Oxxio Exclusief: € 80,- cashback energie aanbieding | Hele hoge cashback!
€ 80 cashback

Oxxio Exclusief: € 80,- cashback

Vanaf € 80,- cashback

Alleen via deze website

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
9.760 keer bekeken Exclusief via deze site

Vanaf € 80,- cashback bij een 1-jarig contract. Deze deal is één van de hoogste cashbacks van dit moment! Exclusief verkrijgbaar via deze website!

 • Hoge cashback met een 1-jarig vast contract!
 • 100% groene stroom
 • Naast cashback ook nog eens de laagste energietarieven
 • Alleen via deze website
energie-leverancier-oxxio
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Oxxio aanbieding

Oxxio heeft met deze cashback actie één van de beste energie aanbiedingen van dit moment. Een cashback van € 80,- voor een eenjarig contract is erg hoog. Naast de hoge cashback kies je bij Oxxio ook voor 100% groene stroom. Je krijgt de cashback na één jaar gestort op je rekening. Dit geldt zowel voor de eenjarige als driejarige contracten. Bij een 3-jarig contract krijg je € 90,- op je rekening. Wij raden je aan om te kiezen voor een eenjarig contract. Zo kun je na een jaar weer overstappen naar een andere energie aanbieding en het meest besparen! Profiteren van deze aanbieding? Klik op 'gebruik deze aanbieding' en begin met besparen!

Hele hoge cashback
Exclusieve via deze website
Energiebuddy O.
Een app voor al je energiezaken
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Deze cashback deal van Oxxio is absoluut een goede aanbieding. Meestal ligt een cashback namelijk tussen de €130,- en €150,-. Naast dat je een hoog geldbedrag terugkrijgt, profiteer je ook nog van lage energietarieven. Deze deal is alleen via deze website beschikbaar, grijp je kans!

Oxxio energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Oxxio Exclusief: € 80,- cashback energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Oxxio

Oxxio is een paar jaar geleden bekend geworden met de  ‘gratis Ipad’ actie. Helaas is deze actie niet meer geldig. Maar Oxxio biedt ook andere goede energie aanbiedingen aan en wil daarnaast je energiezaken regelen vooral zo makkelijk mogelijk maken. Neem bijvoorbeeld de Oxxio energie app. Hiermee regel je alles omtrent je energiezaken eenvoudig op je telefoon. Zo geeft de app je bijvoorbeeld ook een seintje wanneer je stroomverbruik ineens is toegenomen. Daarmee heb je meer grip op je verbruik en zorg je ervoor dat je rekening niet onnodig hoog wordt.

Bekijk alle Oxxio aanbiedingen

Voorwaarden Oxxio

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten
 • De cashback is geldig vanaf 250 m3 gasverbruik

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief Exclusief: € 80,- cashback

WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€91
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€128
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€203

Hoe kan ik me aanmelden bij Oxxio?

Wil je gebruik maken van deze exclusieve actie van Oxxio, dan kun je je als nieuwe klant meteen aanmelden. Hoe meldt je je aan voor deze aanbieding? Heel eenvoudig. Op de website van Oxxio kun je je aanmelden voor deze aanbieding door je gegevens in te vullen en het online formulier te versturen. Dit kost je slechts een paar minuten.

Vervolgens krijg je van Oxxio een bevestiging via de mail wanneer je aanmelding is verwerkt en gaat Oxxio samen met je oude leverancier aan de slag om jouw overstap netjes te regelen. Je hoeft zelf dus niet je oude contract op te zeggen, wel zo makkelijk. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na bevestiging van je aanmelding en komt nooit zonder gas of stroom te zitten in de tussentijd. Let wel op dat deze aanbieding alleen voor nieuwe klanten geldt.

aanmelden bij Oxxio

Je energiecontract bij Oxxio

Wanneer je gebruik maakt van deze Oxxio aanbieding, sluit je een contract af voor 1 jaar vast met stroom en gas. Dat betekent dat je 1 jaar lang vaste tarieven voor gas en stroom betaalt. Dit gaat om de vaste- en variabele leveringskosten per m3 gas en kWh stroom. Zo weet je van tevoren altijd welke tarieven je betaalt, die blijven onveranderd. Passen energieleveranciers tussentijds hun energieprijzen aan, dan heeft dat geen invloed op jouw contract. De belastingen op energie staan hier los van en worden ieder jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Hierdoor kan je energiecontract ieder jaar toch iets duurder of voordeliger uitvallen. Hier heeft Oxxio geen invloed op.

Een energiecontract met deze aanbieding betekent:

 • Dat je 1 jaar lang zelfde lage tarieven betaalt
 • Je na de einddatum je contract maandelijks kunt opzeggen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt

Wat ga je betalen?

