Nieuwe aanbiedingen

Oxxio 6 maanden vast energiecontract beschikbaar

Wil je de komende maanden meer zekerheid voor energiekosten? Dan kan je nu gebruik maken van het 6 maanden vast energiecontract van Oxxio. In dit artikel kijken we naar deze nieuwe energie aanbieding.

Oxxio 6 maanden vast energie contract

Onlangs heeft Oxxio een nieuw vast contract beschikbaar gesteld voor nieuwe klanten. Met dit vast energiecontract krijg je voor 6 maanden vaste tarieven die rond het prijsplafond zitten en 100% groene energie. Zit je huidige energieverbruik momenteel boven het prijsplafond? Dan kan deze aanbieding voordelig voor jou zijn.

Oxxio tarieven 6 maanden vast

  • Stroom: 0,38 kWh
  • Gas: 1,40 m³

Momenteel zit je met de huidige tarieven net onder het prijsplafond. Hierdoor is dit contract vooral interessant als je boven het maximale verbruik van 2900 kWh en 1.200 m³ zit. Het 6 maanden vast contract is alleen geldig voor nieuwe klanten.

1 jaar vast energiecontract

Naast Oxxio zijn er ook nog een aantal andere vaste energie contracten waarvan je gebruik kan maken. Momenteel heeft Mega Energie ook een 1 jaar vast contract beschikbaar met een cashback van € 240,-. Hiermee heb je wel voor een langere tijd zekerheid en korting, maar betaal je wel hogere tarieven in vergelijking met het 6 maanden vast contract van Oxxio.

Mega Energie 1 jaar vast tarieven

  • Stroom € 0,51 per kWh
  • Gas € 1,61 per m³

Goedkoopste energie tarieven bij NextEnergy

Wil je de goedkoopste tarieven betalen voor je energie? Dan is het dynamisch energiecontract van NextEnergy een goede keuze. Hoewel je hier niet de zekerheid krijgt van een vast contract betaal je wel goedkopere tarieven. Bij een dynamisch energiecontract veranderen de prijzen per uur, maar kun je via hun app kijken wat de prijzen per uur zijn. Hiermee kun jezelf zien wanneer je het beste gas en stroom kan gebruiken. Het enige nadeel in vergelijking met het 6 maanden contract van Oxxio is dat je geen zekerheid hebt met de tarieven.

Alle energie aanbiedingen vergelijken

De beste manier om het goedkoopste energiecontract te vinden is om alle beschikbare leveranciers op jouw adres te vergelijken.  Wij geven alle beschikbare energie aanbiedingen hier weer zodat je overzichtelijk kan zien wat de beste aanbieding voor jouw situatie is.

Alice van den Berg
Geschreven door

Alice van den Berg

Alice houdt voor Energie Aanbiedingen alle ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten.

Lees meer berichten van Alice

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.