Afbeelding van gratis Xbox Series en een headset
Essent

Gratis Xbox Series S met headset t.w.v. € 359,99

3 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Gratis cadeau met hoge waarde
  • 3 jaar vast tarieven
  • 100% groene windstroom
  • Alleen voor nieuwe klanten

Krijg nu een gratis Xbox Serie S inclusief headset ter waarde van € 359. Je krijgt de Xbox bij een 3-jarig energiecontract van Essent.

Niet beschikbaar
Xbox S with headset
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Alles over deze Essent aanbieding

Even van weggeweest, maar hij is er weer! Een Xbox cadeau bij je energiecontract. Dit keer krijg je bij Essent een gratis Xbox Series S met headset t.w.v. € 359,99. Je krijgt bij het 3-jarige contract 100% groene windstroom. Daarnaast kun je als klant van Essent sparen voor gratis Air Miles en andere cadeautjes met het Thuisvoordeel van Essent.

De Xbox Series S wordt binnen 6 weken bij jou thuis geleverd. Je kunt dus al snel genieten van je nieuwe cadeau.

Voorwaarden Essent

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen geldig i.c.m. gas en stroom contract
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst
Melvin Paalvast

Het is alweer een tijd geleden dat je de mogelijkheid had om een Xbox cadeau te krijgen bij je energie. Een spelcomputer als cadeau komen maar eens in de zoveel tijd voorbij.Daarom is dit een toffe actie van Essent, want de XBox Series S is ook nog eens een behoorlijk populaire console én de kleinste ooit gemaakt. Handig mee te nemen, en hij heeft niet veel plek nodig. Een ander leuk voordeel: dit cadeau heb je sneller in huis dan veel andere cadeaus. Je kan dus vrij snel gamen na je aanvraag!

Melvin Paalvast / Energie redactie

Overstappen naar Essent

Overstappen naar Essent met deze aanbieding is heel eenvoudig. Essent regelt namelijk je overstap, van begin tot eind met de gratis Essent overstapservice. Dat betekent dat jij je alleen maar hoeft aan te melden via de actielink op deze pagina. Daarna komt de Essent overstapservice in actie voor je, en maakt je overstap in orde.

Na je aanmelding heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je er nog een paar nachtjes over slapen. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Essent na de bedenktijd je oude contract voor je op. Ook daar heb je dus geen omkijken naar. Dat scheelt jou weer. De levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres, mocht je je dat afvragen. Je zit er tijdens je overstap gewoon warmpjes bij.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Essent en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.