Word jij helemaal vrolijk van deze Oxxio aanbieding? Dan wil je natuurlijk wel weten wat je per maand gaat betalen voordat je je definitief aanmeldt. Je betaalt met deze aanbieding 1 jaar lang vaste lage tarieven. Deze geven je een indicatie van de gas en stroom kosten.

Gastarief0,773831 per m3
Stroomtarief0,213359 per kWh

Maar wat je exact per maand gaat betalen is geheel afhankelijk van je verbruik en je postcode. Op basis van je postcode varieert de gasregio toeslag die je betaalt. We adviseren daarom om meteen te checken wat je geschatte maandbedrag zal zijn op basis van jouw verbruik en postcode bij deze Oxxio aanbieding. Dit doe je snel en gemakkelijk door je huidige verbruik en postcode in te vullen in de postcodecheck. Je geeft hierbij eenvoudig aan of je een enkele- of dubbele meter hebt, en of je bijvoorbeeld teruglevert met zonnepanelen.

Wanneer gaat je contract in?

Nadat je aanmelding is ontvangen en verwerkt krijg je van Oxxio 2 dagen later de leverdatum voor gas en stroom door. De leverdatum is tevens de ingangsdatum van je nieuwe contract. Oxxio start meestal met leveren binnen 6 weken nadat je je hebt aangemeld, en uiterlijk binnen 3 maanden. Hierbij houdt Oxxio dus rekening met de einddatum van je huidige contract.

Wanneer ontvang ik de cashback?

Je ontvangt de cashback na 1 jaar met de jaarnota van Oxxio. Wanneer je evenveel verbruikt hebt als dat je als voorschotbedrag hebt betaald, wordt de cashback direct op je bankrekening gestort. Wanneer je meer hebt betaald dan verbruikt, krijg je zelfs een extra bedrag op je rekening, dat is mooi meegenomen! Heb je op het moment van uitbetalen een betalingsachterstand open staan, of heb je méér energie verbruikt dan je aan voorschotbedrag hebt betaalt? Dan verrekent Oxxio de cashback met het openstaande bedrag. De cashback wordt alleen uitbetaald wanneer je niet voortijdig je contract opzegt.

*Stap je toch tussentijds over en heeft Oxxio de cashback al uitbetaald, dan betaal je een compensatie aan Oxxio met een maximum van € 130,-.

Exclusieve aanbieding: wat houdt dat in?

Je vindt hier een exclusieve aanbieding van Oxxio. Dat betekent dat je deze aanbieding nergens anders op internet terug kan vinden. Dit komt omdat wij een afspraak met Oxxio hebben gemaakt, dat wij zo'n hoge cashback mogen geven aan nieuwe klanten!

De hoogte van de cashback kan wel van dag tot dag wijzigen. Zo varieert de cashback tussen de €200 en €250. Let dus op wanneer je de aanbieding ziet maar pas later wilt aanmelden, dat de hoogte van de cashback verandert kan zijn. De hoogte van de cashback wordt altijd nog een keer bevestigd in je bevestigingsmail.

Wat gebeurt er zodra je contract afloopt

Na 1 jaar loopt je contract bij Oxxio af met deze aanbieding. Je contract wordt dan automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd en je kunt weer gratis overstappen. Blijf je vervolgens zitten, dan betaal je niet langer vaste tarieven, maar variabele tarieven. Variabele tarieven bewegen mee met de marktprijs en liggen vrijwel altijd iets hoger dan vaste tarieven. Los van de hogere kale tarieven voor gas en stroom betaal je bovendien gemiddeld zo'n € 300,- meer dan nodig als je blijft zitten na de einddatum van je contract. Dit is namelijk het bedrag dat je misloopt bij veel energieleveranciers en waar nieuwe klanten van kunnen profiteren als eenmalige korting op een nieuw energiecontract voor bepaalde tijd.

Wil je liever meer zekerheid over je energierekening, dan adviseren we je opnieuw energie aanbiedingen te vergelijken voor een mooie deal met cadeau of fikse korting, en over te stappen van energieleverancier!

Op de hoogte blijven van aanbiedingen

Je hoeft niet exact stil te zitten tot de einddatum van je contract om opnieuw energie aanbiedingen te kunnen vergelijken. Je kunt met de switchtermijn namelijk al tot een paar maanden van tevoren rondkijken tussen de energie aanbiedingen en als je een toffe aanbieding hebt gevonden, je overstap doorgeven bij de meeste leveranciers. Op die manier kun je meteen gebruik maken van een nieuwe aanbieding na afloop van je huidige contract. Met de switchtermijn, die verschilt per leverancier, reserveer je zo een energie aanbieding van tevoren. De aanbieding gaat pas in op het moment dat je huidige contract datum is afgelopen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een eventuele overstapboete, maar weet je zeker dat je wél gebruik kunt maken van die ene deal die je hebt gezien zonder deze mis te lopen, wel zo handig.

