Vinger die drukt op een Ring videodeurbel
Essent

Ring Video deurbel t.w.v. € 199,-

1 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Ring Video deurbel t.w.v. € 199 gratis
  • 1 jaar lang geen prijsstijgingen
  • 100% groene stroom
  • Alleen voor nieuwe klanten

Benieuwd wie er voor je deur staat? Met de Ring Video deurbel zie je dat meteen. Het maakt niet uit of je thuis of onderweg bent. Je krijg de Ring Video deurbel t.w.v. € 199,- bij een 1-jarig contract van Essent.

Niet beschikbaar
Ring videodeurbel
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

De Ring Video deurbel is niet zomaar een deurbel. Naast dat je kunt zien wie er voor je deur staat, kun je ook met ze praten. En is het ook mogelijk om zelf bewegingszones in te stellen. Met de bewegingsdetectie ontvang je vervolgens meldingen via de Ring-app, zo blijf je compleet op de hoogte wat er allemaal voor je deur gebeurd.

Je krijgt de Ring Video deurbel bij een 1-jarig Groene Stroom & Gas Zeker contract van Essent. Dat is: 100% groene windstroom, vaste lage energietarieven en na één jaar kun je alweer opnieuw profiteren van een energie aanbieding.

Binnen 5 weken na aanmelding krijg je de activatiecode waarmee je de Ring Video deurbel kunt bestellen.

Voorwaarden Essent

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten of klanten die eerder een contract hebben gehad bij Essent
  • Alleen geldig voor afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst

Overstappen naar Essent

Overstappen naar Essent met deze aanbieding is heel eenvoudig. Essent regelt namelijk je overstap, van begin tot eind met de gratis Essent overstapservice. Dat betekent dat jij je alleen maar hoeft aan te melden via de actielink op deze pagina. Daarna komt de Essent overstapservice in actie voor je, en maakt je overstap in orde.

Na je aanmelding heb je 14 dagen bedenktijd. Zo kun je er nog een paar nachtjes over slapen. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Essent na de bedenktijd je oude contract voor je op. Ook daar heb je dus geen omkijken naar. Dat scheelt jou weer. De levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres, mocht je je dat afvragen. Je zit er tijdens je overstap gewoon warmpjes bij.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Essent en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.