Energietarieven

United Consumers 1 jaar vast contract met cashback

Na ruim een jaar van onzekerheden, met alleen maar variabele energiecontracten, zijn er nu weer volop vaste contracten te verkrijgen. Zo ook bij United Consumers, zij bieden een 1 jaar vast contract aan met ook nog eens cashback actie van € 180,-.

United consumers is momenteel de enige energieleverancier met een vast contract met cashback actie. Bij het afsluiten van een 1 jaar vast energie en gas contract, krijg je een cashback van €180,- Dit bedrag krijg je op je rekening gestort na het ontvangen van je eerste jaarnota. Ook kan ervoor worden gekozen om het tegoed te besteden in de kadoshop.

Naast de cashback actie, maak je bij United Consumers ook nog gebruik van scherpe tarieven die onder het prijsplafond liggen. Voor energie betaal je een normaal tarief van € 0,394194 en een daltarief van € 0,352062 per kWh. De gasprijs ligt op € 1,440154 per m3. Deze tarieven zijn geldig voor de gehele duur van je energiecontract.

De tarieven van energieleverancier United Consumers liggen iets hoger dan bij andere energie leveranciers. Echter met de cashback actie zijn ze momenteel een van de goedkoopste energieleveranciers. Zeker als je minder dan 1500 m3 aan gas verbruikt.

Dit is daarmee een van de beste energie aanbiedingen van dit moment.

Alle 1 jaar vaste energie contracten

Naast United Consumers zijn er inmiddels meer energieleveranciers met een 1 jaar vast energiecontract. Voor een compleet overzicht, vind je hieronder alle energie aanbiedingen met een 1 jarig vast energiecontract.

Meerjarige energiecontracten vanaf juni 2023

Momenteel zijn de vaste energiecontracten alleen af te sluiten voor een looptijd van 6 maanden of 1 jaar. Vanaf 1 juni 2023 worden er naar verwachting ook weer meerjarige energiecontracten aangeboden. Dan zal namelijk alles rondom de vernieuwde opzegvergoeding rond zijn.

Sander van Meggelen
Geschreven door

Sander van Meggelen

Redacteur energie. Volgt de Nederlandse energie-markt op de voet sinds 2012. 

Lees meer berichten van Sander

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitschakelaar en cash geld
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-09-2023

Hogere energierekening in 2024 aangekondigd: dit is wat jij kunt doen

Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·20-09-2023

Voorkom prijsverhogingen: Bespaar met de beste energie aanbiedingen deze herfst

Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-09-2023

Wie is de beste dynamische energie aanbieder?

Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·05-09-2023

De goedkoopste tarieven voor een energiecontract 3 jaar vast

© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.