Wil je graag op de hoogte blijven van energie aanbiedingen na afloop van je contract en loopt je huidige contract nu nog langer dan 3 maanden door? Vul dan eenvoudig de overstapwekker hieronder in, dan geven wij je een seintje van de nieuwste energie aanbiedingen!

*Omdat je met deze aanbieding een contract voor 1 jaar gas en stroom vast aan gaat is het niet de bedoeling dat je buiten de switchtermijn om overstapt. Mocht je wel eerder overstappen, dan kan Oxxio om (gedeeltelijke) terugbetaling vragen. Dit zal nooit meer dan de hoogte van het cashback bedrag zijn.

Spoedaanvraag bij Oxxio

Heb je met spoed een energieleverancier nodig? Ook dan kun je in sommige gevallen gebruik maken van deze Oxxio aanbieding. Heb je nog 5 of méér dagen om een energieleverancier te regelen? Dan kun je je gewoon aanmelden voor deze energie aanbieding en een contract afsluiten bij Oxxio. Omdat het een dag duurt voordat jouw aanvraag is verwerkt in het systeem van Oxxio, kun je het beste de volgende dag Oxxio bellen en aangeven dat jouw aanmelding een spoedaanvraag betreft. Jouw aanvraag zal vervolgens netjes worden omgezet in een spoedaanvraag.

Heb je minder dan vijf dagen de tijd om een nieuwe leverancier te zoeken? Ook dan kan je goed bij Oxxio terecht!

Andere aanbiedingen van Oxxio

Heb je liever een langer contract? Ook dat kan! Je kan namelijk kiezen voor een 3-jarig contract. Je krijgt dezelfde cashback alleen dan 3-jaar lang vaste tarieven in plaats van 1 jaar. Dit is handig wanneer je niet ieder jaar wilt overstappen. Je kunt je hiervoor met dezelfde knop aanmelden!

Ben je al klant van Oxxio? Dan kun je helaas geen gebruik maken van de aanbieding. Maar bekijk eens deze alternatieven van Eneco of Essent:
Essent 1 jaar cashback
Eneco 1 jaar cashback

Ben je op zoek naar aanbiedingen die je ook geldig zijn zonder het afnemen van gas? We hebben ze voor je op een rijtje gezet:
Alleen stroom aanbiedingen

Oxxio App

Bij Oxxio regel je al je zaken via de Oxxio App. Deze app is heel makkelijk in gebruik. Je hebt hierbij altijd inzicht in je verbruik, je maandbedrag en betalingen. Ook kan je je meterstanden en wijzigingen doorgeven via de app. De app wordt door de gebruikers met 4 van de 5 sterren in de Appstore beoordeeld!

Het is ook mogelijk voor € 1,49 per maand om te upgraden naar de Pro versie. Hierbij krijg je inzicht in welke apparaten in huis de meeste energie slurpen.

Oxxio App

Profiteren van de cashback

Ben je enthousiast geworden? Je hebt je binnen een paar minuten aangemeld voor de exclusieve aanbieding! Je kan hierdoor honderden euro's op jaarbasis besparen. Omdat wij als enige deze aanbieding mogen aanbieden, is het wel belangrijk om te klikken op de knop 'gebruik deze aanbieding' of op deze link naar de aanbieding.

Bestel in een paar stappen met korting:

 1. Ga naar het actieformulier met de unieke link op deze pagina
 2. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding van Nuon
 3. Nuon regelt je overstap
 4. Je korting wordt automatisch verrekend op je jaarrekening
 5. Je zit nooit zonder stroom, en je hebt 14 dagen bedenktijd

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cashback

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Oxxio en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Vraag & Antwoord (8)

  Goedemorgen,

  Helaas kan je niet van deze actie gebruik maken omdat die alleen voor nieuwe klanten is. Ik raad je daarom aan om over te stappen naar een andere leverancier.

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Hallo Alexandra, Deze actie heeft geen einddatum en zal (voor zover wij weten) de komende weken waarschijnlijk nog beschikbaar zijn.

  Ik had een vraagje mijn contract verloopt bij essent over 2 maanden en ik wil graag bij jullie lid worden hoe zit het met dat 200 euro cashback na waneer krijgje het uitbetaald als het zo snel mogelijk is vindt ik het interesand ik hoor het wel

  Hallo Erkan, je kunt gratis gebruik maken van de overstapservice van Oxxio. Bij het aanmelden kun je aangeven op welke datum je contract ingaat. Dat is vanaf nu al mogelijk. Als je deze link gebruikt profiteer je van de speciale kortingsactie: Oxxio aanbieding.

  De korting wordt automatisch verrekend met je eerste jaarnota van Oxxio, je hoeft er dus niets voor te doen en je profiteert zo snel mogelijk van de aanbieding.

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst