Gratis Apple Airpods t.w.v. € 229,- – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeau

Nuon/Vattenfall Gratis Apple Airpods t.w.v. € 229,-

Gratis Apple Airpods

t.w.v. € 229

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
8.534 keer bekeken Zolang de voorraad strekt

Wil jij genieten van goede geluidskwaliteit met draadloze oortjes? Kies dan voor Nuon Vattenfall met de Energiecadeau XL actie en krijg de Apple Airpods 2 cadeau!

  • Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase
  • T.w.v. € 229,-
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Met deze Airpods kan je draadloos muziek luisteren. De Aipods gaan automatisch aan wanneer jij ze in je oren stopt en pauzeren wanneer je ze uitdoet. Volume aanpassen en veranderen van nummer doe je door simpelweg 'Hé Siri' te zeggen, gevolgd door je vraag. De Airpods gaan 5 uur mee voor luistertijd en 3 uur voor gesprekstijd. Met de bijgeleverde draadloze oplaadcase, laad je de Airpods meerdere keren op tot 24 uur extra batterijduur.
Wil jij deze Airpods cadeau? Kies dan voor een 1-jarig energiecontract bij Nuon Vattenfall en ontvang de Airpods, ter waarde van € 229,- helemaal gratis! Een hele leuke energie aanbieding voor een welkomstcadeau bij je energiecontract.

Gratis Apple AirPods 2
met draadloze oplaadcase
1 jaar lang
vaste tarieven en dus geen stijgingen!
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Deze Airpods zijn erg handig als je veel muziek luistert en/of telefoongesprekken voert. Ze zijn draadloos, dus geen gedoe met draadjes die je eerst uit de knoop moet halen, en gaan lang mee. Ze zijn best prijzig, maar je ontvangt ze gratis bij een energie jaarcontract met de Energiecadeau XL actie van Vattenfall.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Gratis Apple Airpods t.w.v. € 229,- energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€111
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€150
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€229

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst