Gratis Xbox One S 1TB – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeau

Nuon/Vattenfall Gratis Xbox One S 1TB

Gratis Xbox One S 1TB

t.w.v. € 300,-

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
9.460 keer bekeken Op = op

Ontvang nu een gratis Xbox One S 1TB met een gratis controller helemaal gratis bij een 1-jarig energie contract van Nuon. 1 jaar lang gegarandeerd de laagste prijs, zonder prijsstijgingen en een gratis console. Een super energie aanbieding!

  • Gratis Xbox One S 1TB
  • 1 gratis controller + gratis spel
  • 1 jaar geen prijsstijgingen
  • Gratis overstapservice
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Deze unieke energie aanbieding is eigenlijk te mooi om te laten lopen. Mocht je zelf niet zoveel gamen, dan kan je altijd nog je (klein)kind er mee blij maken! Een hele leuke verrassing en een goede energie aanbieding. 1 jaar lang geen prijsstijgingen en gewoon vaste lage tarieven.

De Xbox One S is de krachtigste Xbox console ooit, met een strak design en een in de console geïntegreerde voeding. De console die 40% kleiner is dan de Xbox One is vormgegeven in een strak nieuw design en heeft een zwarte kleur. De voeding is in de console geïntegreerd, waardoor er geen los adapterblok nodig is. Je kan de Xbox One X console zowel horizontaal als verticaal neerzetten. Je kunt met deze console al in 4K gamen!

4 weken na je derde termijnbedrag ontvang je een unieke vouchercode. Deze kan je online inwisselen voor de Xbox One. De Xbox One wordt dan zo snel mogelijk naar je huis gestuurd!

Gratis Xbox One S
Mét 1 controller
1 jaar vast
1 jaar lang vaste tarieven
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Deze aanbieding hoort bij de Nuon eigen cadeau XL aanbieding. De Xbox is een van de populairdere cadeaus. Omdat de Xbox voor zowel jong als oud leuk is, kan altijd wel iemand genieten van deze aanbieding.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Gratis Xbox One S 1TB energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Geldig bij een 1-jaar contract
  • Alleen geldig bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€129
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€170
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€252

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst