Energie aanbieding:
Eneco Gratis Toon twv € 200,-

55.390 keer bekeken Tijdelijke aanbieding

Ga slimmer om met je stroomverbruik! Krijg real-time inzicht in je verbruik met Toon. Je krijgt hem met een 4-jarig contract en vaste voordelige tarieven.

Met Toon heb je inzicht in je verbruik en kun je gemakkelijk energie besparen. Dit is een exclusief online aanbod. Je kiest met deze aanbieding voor EcoStroom en Aardgas 4 jaar. Dit houdt in dat je vier jaar lang vaste tarieven betaalt en 100% groene stroom geleverd krijgt. Je contract loopt automatisch af, dus na vier jaar kun je weer gemakkelijk overstappen. Is dit niet de slimme thermostaat die je zoekt? Bekijk hier alle energie aanbiedingen met gratis slimme thermostaat.
Let op, de installatie is niet gratis, de kosten hiervan zijn € 75,-

Gratis Toon
t.w.v. € 200

Voordelen energie aanbieding

 • Gratis Toon t.w.v € 200
 • Vier jaar lang voordelige tarieven

Geert van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Een Toon is erg handig om meer inzicht te krijgen in je verbruik en te besparen op je energiekosten. Vandaar dat dit een goede energie aanbieding is!

Eneco energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Eneco Gratis Toon twv € 200,- energie aanbieding is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Overstappen naar Eneco

Eneco is natuurlijk bekend van Toon, de slimme thermostaat. Maar met meer dan alleen Toon zet Eneco zich in voor consumenten om zoveel mogelijk energie te kunnen besparen en het inzicht in je energieverbruik te vergroten. Dit doet Eneco door tal van slimme energieproducten aan te bieden, waaronder de Toon thermostaat. Een ‘toonaangevende’ energieleverancier dus. Stap je over naar Eneco, dan kies je bovendien voor een duurzamere wereld met 100% groene stroom. Bij Eneco ben je niet alleen voordeliger uit, je maakt de wereld ook een stukje duurzamer. Bekijk alle Eneco aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Mocht je te maken krijgen met een overstapboete, zit je bij Eneco goed. Kies je voor minimaal een driejarig contract, dan vergoedt Eneco je overstapboete tot € 125,- per product (stroom en gas). Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Eneco energie actie

 • Dit aanbod is exclusief online via deze website
 • De actie is ook geldig voor huidige klanten waarvan het contract is afgelopen

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€123

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€161

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€235

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Vraag & Antwoord (8)

  Sorry, Melvin, mijn man had de chat overgenomen maar wij zitten bij budget energie en gaan nu over. We kregen net een adviseur in huis, die kwam vroeger dan verwacht en hij moest de chat afbreken.

  We zitten in de verbouwing en hebben wel belang bij een nieuwe thermostaat en het hue pakket maar het moet natuurlijk geen sigaar uit eigen doos worden, dan kunnen we beter een goedkope leverancier nemen met een cash back actie en zelf hue kopen in de aanbieding. Graag hoor ik nog eventjes van je.

  Hi Yoka,

  Ik snap inderdaad dat een nieuwe thermostaat goed van pas kan komen! Deze aanbieding is geen sigaar uit eigen doos hoor. Het is een goede energie aanbieding!

  Succes met de verbouwing en het overstappen!

  Ik heb al een contract bij Eneco maar wil graag zo’n Philips hue starterspakket.
  Hebben jullie nog een leuke aanbieding voor bestaande trouwe klanten (al 14 jaar klant)?

  Goedemorgen,

  De Gratis Toon en het Philips Hue pakket zijn alleen geldig bij een 4 jaar contract.

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst