Deze aanbieding is momenteel helaas niet beschikbaar 😢

Voor- en nadelen

  • 6 maanden lage tarieven
  • Tarieven onder prijsplafond
  • 100% groene stroom

Nu tijdelijk bij Oxxio: 6 maanden vaste lage tarieven. Ben je op zoek naar vaste tarieven, maar wil je geen lange contractduur aan gaan? Dan is dit een interessante optie.

Niet beschikbaar
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over deze Oxxio aanbieding

Ben jij op zoek naar zekerheid voor de komende maanden? Dan is dit 6 maanden contract van Oxxio een goede keuze. Profiteer van deze aanbieding door op de knop 'overstappen naar Oxxio' te klikken en start direct met besparen!

 

Oxxio aanbieding met vast contract

Deze 6-maanden aanbieding van Oxxio is perfect als je niet al te lang aan een energiecontract wil vast zitten, maar het wel fijn vind als je energietarieven vast staan. Liever een energie aanbieding met korting? Kijk dan eens naar de Oxxio 1-jaar aanbieding. Met deze aanbieding staan je tarieven voor 1-jaar vast, maar krijg je wel een hoge loyaliteitsbonus.

 

Actie voorwaarden:

  • De contractduur is 6 maanden
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten
Niet beschikbaar
"Wanneer je op zoek bent naar zekerheid is dit een interessante aanbieding. Je krijgt 6 maanden lang dezelfde vaste tarieven die net onder het prijsplafond liggen."
Alice van den Berg

Alice van den Berg

Energie expert

Beoordeling van deze 6 maanden vaste tarieven aanbieding
4 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Overstappen naar Oxxio

Kies je voor deze aanbieding en stap je over naar Oxxio? Dan wordt jouw overstap volledig geregeld met de gratis Oxxio overstapservice.

Zo makkelijk is overstappen naar deze Oxxio aanbieding:
kiyoh logo

Stap 1. Meld je aan

Klik op de actielink op deze pagina. Vervolgens bereken je het maandbedrag en vul je je gegevens in. Meld je aan!
kiyoh logo

Stap 2. Ontvang een bevestiging

Nadat je jouw nieuwe energiecontract hebt aangevraagd, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.
kiyoh logo

Stap 3. Overstap gelukt

Na de bedenktijd start de levering van energie door Oxxio. Zij zeggen dan ook jouw huidige energiecontract op. Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten. Dat is wel zo fijn!
Meer informatie over energieleverancier Oxxio lees je hier.
Niet beschikbaar

Veelgestelde vragen over deze aanbieding van Oxxio

Welke tarieven ga ik bij deze Oxxio aanbieding betalen?

Om zeker van je keuze te zijn wil je natuurlijk weten wat je gaat betalen. Wanneer je nu gebruik maakt van deze aanbieding, zul je 6 maanden lang profiteren van onderstaande lage energieprijzen.

Dit zijn de tarieven die je bij deze Oxxio aanbieding gaat betalen:

  • €0.318 per kWh stroom
  • €1.191 per m3 gas

Laatse update: vrijdag 19 juli 2024

Hoe kan ik me aanmelden bij Oxxio

Wil je gebruik maken van deze actie van Oxxio, dan kun je je als nieuwe klant meteen aanmelden. Hoe meldt je je aan voor deze aanbieding? Heel eenvoudig. Op de website van Oxxio kun je je aanmelden voor deze aanbieding door je gegevens in te vullen en het online formulier te versturen. Dit kost je slechts een paar minuten.

Vervolgens krijg je van Oxxio een bevestiging via de mail wanneer je aanmelding is verwerkt en gaat Oxxio samen met je oude leverancier aan de slag om jouw overstap netjes te regelen. Je hoeft zelf dus niet je oude contract op te zeggen, wel zo makkelijk. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na bevestiging van je aanmelding en komt nooit zonder gas of stroom te zitten in de tussentijd. Let wel op dat deze aanbieding alleen voor nieuwe klanten geldt.

Hoe lang is het energiecontract bij Oxxio geldig?

