Nintendo switch
Vattenfall

Nintendo Switch t.w.v € 339,-

1 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Nintendo Switch Console grijs
  • Energie cadeau t.w.v. € 339,95
  • 1 jarig contract met vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom

Wil je nu al overstappen? Momenteel heeft Vattenfall 1 actieve aanbieding met lage tarieven. Bekijk hier de Vattenfall aanbieding met lage tarieven

Een super deal bij Vattenfall! Ontvang gratis de Nintendo Switch console t.w.v. € 339,95 bij een gas en stroom jaarcontract. Dit is het grootste energie cadeau ooit!

Niet beschikbaar
Nintendo Switch
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Alles over deze Vattenfall aanbieding

De Nintendo Switch is één van de meest gewilde spelcomputers van dit moment. Je speelt het overal: thuis of onderweg. Speel thuis op het grote tv-scherm door de Switch in de houder te plaatsen. Geen tv beschikbaar? Klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit om zonder tv te spelen. Of haal de controllers van het scherm en speel samen. Je kunt kiezen uit de rood/blauwe of zwarte kleur.

Wat voor jou? Je ontvangt dit welkomstcadeau t.w.v. € 339,- tijdelijk gratis bij een nieuw gas en stroom jaarcontract van Nuon Vattenfall.

Kan je niet wachten? Je ontvangt de Nintendo binnen een week na de afschrijving van je derde termijnbedrag.

 

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst
Melvin Paalvast

Altijd al de Nintendo Switch console willen hebben? Dan is dit wel een hele mooi kans om de game console zelfs cadeau te krijgen. Je ontvangt de console gratis bij een gas en stroom jaarcontract van Vattenfall. Daarnaast is dit hoogste cadeauwaarde bij een 1-jarig energiecontract op dit moment.

Melvin Paalvast / Energie redactie

Overstappen naar Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.