Energie aanbieding: Oxxio vanaf € 165,- cashback


Krijg nu vanaf € 165,- cashback terug op je rekening bij een eenjarig contract van Oxxio! Voor een eenjarig contract is dit één van de hoogste cashbacks van dit moment!

Oxxio heeft met deze cashback actie één van de beste energie aanbiedingen van dit moment. Een cashback van € 165,- euro voor een eenjarig contract is erg hoog. Naast de hoge cashback kies je bij Oxxio ook voor 100% groene stroom. Je krijgt de cashback na één jaar gestort op je rekening. Dit is zowel voor de eenjarige als driejarige contracten. Wij raden je aan om te kiezen voor een eenjarig contract. De cashback is daarbij heel hoog en dan kan je na een jaar weer overstappen naar een andere energie aanbieding. Zo profiteer je het beste en kan je het meest besparen! Klik op 'gebruik deze aanbieding' en vul je postcode in om de exacte cashback te berekenen.

Hele hoge cashback
Eén van de hoogste cashback kortingen van dit moment
Energiebuddy O.
Een app voor al je energiezaken

Voordelen energie aanbieding

 • Een hele hoge cashback
 • 100% groene stroom
 • Lage energietarieven
 • Nadeel: niet geldig bij alleen stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief vanaf € 165,- cashback

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€141

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€150

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€222
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstappen naar Oxxio

Oxxio is bekend geworden door haar ‘gratis Ipad’ actie een paar jaar geleden. Helaas is deze actie niet meer geldig. Tegenwoordig biedt het vaak wel goede energie aanbiedingen aan. Oxxio probeert het zo gemakkelijk voor je te maken. Bijvoorbeeld door haar eigen energie app. Hiermee regel je al je energiezaken makkelijk op je telefoon. Deze app geeft je bijvoorbeeld ook een seintje wanneer die merkt dat je opeens heel veel stroom verbruikt, hierdoor heb je grip op je energieverbruik en zorg je ervoor dat je rekening niet onnodig hoog wordt. Bekijk alle Oxxio aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Oxxio zal de overstapboete niet voor je vergoeden. Deze zal je dus zelf moeten betalen. Ga bij jezelf na hoelang je contract nog loopt en of het de moeite waard is om dan over te stappen naar Oxxio.

Voorwaarden Oxxio energie actie

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten
 • De cashback is geldig vanaf 250 m3
 • Is alleen geldig bij gas én stroom

Oxxio energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Oxxio vanaf € 165,- cashback energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Abonneer je dan op de overstapwekker!
We sturen je op tijd een bericht, met de laatste overstapaanbieding.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker wordt je hiervan automatisch op de hoogte gesteld!

Activeer in 1 klik

Reacties (8)

  Goedemorgen,

  Helaas kan je niet van deze actie gebruik maken omdat die alleen voor nieuwe klanten is. Ik raad je daarom aan om over te stappen naar een andere leverancier.

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Hallo Alexandra, Deze actie heeft geen einddatum en zal (voor zover wij weten) de komende weken waarschijnlijk nog beschikbaar zijn.

  Ik had een vraagje mijn contract verloopt bij essent over 2 maanden en ik wil graag bij jullie lid worden hoe zit het met dat 200 euro cashback na waneer krijgje het uitbetaald als het zo snel mogelijk is vindt ik het interesand ik hoor het wel

  Hallo Erkan, je kunt gratis gebruik maken van de overstapservice van Oxxio. Bij het aanmelden kun je aangeven op welke datum je contract ingaat. Dat is vanaf nu al mogelijk. Als je deze link gebruikt profiteer je van de speciale kortingsactie: Oxxio aanbieding.

  De korting wordt automatisch verrekend met je eerste jaarnota van Oxxio, je hoeft er dus niets voor te doen en je profiteert zo snel mogelijk van de aanbieding.

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst