10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Gratis PS4 bij energie

Bekijk alle aanbiedingen

Altijd al een Playstation 4 (PS4) gewild? Bekijk hier alle aanbiedingen waar je een gratis PS4 bij een energie contract ontvangt!

Let op: Helaas is er op dit moment geen energie aanbieding met een gratis playstation 4.

Tip! Kies voor een cadeaubon van een webwinkel zoals Bol.com of Wehkamp om je eigen (PS4) console te kopen.

Energie met kado

Beste energie aanbieding met cadeaubon

Vind je een PlayStation een te dure aankoop? Koop de PlayStation 4 dan met de bijdrage van een cadeaubon bij een energiecontract! De hoogste waarde van een cadeaubon kan je op dit moment krijgen bij Essent. Bekijk de aanbiedingen:

Momenteel kost de best verkochte PlayStation 4 € 299,-. Met de bijdrage van de cadeaubon, hoef je slechts € 49,- uit eigen portemonnee bij te betalen. Dat scheelt je veel geld!

  • Cadeaukaart t.w.v. € 250,-
  • 3 jaar lang vast lage tarieven
  • Soepele overstapservice

Overstappen met cadeaukaart

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies je energie aanbieding

Maak je keuze uit de energie aanbiedingen met cadeaubon en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Voordelen van een Playstation

Koop je een PS4? Dan krijg je vrijwel altijd een gratis DUALSHOCK controller bij je Playstation. Dat geeft het gamen een extra dimensie en zo beleef je met een Playstation eindeloos lang game plezier!

Méér dan een game console

Op een Playstation 4 speel je bovendien gemakkelijk Blu-ray films af en het is meteen je media center. Dat betekent dat je met je PlayStation 4 ook gewoon eindeloos naar Netflix, Videoland, YouTube kijkt. Kortom, de PS4 is een ideale console voor het gehele gezin!

Gratis cadeaus bij een energiecontract

Naast een gratis PS4, kan je ook kiezen voor een ander gratis elektronica cadeau bij overstappen van energieleverancier.

Luxe electronica cadeaus bij energie

Wat dacht je van een gratis HD-televisie, een gratis laptop of een gratis Nintendo Switch Console bij een energiecontract?

Veel energieleveranciers bieden je een gratis kado wanneer je naar hen overstapt.