Vandebron € 75,- korting alleen stroom

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
13.191 keer bekeken Exclusief via deze site
 • Hoge korting op een 1- jarig alleen stroom contract
 • 100% duurzame Nederlandse stroom
 • Kies zelf van duurzame welke bron jouw stroom komt

Zeer hoge korting bij een 1 jaar alleen stroom contract met 100% duurzame energie van lokale producenten in Nederland!

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Vandebron regelt je overstap

Alles over deze Vandebron aanbieding

Bij Vandebron wordt alle energie 100% lokaal opgewekt en kies je zelf waar je stroom vandaan komt. Ze is ook één van de weinige providers die een hele hoge korting geeft op een energiecontract met alleen stroom. Bij een 1-jarig alleen stroom contract krijg je maar liefst € 75,- korting!

€ 75,- cashback
bij 1 jaar alleen stroom contract
100% groene stroom
van Nederlandse bodem
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
expert-melvin

van energie aanbiedingen

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Vandebron is al jaren één van de groenste leveranciers van Nederland. Bij deze stroom aanbieding geniet je van een eenmalige hoge korting en bepaal je zelf van welke groene bron jouw stroom vandaan komt. Goed voor je portemonnee én het milieu! Het alleen stroom contract is ook maar voor 1 jaar, waardoor je nooit lang vast zit aan hetzelfde contract en al snel weer kan profiteren van een nieuwe aanbieding.

Beoordeling Vandebron aanbieding

van de energie redactie geeft de '€ 75,- korting alleen stroom' een beoordeling van 4/5 sterren.

Vandebron energie aanbieding beoordeeld op

Overstappen naar Vandebron

Naar Vandebron overstappen met deze aanbieding heb je zo gepiept. Want Vandebron zorgt dat je overstap helemaal in orde wordt gemaakt met de gratis overstapservice. Jij hoeft je alleen nog maar aan de te melden via de actielink op deze pagina. Vandebron neemt het daarna over en regelt de rest. Makkie!

Hoe verloopt je overstap verder? Je hebt na je aanmelding 14 dagen bedenktijd. Zo kun je nog eens rustig nadenken over je keuze. Voelt het helemaal goed voor jou? Dan zegt Vandebron je huidige contract voor je op, nadat de bedenktijd voorbij is. Je hebt daar dus geen omkijken meer naar. Ook loopt in de tussentijd de levering van gas en stroom gewoon door op je adres. Geen zorgen daarover.

Voorwaarden Vandebron

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten en alleen stroom contracten

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Vandebron.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met korting

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Vandebron en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau: