Nieuwe aanbiedingen

De beste energie aanbiedingen van 2023: Laat ze niet lopen!

We naderen weer het einde van 2023, dus is het tijd om te kijken naar de beste energie aanbiedingen van 2023. Hieruit hebben wij een top 3 samengesteld van de beste energie aanbiedingen voor een 1-jarig vast contract en de beste energie aanbieding met cadeau uitgekozen.

Meeste energie aanbiedingen die we in 2023 hebben gezien

Begin 2023 waren er vrijwel geen energie aanbiedingen beschikbaar en waren de energieprijzen zelfs met het prijsplafond aardig hoog. Op dit moment heeft een groot deel van de leveranciers energie aanbiedingen voor hun 1-jarige vaste contracten en tarieven die onder het prijsplafond zitten. 

Nog nooit eerder dit jaar was het aanbod aan energie aanbiedingen zo uitgebreid. Wij raden dan ook aan om deze huidige aanbiedingen te vergelijken, zodat ook jij deze winter kunt genieten van een aanzienlijk lagere energierekening.

Energie aanbiedingen

Beste energie aanbieding voor 1 jaar vast

In 2023 waren er eindelijk weer een groot aantal energie aanbiedingen beschikbaar voor 1-jarige vaste contracten. De laatste paar maanden hebben we cashbacks van honderden euro's gezien bij een groot deel van de energieleveranciers. De volgende leveranciers hebben de top 3 voordeligste energie aanbiedingen voor vaste energiecontracten.

Energiedirect: Momenteel heeft Energiedirect de meest voordelige energie aanbieding voor een 1-jarig vast contract. Door hun lage vaste kosten en een korting tot € 150,- zijn ze momenteel een van de voordeligste opties op de energiemarkt.

Budget Energie: Budget Energie staat op de tweede plaats als het gaat om aanbiedingen voor een vast jaarcontract. Met dit jaarcontract kun je een cashback krijgen tussen de € 80,- en € 200,-, afhankelijk van je verbruik.

Engie: Bij deze energie aanbieding van Engie kun je altijd een cashback verwachten. Als je gas en stroom voor 1 jaar bij Engie afneemt, krijg je een cashback van € 100,-. Heb je alleen stroom? Dan krijg je een cashback van € 50,-.

Beste energie aanbieding met cadeau

Hoewel energie aanbiedingen met korting in de latere helft van 2023 weer volop beschikbaar waren, kon hetzelfde niet worden gezegd voor energie aanbiedingen met cadeaus. In 2023 waren er bijna geen aanbiedingen met een energie cadeau. Een van de weinige leveranciers die wel een cadeau aanbieding had, was Coolblue Energie. Zij hadden een energie aanbieding waarmee je een gratis Coolblue cadeaubon ter waarde van € 100,- kreeg.

Mitchell de Rooij
Geschreven door

Mitchell de Rooij

Mitchell houdt zich dagelijks bezig met de actuele energietarieven.

Lees meer berichten van Mitchell

Aanbevolen nieuws

Energiecadeau t.w.v. €210 bij een 1-jarig energiecontract van Coolblue.
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-06-2024

Energiecadeau t.w.v. €210 bij een 1-jarig energiecontract van Coolblue.

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.