Energie aanbiedingen met groene stroom

20 maart 2019
Leestijd : 1 minuut


Vind jij het belangrijk om duurzaam te zijn en rekening te houden met het milieu? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, groene stroom wordt namelijk steeds belangrijker in Nederland. Gelukkig zijn er meerdere energieleveranciers die groene stroom leveren én daarnaast nog een mooie aanbieding hebben. Zo ben je duurzaam bezig en bespaar je ook nog eens geld!

Groene energieleveranciers

In Nederland is er een aantal energieleveranciers die heel bewust bezig zijn met groene stroom. In onze vergelijker kun je aangeven dat je een energiecontract wilt met groene stroom. Je kunt kiezen voor groene stroom uit Nederland of uit Europa. Per energieleverancier krijg je te zien waar zij hun stroom vandaan halen. De energie kan uit windkracht, biomassa, zonne-energie of waterkracht worden gehaald.

Duurzame energie aanbiedingen

Onder andere Pure Energie, Powerpeers en Vandebron zijn in Nederland voorlopers op het gebied van groene stroom. Alle drie leveren ze groene stroom uit Nederland én hebben op dit moment een toffe aanbieding. Wij hebben deze duurzame aanbiedingen voor je uitgezocht:

Er zijn ook energie aanbiedingen met een gratis duurzaam cadeau. Bij Engie krijg je een gratis Nest Thermostaat t.w.v. €219,- bij een 4-jarig contract. De Nest Thermostaat zorgt ervoor dat je veel geld bespaart op je gasverbruik.

Je kunt ook gaan voor de aanbieding van Eneco: Gratis Toon t.w.v. €200,-. Net zoals met de Nest Thermostaat kun je met de Gratis Toon slimmer omgaan met je stroomverbruik. Deze aanbieding geldt ook alleen bij afname van een 4-jarig contract.

Energie vergelijken

Ben je toch benieuwd naar alle aanbiedingen, dan kun je ook de rest van de energie aanbiedingen bekijken. Het is altijd verstandig om energie (en de aanbiedingen) te vergelijken en te kijken welke energieleverancier het beste bij jou past.