Energie aanbieding: Nuon Gratis Xbox One S 1TB

Op = op

Ontvang nu een gratis Xbox One S 1TB met twee gratis controllers helemaal gratis bij een 1-jarig energie contract van Nuon. Eén jaar lang gegarandeerd de laagste prijs, zonder prijsstijgingen en een gratis console. Een super energie aanbieding!

Deze unieke energie aanbieding is eigenlijk te mooi om te laten lopen. Mocht je zelf niet zoveel gamen, dan kan je altijd nog je (klein)kind er mee blij maken! Een hele leuke verassing en een goede energie aanbieding. Eén jaar lang geen prijsstijgingen en gewoon vaste lage tarieven.

2 weken na aanmelding van je energiecontract ontvang je een unieke vouchercode. Deze kan je online inwisselen voor de Xbox One. De Xbox One wordt dan zo snel mogelijk naar je huis gestuurd!

Gratis Xbox One S
Mét twee controllers
1 jaar vast
1 jaar lang vaste tarieven

Voordelen energie aanbieding

  • Gratis Xbox One S 1TB
  • 2 gratis controllers
  • 1 jaar geen prijsstijgingen
  • Gratis overstapservice

Gratis Xbox One S

De Xbox One S is de kleinste en meest compacte Xbox console ooit, met een strak design en een in de console geïntegreerde voeding. De console die 40% kleiner is dan de Xbox One is vormgegeven in een strak nieuw design en heeft een robot witte kleur. De voeding is in de console geïntegreerd, waardoor er geen los adapterblok nodig is. Je kan de Xbox One S console zowel horizontaal als verticaal neerzetten.
Xbox energie aanbieding

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€124

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€143

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€246

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon wordt je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon vaak je overstapboete. Maar daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete alleen over als je niet te vaak gewisseld bent van leverancier en wanneer je niet na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden de tijd om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Geldig bij een 1-jaar contract
  • Alleen geldig bij afname van zowel gas als stroom

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Gratis Xbox One S 1TB energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meldt je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst