Energie aanbieding: Nuon Kies je eigen cadeau t.w.v € 149,95


Kies je eigen cadeau bij Nuon! Wanneer je van deze energie aanbieding gebruik maakt, mag je zelf kiezen wat voor een cadeau je ontvangt. Alle cadeaus hebben een waarde tussen de € 99,- en € 149,-. Deze aanbieding gaat gepaard met een één jaar vast contract.

Je krijgt een hele ruime keuze uit cadeaus. Wil je bijvoorbeeld binnenkort gezellig uit eten of een dagje erop uit? Kies dan voor een cadeaukaart van Weekendjeweg.nl of een Diner cadeaukaart. Je kunt ook voor andere mooie cadeaus kiezen: Een Quadrante koffiezetapparaat, een Philips Hue Startkit, een Samsonite reiskoffer, een Accuboormachine van Ferm, een Airfryer, een Rituals cadeauset, een grill-, braad- of stoofpan van Le Creuset of een draadloze speaker van Philips!

Eigen cadeau
Kies je eigen cadeau t.w.v € 149,95
1 jaar contract
met vaste energietarieven

Voordelen energie aanbieding

  • Je eigen cadeau kiezen
  • Een eenjarig contract met lage vaste tarieven
  • 100% groene stroom
  • Nadeel: alleen voor nieuwe klanten

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€115

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€153

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€227

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon wordt je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon vaak je overstapboete. Maar daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete alleen over als je niet te vaak gewisseld bent van leverancier en wanneer je niet na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden de tijd om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

  • Je moet met automatische incasso betalen
  • Alleen voor nieuwe klanten
  • Exclusief via deze website

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Kies je eigen cadeau t.w.v € 149,95 energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meldt je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst