NLE aanbiedingen & acties

NLE acties & energie aanbiedingen van januari 2020

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van NLE. NLE biedt niet zozeer vaak welkomstcadeaus aan maar biedt altijd scherpe tarieven aan en vaak gepaard met een cashback korting.

"De NLE (voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) is een leverancier die probeert de markt open te breken met lage prijzen. "

De NLE probeert de concurrentie scherp te houden. Sinds 2016 is NLE (voorheen bekend als de Nederlandse Energie Maatschappij) ook actief op de internet markt. Ook daar proberen ze steeds te stunten met lage prijzen. De NLE biedt lage tarieven aan en probeert ook een goede service te verlenen. Zo zijn ze bijvoorbeeld te bereiken via Whatsapp en zijn de contracten en voorwaarden geschreven in duidelijke taal.

Voordelen van NLE

  • Knetterscherpe tarieven
  • Groene windstroom
  • Goede klantenservice

Betaalt NLE mijn overstapboete?

Wanneer je bij het overstappen een overstapboete krijgt, moet je deze zelf betalen als je naar NLE overstapt. De NLE vergoedt helaas niet je overstapboete. Het is dus aan te raden om of pas over te stappen wanneer je contract afloopt of om over te stappen naar een andere energie aanbieding als je geen overstapboete wilt betalen.

energie-aanbieding-overstapboete-NLE

Overstappen naar NLE

Dankzij de overstapservice van NLE, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar NLE:

  • 1. Meld je aan bij NLE
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. NLE zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan NLE
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

NLE welkomstcadeau

De NLE heeft wel eens een welkomstcadeau aangeboden. Echter zijn ze meer van het aanbieden van lage tarieven en welkomstbonussen. Het is overigens ook voordeliger om te kiezen voor een welkomstbonus dan een gratis cadeau. Een welkomstcadeau bij de NLE kan bijvoorbeeld bestaan uit de slimme thermostaat Anna. Wil je echt een welkomstcadeau, dan kan je beter kiezen voor een andere energieleverancier.

Bestaande en vaste klanten

NLE heeft voor haar bestaande en vaste klanten geen exclusieve energie aanbiedingen. Helaas gelden de energie aanbiedingen enkel voor nieuwe klanten. Wanneer je je contract verlengt bij NLE, krijg je wel een aanbod met scherpere tarieven. Het is echter aan te raden om over te stappen wanneer je contract afloopt, zo kan je veel meer geld besparen!

NLE beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier NLE is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle NLE energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 100,- korting 1 jaar Direct bekijken