Man met koptelefoon op en tekst: Energiecadeau XL
Vattenfall

Gratis Xbox One S 1TB

1 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Gratis Xbox One S 1TB
  • 1 gratis controller + gratis spel
  • 1 jaar geen prijsstijgingen
  • Gratis overstapservice

Ontvang nu een gratis Xbox One S 1TB met een gratis controller helemaal gratis bij een 1-jarig energie contract van Nuon. 1 jaar lang gegarandeerd de laagste prijs, zonder prijsstijgingen en een gratis console. Een super energie aanbieding!

Niet beschikbaar
Xbox One
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Deze unieke energie aanbieding is eigenlijk te mooi om te laten lopen. Mocht je zelf niet zoveel gamen, dan kan je altijd nog je (klein)kind er mee blij maken! Een hele leuke verrassing en een goede energie aanbieding. 1 jaar lang geen prijsstijgingen en gewoon vaste lage tarieven.

De Xbox One S is de krachtigste Xbox console ooit, met een strak design en een in de console geïntegreerde voeding. De console die 40% kleiner is dan de Xbox One is vormgegeven in een strak nieuw design en heeft een zwarte kleur. De voeding is in de console geïntegreerd, waardoor er geen los adapterblok nodig is. Je kan de Xbox One X console zowel horizontaal als verticaal neerzetten. Je kunt met deze console al in 4K gamen!

4 weken na je derde termijnbedrag ontvang je een unieke vouchercode. Deze kan je online inwisselen voor de Xbox One. De Xbox One wordt dan zo snel mogelijk naar je huis gestuurd!

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Geldig bij een 1-jaar contract
  • Alleen geldig bij afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst
Geert Wirken

Deze aanbieding hoort bij de Nuon eigen cadeau XL aanbieding. De Xbox is een van de populairdere cadeaus. Omdat de Xbox voor zowel jong als oud leuk is, kan altijd wel iemand genieten van deze aanbieding.  

Geert Wirken / Energie redactie

Overstappen naar Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.