Energie aanbieding:
Nuon Gratis Xbox One S 1TB

35.210 keer bekeken Op = op

Ontvang nu een gratis Xbox One S 1TB met een gratis controller helemaal gratis bij een 3-jarig energie contract van Nuon. 3 jaar lang gegarandeerd de laagste prijs, zonder prijsstijgingen en een gratis console. Een super energie aanbieding!

Deze unieke energie aanbieding is eigenlijk te mooi om te laten lopen. Mocht je zelf niet zoveel gamen, dan kan je altijd nog je (klein)kind er mee blij maken! Een hele leuke verassing en een goede energie aanbieding. 3 jaar lang geen prijsstijgingen en gewoon vaste lage tarieven.

2 weken na aanmelding van je energiecontract ontvang je een unieke vouchercode. Deze kan je online inwisselen voor de Xbox One. De Xbox One wordt dan zo snel mogelijk naar je huis gestuurd!

Gratis Xbox One S
Mét 1 controller
3 jaar vast
3 jaar lang vaste tarieven

Voordelen energie aanbieding

  • Gratis Xbox One S 1TB
  • 1 gratis controller
  • 3 jaar geen prijsstijgingen
  • Gratis overstapservice

Gratis Xbox One S

De Xbox One S is de kleinste en meest compacte Xbox console ooit, met een strak design en een in de console geïntegreerde voeding. De console die 40% kleiner is dan de Xbox One is vormgegeven in een strak nieuw design en heeft een robot witte kleur. De voeding is in de console geïntegreerd, waardoor er geen los adapterblok nodig is. Je kan de Xbox One S console zowel horizontaal als verticaal neerzetten.
Xbox energie aanbieding
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Deze aanbieding hoort bij de Nuon eigen cadeau XL aanbieding. De Xbox is een van de populairdere cadeaus. Omdat de Xbox voor zowel jong als oud leuk is, kan altijd wel iemand genieten van deze aanbieding.

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Gratis Xbox One S 1TB energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon helaas niet je overstapboete. Het is daarom aan te raden om te wachten tot dat je contract nog maximaal 61 dagen loopt, dan kan je gratis overstappen naar Nuon zonder overstapboete! Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Geldig bij een 3-jaar contract
  • Alleen geldig bij afname van zowel gas als stroom

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€129

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€170

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€252

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst