Energie zakelijk

MKB’er of ZZP’er? Vergelijk nu ook zakelijke energie op Energie Aanbiedingen

Ben je werkzaam als kleine ondernemer of ZZP’er? Dan is het goed om te weten dat het vanaf nu ook mogelijk is om zakelijke energie te vergelijken op Energie Aanbiedingen. In samenwerking met Minder.nl vergelijk je via ons zakelijke energie deals tegen exclusieve prijzen. We leggen je uit hoe dit werkt, wat de voordelen zijn en hoe je er gebruik van maakt. Lees je mee? Als kleine ondernemer of zelfstandige zonder personeel ga je waarschijnlijk heel bewust om met de zakelijke kosten die je maakt, en streef je naar de laagste kosten. Je energierekening behoort daar ook toe. Dat snappen we maar al te goed. Daarom gaan we graag een stap verder op Energie Aanbiedingen, en kun je bij ons vanaf nu ook zakelijke energie vergelijken als kleinverbruiker.

Nieuw bij ons: zakelijke energie vergelijker met exclusief aanbod

Vanaf nu hebben we een zakelijke energie vergelijker op Energie Aanbiedingen, die speciaal gericht is op MKB’ers en ZZP’ers. Dit doen we in samenwerking met Minder.nl, één van de bekendste zakelijke energie vergelijkers. Waarom? Zakelijk energie vergelijken en afsluiten heeft méér voordelen voor jou, omdat er volop concurrentie is binnen de zakelijke energiemarkt. Hierdoor is het aanbod aan zakelijke energiecontracten flink toegenomen en zijn de prijzen verscherpt. Een mooie kans voor jou om als kleine ondernemer of ZZP’er je zakelijke energie goedkoper te regelen. En daar helpen je graag bij door ons aanbod te vergroten.

Alle zakelijke energie aanbiedingen


Energie deals voor je woonadres én werkadres

Een ander voordeel van de zakelijke energie vergelijker is dat je hiermee een zakelijk energiecontract kan afsluiten op een ander adres dan je woonadres. Zo kun je goedkope zakelijke energie vinden voor je werkadres, wanneer je juist niet (voornamelijk) vanuit huis werkt. In de zakelijke energie vergelijker kun je namelijk eenvoudig aangeven voor welk type pand je een contract wil afsluiten, bijvoorbeeld als je een eenmanszaak hebt op een ander adres. Hiermee helpen we je de juiste inschatting te maken van je energie verbruik. Met de zakelijke energie vergelijker vind je: Altijd de laagste prijs als klein zakelijk verbruiker Een groot aanbod aan energiecontracten (zowel kort en lang) Exclusieve actietarieven

*Als kleine ondernemer of ZZP'er kun je ook gebruik maken van de andere energie aanbiedingen op onze website (voor particulieren), wanneer je je onderneming of bedrijf vanuit je woonadres runt. Werk je op een ander adres dan waar je woont, omdat je bijvoorbeeld een bedrijfspandje hebt? Dan biedt de zakelijke energie vergelijker uitkomst.

Zakelijke overstapservice van Minder.nl

Stap je over op een zakelijke energie contract via de zakelijke energie vergelijker op Energie Aanbiedingen? Dan regelt Minder.nl je overstap van begin tot einde. Wel zo fijn. Zo kun jij je aandacht gericht houden op belangrijkere zaken voor je bedrijf. Heb je op dit moment al een zakelijk energiecontract? Ook dan zorgt Minder.nl ervoor dat deze netjes wordt opgezegd, en naadloos overgaat in je nieuwe zakelijke contract. Benieuwd geworden? Check dan meteen het aanbod aan zakelijke energie aanbiedingen op onze speciale zakelijke energie pagina.

Vergelijk zakelijke energie

Je kunt van energie deals voor MKB of ZZP gebruik maken wanneer:

  • Je elektriciteitsaansluiting hebt die kleiner is, of gelijk is aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 kWh)
  • En/of je een gasaansluiting hebt die kleiner is of gelijk aan 40 m3 per uur (t/m G25)
  • Je maandelijks termijnbedragen betaalt als voorschot op je jaarafrekening
  • Alle levering- en netbeheerkosten op dezelfde factuur worden verrekend
  • En je een jaarafrekening ontvangt

Sander van Meggelen
Geschreven door

Sander van Meggelen

Redacteur energie. Volgt de Nederlandse energie-markt op de voet sinds 2012. 

Lees meer berichten van Sander

Aanbevolen nieuws

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·18-07-2024

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties

Twee cadeaus naast elkaar
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·09-07-2024

Grootste energie cadeau ooit bij een energiecontract

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·01-07-2024

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·20-06-2024

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.