Wanneer je gebruik maakt van deze Oxxio aanbieding, sluit je een contract af voor 6 maanden vast met stroom en gas. Dat betekent dat je 6 maanden lang vaste tarieven voor gas en stroom betaalt. Dit gaat om de vaste- en variabele leveringskosten per m3 gas en kWh stroom. Zo weet je van tevoren altijd welke tarieven je betaalt, die blijven onveranderd. Passen energieleveranciers tussentijds hun energieprijzen aan, dan heeft dat geen invloed op jouw contract. De belastingen op energie staan hier los van en worden ieder jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Hierdoor kan je energiecontract ieder jaar toch iets duurder of voordeliger uitvallen. Hier heeft Oxxio geen invloed op.

Een energiecontract met deze aanbieding betekent:

  • Dat je 6 maanden lang zelfde lage tarieven betaalt
  • Je na de einddatum je contract maandelijks kunt opzeggen
  • Je 14 dagen bedenktijd hebt

Wanneer gaat je contract in?

Nadat je aanmelding is ontvangen en verwerkt krijg je van Oxxio 2 dagen later de leverdatum voor gas en stroom door. De leverdatum is tevens de ingangsdatum van je nieuwe contract. Oxxio start meestal met leveren binnen 6 weken nadat je je hebt aangemeld, en uiterlijk binnen 3 maanden. Hierbij houdt Oxxio dus rekening met de einddatum van je huidige contract.

Wat houdt een Exclusieve aanbieding in?

Je vindt hier een exclusieve aanbieding van Oxxio. Dat betekent dat je deze aanbieding nergens anders op internet terug kan vinden. Dit komt omdat wij een afspraak met Oxxio hebben gemaakt, dat wij deze aanbieding speciaal mogen geven aan nieuwe klanten!

De hoogte van de cashback kan wel van dag tot dag wijzigen. Let dus op wanneer je de aanbieding ziet maar pas later wilt aanmelden, dat de hoogte van de cashback verandert kan zijn. De hoogte van de cashback wordt altijd nog een keer bevestigd in je bevestigingsmail. Let op: door de hoge gasprijzen, geeft Oxxio tijdelijk geen cashback meer

Wat gebeurt er wanneer je contract afloopt?

Na 6 maanden loopt je contract bij Oxxio af met deze aanbieding. Je contract wordt dan automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd en je kunt weer gratis overstappen. Blijf je vervolgens zitten, dan betaal je niet langer vaste tarieven, maar variabele tarieven. Variabele tarieven bewegen mee met de marktprijs en liggen vrijwel altijd iets hoger dan vaste tarieven. Los van de hogere kale tarieven voor gas en stroom betaal je bovendien gemiddeld zo'n € 300,- meer dan nodig als je blijft zitten na de einddatum van je contract. Dit is namelijk het bedrag dat je misloopt bij veel energieleveranciers en waar nieuwe klanten van kunnen profiteren als eenmalige korting op een nieuw energiecontract voor bepaalde tijd.

Wil je liever meer zekerheid over je energierekening, dan adviseren we je opnieuw energie aanbiedingen te vergelijken voor een mooie deal met cadeau of fikse korting, en over te stappen van energieleverancier.

Kan je een spoedaanvraag bij Oxxio doen?

Heb je met spoed een energieleverancier nodig? Ook dan kun je in sommige gevallen gebruik maken van deze Oxxio aanbieding. Heb je nog 5 of méér dagen om een energieleverancier te regelen? Dan kun je je gewoon aanmelden voor deze energie aanbieding en een contract afsluiten bij Oxxio. Omdat het een dag duurt voordat jouw aanvraag is verwerkt in het systeem van Oxxio, kun je het beste de volgende dag Oxxio bellen en aangeven dat jouw aanmelding een spoedaanvraag betreft. Jouw aanvraag zal vervolgens netjes worden omgezet in een spoedaanvraag.

Heb je minder dan vijf dagen de tijd om een nieuwe leverancier te zoeken? Ook dan kan je goed bij Oxxio terecht

Heeft Oxxio een App?

Bij Oxxio regel je al je zaken via de Oxxio App. Deze app is heel makkelijk in gebruik. Je hebt hierbij altijd inzicht in je verbruik, je maandbedrag en betalingen. Ook kan je je meterstanden en wijzigingen doorgeven via de app. Hiernaast kun je de app van Oxxio gebruiken om apparaten met een hoog verbruik te ontdekken. De app wordt door de gebruikers met 4 van de 5 sterren in de Appstore beoordeeld!

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Keuze icoon
Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Cadeau icoon
Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,1 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Oxxio en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.