Nintendo Switch Lite Grijs met LEGO spel t.w.v. € 269 – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeau

Nuon/Vattenfall Nintendo Switch Lite Grijs met LEGO spel t.w.v. € 269

Nintendo Switch Lite Grijs met LEGO spel

t.w.v. € 269

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
8.557 keer bekeken Zolang de voorraad strekt

Wil jij overal je favoriete games kunnen spelen op de Nintendo Switch? Met de Energiecadeau XL actie van Nuon Vattenfall krijg je nu een Nintendo Switch Lite met LEGO game cadeau.

  • Nintendo Switch Lite Grijs met Lego spel
  • Energie cadeau t.w.v. € 269
  • 1 jarig contract met vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

De Nintendo Switch Lite is compacter en lichter dan de standaard versie, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe neemt. Met de Nintendo Switch Lite heb je geen aparte console nodig. Ideaal voor onderweg een potje gamen. Je krijgt met deze energie aanbieding een grijze Nintendo Switch Lite cadeau met Lego spel. Bovendien betaal je 1 jaar lang vaste lage tarieven voor gas en stroom. Win-win!

Nintendo Switch Lite
met Lego spel t.w.v. € 269
1 Jaar lang
vaste tarieven voor stroom en gas
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Met de Nintendo Switch Lite kun je werkelijk overal gamen. Dit model is de lichtste en meest compacte versie van de Nintendo Switch. Je stopt hem gemakkelijk in een tas of grote jaszak. Bovendien gaat de batterij van de Nintendo Switch Lite een uur langer mee dan de 'gewone' versie. Met het LEGO spel erbij heb je meteen een leuke game om te spelen en hoef je niet eerst nog een spel los te kopen. In combinatie met een kortlopend 1- jarig energiecontract en vaste lage tarieven is dit een heel mooie deal.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Nintendo Switch Lite Grijs met LEGO spel t.w.v. € 269 energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€111
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€150
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€229

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst