Energie aanbieding:
Oxxio Exclusieve actie: € 235,- cashback

236.511 keer bekeken

€ 235,- cashback op zowel een één als drie jarig contract. Deze deal is één van de hoogste cashbacks van dit moment! Exclusief verkrijgbaar via deze website!

Oxxio heeft met deze cashback actie één van de beste energie aanbiedingen van dit moment. Een cashback van € 235,- euro voor een eenjarig contract is erg hoog. Naast de hoge cashback kies je bij Oxxio ook voor 100% groene stroom. Je krijgt de cashback na één jaar gestort op je rekening. Dit geldt zowel voor de eenjarige als driejarige contracten. Wij raden je aan om te kiezen voor een eenjarig contract. Zo kun je na een jaar weer overstappen naar een andere energie aanbieding en het meest besparen! Profiteren van deze aanbieding? Klik op 'gebruik deze aanbieding' en begin met besparen!

Hele hoge cashback
Exclusieve via deze website
Energiebuddy O.
Een app voor al je energiezaken

Voordelen energie aanbieding

 • Een hele hoge cashback
 • Alleen via deze website
 • 100% groene stroom
 • Lage energietarieven

Geert van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Deze cashback deal van Oxxio is absoluut een goede aanbieding. Meestal ligt een cashback namelijk tussen de €100,- en €150,-. Naast dat je een hoog geldbedrag terugkrijgt, profiteer je ook nog van lage energietarieven. Deze deal is alleen via deze website beschikbaar, grijp je kans!

Oxxio energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Oxxio Exclusieve actie: € 235,- cashback energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Oxxio

Oxxio is een paar jaar geleden bekend geworden met de  ‘gratis Ipad’ actie. Helaas is deze actie niet meer geldig. Maar Oxxio biedt ook andere goede energie aanbiedingen aan en wil daarnaast je energiezaken regelen vooral zo makkelijk mogelijk maken. Neem bijvoorbeeld de Oxxio energie app. Hiermee regel je alles omtrent je energiezaken eenvoudig op je telefoon. Zo geeft de app je bijvoorbeeld ook een seintje wanneer je stroomverbruik ineens is toegenomen. Daarmee heb je meer grip op je verbruik en zorg je ervoor dat je rekening niet onnodig hoog wordt. Bekijk alle Oxxio aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Helaas vergoedt Oxxio geen overstapboete. Mocht je te maken krijgen met een overstapboete, dan zul je deze dus zelf moeten betalen. Bekijk daarom eerst hoelang je energiecontract nog loopt en of het de moeite waard is om vroegtijdig over te stappen naar Oxxio. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Oxxio energie actie

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten
 • De cashback is geldig vanaf 250 m3 gasverbruik
 • Let op: bij teruglevering kan de cashback lager uitvallen

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief Exclusieve actie: € 235,- cashback

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€115

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€154

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€233
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (8)

  Goedemorgen,

  Helaas kan je niet van deze actie gebruik maken omdat die alleen voor nieuwe klanten is. Ik raad je daarom aan om over te stappen naar een andere leverancier.

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Hallo Alexandra, Deze actie heeft geen einddatum en zal (voor zover wij weten) de komende weken waarschijnlijk nog beschikbaar zijn.

  Ik had een vraagje mijn contract verloopt bij essent over 2 maanden en ik wil graag bij jullie lid worden hoe zit het met dat 200 euro cashback na waneer krijgje het uitbetaald als het zo snel mogelijk is vindt ik het interesand ik hoor het wel

  Hallo Erkan, je kunt gratis gebruik maken van de overstapservice van Oxxio. Bij het aanmelden kun je aangeven op welke datum je contract ingaat. Dat is vanaf nu al mogelijk. Als je deze link gebruikt profiteer je van de speciale kortingsactie: Oxxio aanbieding.

  De korting wordt automatisch verrekend met je eerste jaarnota van Oxxio, je hoeft er dus niets voor te doen en je profiteert zo snel mogelijk van de aanbieding.

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst