven betalen:

Gastarief 0,778960 per m3
Stroomtarief 0,215864 per kWh

Wat je daadwerkelijk gaat betalen heeft ook te maken met je eigen verbruik en je postcode. Hoe meer energie je verbruikt, hoe hoger je maandelijkse lasten zijn. Je betaalt daarnaast voor gas een regiotoeslag, deze toeslag is per regio anders. Met de postcodecheck zie je meteen wat je voor je energie gaat betalen. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode en verbruik in te vullen. Weet je niet precies wat je verbruik is? Geef in dat geval aan wat je gezinssamenstelling is en wij geven een schatting van je verbruik. Je kunt ook nog aangeven of je een enkele of dubbele meter hebt en of je zelf stroom opwekt door middel van zonnepanelen.

Wanneer je nieuwe contract van start gaat ligt aan de looptijd van je huidige contract. Hoe zit dat precies? Essent kijkt naar de einddatum van je huidige contract. Loopt je huidige contract binnen zes maanden af? Dat is fijn! Essent zorgt samen met je huidige leverancier dat je op de juiste datum energie ontvangt. Je komt hierdoor geen moment zonder gas en stroom te zitten.

Heb je nog een contract die meer dan zes maanden doorloopt, maar wil je toch graag overstappen? Essent houdt in dat geval geen rekening met de einddatum van je huidige contract en start meteen met de levering van gas en stroom. Omdat je in dit geval je contract met je huidige leverancier voortijdig opzegt is het mogelijk dat je te maken krijgt met een overstapboete. Essent betaalt de overstapboete niet.

Een overstapboete is gelukkig makkelijk te voorkomen: zorg ervoor dat je pas overstapt wanneer je huidige contract minder dan zes maanden doorloopt.

Negen weken na het aanmelden ontvang je de Bol.com cadeaubon van Essent. Je krijgt de Bol.com cadeaubon via de post opgestuurd. Anders dan bij een cashback kun je dus vrijwel meteen gebruik maken van je nieuwe cadeau. Het is helemaal aan jou waaraan je de Bol.com cadeaubon aan uitgeeft. Bol.com heeft een zeer groot assortiment met meer dan 15 miljoen artikelen. Voor ieder wat wils. En je kunt kiezen of je het gehele bedrag in één keer uitgeeft of dat je liever meerdere keren een bestelling plaatsen: het is helemaal aan jou.

* Beëindig je voortijdig het energiecontract, dan mag Essent een deel van de waarde van de Bol.com cadeaubon terugvorderen. Ze mogen maximaal €50,- per product (gas of stroom) terugvorderen. In totaal kan het dus zijn dat je €100,- moet terugbetalen aan Essent. Aangezien het maar een kort contract van één jaar is, raden wij aan om pas over te stappen wanneer je contract bijna is afgelopen.

Bij Essent vinden ze het fijn als je aan je vrienden, familie of collega's vertelt wat je van Essent vindt. Ben je blij met Essent en zorg je ervoor dat anderen overstappen? Dan krijg je per persoon (introducé) die je aandraagt €25,-. En niet alleen jij krijgt dit, ook de introducé krijgt €25,-. Een gemakkelijke manier om geld te verdienen dus. Met Essent Vriendenvoordeel mag je maar liefst 15 mensen aanmelden.

Met je persoonlijke Essent Vriendenvoordeel link kun je je vrienden uitnodigen. Via jouw link kan je vriend op de website van Essent een energiecontract afsluiten. Na 14 dagen bedenktijd krijgen jullie beide €25,- op je rekening gestort.

vriendenvoordeel-essent

Je contract loopt na één jaar af, je bent dan vrij om over te stappen. Wanneer je klant blijft bij Essent, word je vaste contract automatisch omgezet naar een variabel contract. Je betaalt dan geen vaste energietarieven meer, maar variabele tarieven. De variabele tarieven liggen over het algemeen hoger dan de vaste tarieven. En aangezien leveranciers twee keer per jaar de tarieven mogen veranderen kan het zijn dat je meer of minder moet gaan betalen. Met een variabel contract weet je dus niet wat je precies betaalt voor je energie. Heb je liever zekerheid? Dan raden wij je aan om over te stappen en te kiezen voor een vast contract.

Als je contract is afgelopen ben je dus altijd vrij om over te stappen. Maar je kunt ook al eerder zonder problemen overstappen. Alle leveranciers hebben namelijk een switchtermijn , dit houdt in dat je een bepaalde periode voordat je contract daadwerkelijk eindigt al kunt overstappen naar een andere leverancier. Je hoeft dus niet te wachten met overstappen totdat je huidige contract helemaal is afgelopen. Je kunt binnen de switchtermijn al gebruik maken van een nieuwe energie aanbieding. In dat geval regelen je huidige en nieuwe leverancier onderling dat je nieuwe contract op de juiste datum ingaat. De switchtermijn verschilt per leverancier.

We kunnen ons voorstellen dat je niet onthoudt wanneer je huidige contract afloopt. Om je een handje te helpen hebben wij daarom de overstapwekker gemaakt. Vul in wanneer je huidige contract afloopt en wij geven jou een seintje wanneer het tijd is om over te stappen. Zo kun je optimaal gebruik maken van alle energie aanbiedingen en lage energietarieven.

Essent wil je graag als klant behouden, sinds 2018 geeft Essent daarom aan haar bestaande klanten leuke cadeaus. Dit kan van alles zijn, van lekker eten, tuinhandschoenen, een tijdschrift tot een Philips Hue basispakket. In plaatst van een cadeau kun je ook kiezen om Air Miles te sparen. Een aantal keer per jaar ontvang je een e-mail met daarin verschillende cadeaus waar je uit kunt kiezen. Essent vertelt nog niet wanneer je deze e-mail kunt verwachten, zo blijft het een verrassing!

Meld je aan voor Thuisvoordeel en ontvang:

 • Gratis Air Miles
 • Een aantal keer per jaar toffe cadeaus
 • Exclusieve kortingen op producten van Essent

Thuisvoordeel

In de meeste gevallen kun je de Essent Bol.com cadeaubon ook ontvangen als je een spoedaanvraag moet doen. Je netbeheerder stuurt jou een brief wanneer je een spoedaanvraag moet doen. Heb je nog meer dan 5 dagen om een energiecontract te regelen? Dan kun je je gewoon aanmelden via de actielink op onze website. Je wordt doorverwezen naar de website van Essent waar je je kunt aanmelden. Wij raden aan om de volgende dag Essent te bellen en aan te geven dat het om een spoedaanvraag gaat. Essent zorgt dat het contract met een versnelde levering in gang wordt gezet en jij op tijd energie ontvangt. Zo zit je geen moment zonder gas of stroom.

Vind je Essent een goede keuze, maar wil je toch liever gebruik maken van een andere Essent aanbieding? Dat is geen probleem! Essent heeft vaak meerdere energie aanbiedingen, ze bieden zowel mooie welkomstcadeaus als hoge kortingen aan. Ga jij voor een korting of cadeau?

Een van de hoogste kortingen van het moment kun je vinden bij Essent: De Essent €200,- aanbieding. Je krijgt deze hoge korting bij een éénjarig contract. Wil je liever een contract voor langere tijd? Dan kun je kiezen voor een Essent €250,- aanbieding. Je kiest voor een driejarig contract en krijgt geen €200,- maar zelfs €250,- euro korting. Ook bij deze aanbieding geldt: je betaalt drie jaar lang dezelfde lage tarieven.

Naast de Bol.com cadeaubon kun je ook kiezen voor een gratis Philips Hue startpakket ter waarde van €200,-. Je krijgt de Philips Hue bij een contract van drie jaar.

Alternatieve aanbiedingen met cadeaubon

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeaubon aanbieding? Klanten van Essent en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeaubon