Plaatje van Toon thermostaat
Eneco

Gratis Toon t.w.v. € 275,-

3 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Gratis Toon t.w.v € 275,-
  • Gratis installatie t.w.v. € 75,-

Ga slimmer om met je stroomverbruik! Krijg real-time inzicht in je verbruik met Toon. Je krijgt hem met een 4-jarig contract en vaste voordelige tarieven.

Niet beschikbaar
Plaatje van de Toon thermostaat
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Met Toon heb je inzicht in je verbruik en kun je gemakkelijk energie besparen. Dit is een exclusief online aanbod. Je kiest met deze aanbieding voor EcoStroom en Aardgas 4 jaar. Dit houdt in dat je vier jaar lang vaste tarieven betaalt en 100% groene stroom geleverd krijgt. Je contract loopt automatisch af, dus na vier jaar kun je weer gemakkelijk overstappen. Is dit niet de slimme thermostaat die je zoekt? Bekijk hier alle energie aanbiedingen met gratis slimme thermostaat.


Bij deze aanbieding wordt de Toon gratis voor je geïnstalleerd, t.w.v. € 75,-.

Voorwaarden Eneco

  • Dit aanbod is exclusief online via deze website
  • De actie is ook geldig voor huidige klanten waarvan het contract is afgelopen
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst

Overstappen naar Eneco

Eneco helpt je soepel over te stappen met deze aanbieding. Je maakt namelijk automatisch gebruik van de gratis Eneco overstapservice. Dat betekent dat overstappen echt een fluitje van een cent is: jij hoeft je slechts aan te melden via de actielink op deze pagina, en Essent maakt de rest voor je in orde. Hoe makkelijk kan het zijn?

Je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Zo kun je er nog even over nadenken. Ben je helemaal overtuigd van deze deal? Dan maakt Eneco de rest voor je in orde en houdt je hiervan op de hoogte per mail. Dat betekent ook dat Eneco je oude contract voor je opzegt bij je huidige leverancier. Ideaal. En wees niet ongerust of je er nog wel warmpjes bij zal zitten, want de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres in de tussentijd. Daar kun je van op aan.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Eneco en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.