Energie aanbieding:
Nuon Gratis Playstation 4 Slim

Helaas, deze aanbieding is verlopen! Bekijk alle Nuon aanbiedingen Alle aanbiedingen met kado

Krijg nu een gratis Playstation 4 Slim 500GB met een gratis Dualshock controller helemaal gratis bij een 3-jarig energie contract van Nuon. Drie jaar lang gegarandeerd de laagste prijs, zonder prijsstijgingen en een gratis console. Een super energie aanbieding!

Let op! De Playstation is niet meer leverbaar. Je kan wel een gratis Xbox energie aanbieding krijgen, deze is wel op voorraad.

Deze unieke energie aanbieding is te mooi om te laten lopen. Mocht je zelf niet per se een Playstation nodig hebben, je kind(eren) zullen er ongetwijfeld enorm blij mee zijn. Een hele leuke verassing en goede aanbieding! Eén jaar lang geen prijsstijgingen en gewoon vaste lage energietarieven.

2 weken na aanmelding van je energiecontract ontvang je een unieke vouchercode. Deze kan je online inwisselen voor de Playstation 4. De Playstation wordt dan zo snel mogelijk naar je thuis gestuurd!

Gratis Playstation 4
Playstation 4 Slim 500 GB t.w.v € 299,-
3 jaar vast
3 jaar lang vaste tarieven

Voordelen energie aanbieding

 • Een gratis Playstation 4 Slim 500 GB
 • Gratis Dualshock controller
 • 3 Jaar geen prijsstijgingen
 • Gratis overstapservice

Gratis Playstation 4 Slim 500 GB

Deze Playstation 4 is klein en slank maar super krachtig. Deze console is beter, krachtiger en stijlvoller dan zijn voorganger. Zet je de Playstation in je woonkamer? Dan haal je gaming, blu ray films en media streaming in één klap naar je TV, wat wil je nog meer? Je kunt uiteraard ook je kind blij maken met deze super console. De Playstation wordt geleverd met één dualshock controller.
Gratis Playstation Slim 4 bij energie aanbieding
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Het is logisch dat deze aanbieding zo populair is: een prachtig cadeau én vaste lage energietarieven. Zowel voor kinderen als volwassenen ideaal.

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Gratis Playstation 4 Slim energie aanbieding is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Overstappen naar Nuon

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon Vattenfall helaas niet je overstapboete. Het is daarom aan te raden om te wachten tot dat je contract nog maximaal 61 dagen loopt, dan kan je gratis overstappen naar Nuon Vattenfall zonder overstapboete! Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

 • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten
 • Geldig bij een 3-jaar contract
 • Alleen geldig bij afname van zowel gas als stroom

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€129

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€170

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€252

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Vraag & Antwoord (4)

  Mijn contract loopt t/m 27-12/18 a 28/12/2018 vanuit engie en ivm de cashback vanuit engie die ik niet in gevaar wil brengen wil ik graag dan ook vanaf Die datum over kunnen stappen naar een 1 jarig Contract voor de PlayStation 4 naar de Nuon is dat mogelijk dat u weet

  Goedemorgen,

  Ik zit nu bij essent, ik weet niet hoelang mijn contract daar duurt. Kan ik eerder over stappen naar nuon. Ik zit nu zeker een jaar bij essent. Als ik overstap naar nuon wil ik graag de gratis ps4.
  Ik hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Serife Gunes

  Goedemorgen,

  Het is wel aan te raden om even na te gaan hoelang uw huidige contract nog loopt. Soms kunt u namelijk een opzegboete krijgen.

  Groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst