Energie aanbieding: Nuon Gratis Samsung Tablet

Op = op

Krijg nu een gratis Samsung tablet bij een éénjarig contract! De Samsung tablet actie is weer terug van weggeweest. Profiteer nu!

Een gratis tablet bij je energie is één van de beste cadeaus! Daarom dit mooie aanbod: een Samsung tablet Tab 10.1 ter waarde van € 279,-. Al jarenlang zijn de tablet acties super populair en nu is er eindelijk weer een mooie Samsung tablet bij een éénjarig contract. Ideaal dus! Je betaalt 1 jaar lang vaste lage tarieven en na één jaar kun je gewoon weer overstappen.

Je krijgt de tablet 9 weken nadat je contract is ingegaan thuis opgestuurd. Loopt je contract binnen 2 maanden af bij je huidige leverancier? Dan wacht Nuon netjes totdat de einddatum van je huidige contract is verstreken. Zo voorkom je de opzegboete en kan je gewoon profiteren van de gratis Samsung tablet!

Bekijk hier meer aanbiedingen waar je een gratis tablet bij energie krijgt.

Gratis Samsung Tablet
t.w.v € 279,- cadeau!
1 jaar vast
Slechts een 1 jaar vast contract!

Voordelen energie aanbieding

  • Gratis Samsung Tablet t.w.v. € 279,-
  • 1 jaar lange vaste lage prijzen
  • Duurzame energie mogelijk met toeslag
  • Nadeel: Niet voor huidige klanten

Samsung Tablet Tab 10.1

Eén van de beste tablets op de markt. Je kan van je favoriete films en series genieten met het hoge kwaliteit 10,1 inch scherm en door de goede batterij hoef je niet zo vaak op te laden. De tablet heeft een opslagcapaciteit van 32GB, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je films en apps! Daarnaast is de tablet uitgerust met een 1,6GHz octa core-processor waardoor de tablet erg snel is.
Samsung tablet actie Nuon

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€128

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€170

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€251

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon wordt je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon vaak je overstapboete. Maar daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete alleen over als je niet te vaak gewisseld bent van leverancier en wanneer je niet na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden de tijd om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

  • Betalen met automatische incasso
  • Niet voor huidige klanten
  • Geldig bij een 1 jaar vast contract
  • Dit is een exclusieve actie, dus niet beschikbaar via de site van Nuon zelf

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Gratis Samsung Tablet energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meldt je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (2)

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst