Gratis PS4 bij energie

Altijd al een Playstation 4 (PS4) gewild? Bekijk hier alle aanbiedingen waar je een gratis PS4 bij een energie contract ontvangt!

Direct naar de aanbiedingen

Vaak bieden de energieleveranciers Essent en Nuon een actie aan met gratis Playstation, zoals deze actie met Playstation 4 Slim 500GB met gratis Dualshock controller t.w.v. € 299,- van Nuon bij een 1-jarig energiecontract.

Tip! Je kunt ook kiezen voor een cadeaubon van een webwinkel, zoals Bol.com of CoolBlue om je eigen console te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld in plaats van een Playstation 4 kiezen voor een Xbox. Of kies juist voor een spel bij je Playstation 4. Bekijk hier het actuele overzicht van alle aanbiedingen met gratis Playstation of een cadeaubon!

Gratis PS4 bij energie

Energie overstappen met PS4

Kies je voor een gratis PS4 bij je energie contract, dan krijg je vrijwel altijd ook een gratis DUALSHOCK controller bij je Playstation. Dat geeft het gamen een extra dimensie en zo beleef je met een Playstation eindeloos lang game plezier! Op een Playstation 4 speel je bovendien gemakkelijk Blu-ray films af en het is meteen je media center. Dat betekent dat je met je Playstation 4 ook gewoon eindeloos naar Netflix, Videoland, YouTube kijkt. Kortom, de PS4 is een ideale console voor het gehele gezin! Let wel op dat de Playstation acties altijd erg populair zijn, dus wees er snel bij!

Gratis Playstation

Stap je over naar de gratis Playstation actie van Nuon, dan krijg je in principe binnen 2 weken na aanmelding een unieke code waarmee je de Playstation kunt bestellen. Vervolgens wordt de Playstation zo snel mogelijk naar je thuis gestuurd. Het enige wat jij hoeft te doen is overstappen naar Nuon. Wil je liever een ander cadeau bij energie? Wij tonen het actuele overzicht en je hebt enorm veel keuze! Vooral Nuon en Essent hebben vaak mooie cadeaus, bekijk hier alle Nuon aanbiedingen en Essent aanbiedingen.