Nintendo switch grijs lite met lego
Vattenfall

Nintendo Switch Lite Grijs met LEGO spel t.w.v. € 269

1 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Nintendo Switch Lite Grijs met Lego spel
  • Energie cadeau t.w.v. € 269
  • 1 jarig contract met vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom

Wil jij overal je favoriete games kunnen spelen op de Nintendo Switch? Met de Energiecadeau XL actie van Nuon Vattenfall krijg je nu een Nintendo Switch Lite met LEGO game cadeau.

Niet beschikbaar
Plaatje van een Nintendo Switch plus het spel Lego worlds
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

De Nintendo Switch Lite is compacter en lichter dan de standaard versie, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe neemt. Met de Nintendo Switch Lite heb je geen aparte console nodig. Ideaal voor onderweg een potje gamen. Je krijgt met deze energie aanbieding een grijze Nintendo Switch Lite cadeau met Lego spel. Bovendien betaal je 1 jaar lang vaste lage tarieven voor gas en stroom. Win-win!

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst
Melvin Paalvast

Met de Nintendo Switch Lite kun je werkelijk overal gamen. Dit model is de lichtste en meest compacte versie van de Nintendo Switch. Je stopt hem gemakkelijk in een tas of grote jaszak. Bovendien gaat de batterij van de Nintendo Switch Lite een uur langer mee dan de 'gewone' versie. Met het LEGO spel erbij heb je meteen een leuke game om te spelen en hoef je niet eerst nog een spel los te kopen. In combinatie met een kortlopend 1- jarig energiecontract en vaste lage tarieven is dit een heel mooie deal.

Melvin Paalvast / Energie redactie

Overstappen naar Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.