Gratis apple airpods
Cadeau
Vattenfall

Gratis Apple Airpods t.w.v. € 229,-

1 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is momenteel helaas niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Apple Airpods 2 met draadloze oplaadcase
  • T.w.v. € 229,-
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom

Wil jij genieten van goede geluidskwaliteit met draadloze oortjes? Kies dan voor Nuon Vattenfall met de Energiecadeau XL actie en krijg de Apple Airpods 2 cadeau!

Niet beschikbaar
Apple AirPods 2
Thuiswinkel partner
9,3 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Met deze Airpods kan je draadloos muziek luisteren. De Aipods gaan automatisch aan wanneer jij ze in je oren stopt en pauzeren wanneer je ze uitdoet. Volume aanpassen en veranderen van nummer doe je door simpelweg 'Hé Siri' te zeggen, gevolgd door je vraag. De Airpods gaan 5 uur mee voor luistertijd en 3 uur voor gesprekstijd. Met de bijgeleverde draadloze oplaadcase, laad je de Airpods meerdere keren op tot 24 uur extra batterijduur.
Wil jij deze Airpods cadeau? Kies dan voor een 1-jarig energiecontract bij Nuon Vattenfall en ontvang de Airpods, ter waarde van € 229,- helemaal gratis! Een hele leuke energie aanbieding voor een welkomstcadeau bij je energiecontract.

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst

Deze Airpods zijn erg handig als je veel muziek luistert en/of telefoongesprekken voert. Ze zijn draadloos, dus geen gedoe met draadjes die je eerst uit de knoop moet halen, en gaan lang mee. Ze zijn best prijzig, maar je ontvangt ze gratis bij een energie jaarcontract met de Energiecadeau XL actie van Vattenfall.

Melvin Paalvast / Energie redactie

Overstappen naar Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,3 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,3 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.