10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Gratis tablet bij energie

Wil je ook een gratis tablet ontvangen? Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen waarbij je een gratis tablet bij je energie ontvangt!
Bekijk aanbiedingen

Is een gratis tablet bij je energie precies wat je zoekt? Bekijk dan het overzicht van alle actuele aanbiedingen met gratis tablet. Je kunt ook gaan voor energie met cadeaubon. Je kunt met de cadeaubon van bijvoorbeeld Bol.com zelf een tablet uitzoeken. Zo bespaar je op je energiekosten én ontvang je een superleuke gadget!

Energie met kado

Beste energie aanbieding met gratis tablet van de maand

Op dit moment kun je gebruik maken van de Nuon tablet aanbieding met een gratis Samsung Galaxy Tab A7 bij een 1-jarig energiecontract! Deze Nuon Vattenfall aanbieding is in combinatie met een 1-jarig energiecontract voor gas & stroom. Je betaalt één jaar lang gegarandeerd vaste lage tarieven.

Met deze gratis tablet aanbieding bespaar je op je energiekosten én ontvang je een gratis tablet van A-merk Samsung met deze aanbieding. De Samsung Galaxy Tab A7 is uitermate geschikt om spelletjes op te spelen, je favoriete films en series op te kijken en om op te browsen.

Over de Samsung Galaxy Tab A7

  • Schermgrootte van 10.4 inch
  • Full HD scherm
  • 32 GB opslaggeheugen
  • Geheugen uit te breiden met sd kaart van maximaal 1TB
  • Wifi en 4G-ready
  • Met 4 Dolby Atmos speakers voor het perfecte geluid

Een gratis tablet bij een energie aanbieding is één van de beste cadeaus. Met de Samsung Galaxy Tab A7 aanbieding t.w.v. € 229,- heb je een prima tablet in handen, en je bent na 1 jaar alweer vrij om over te stappen.

  • A-merk tablet cadeau
  • 1 jaar lang vaste lage tarieven voor gas en stroom
  • Soepele overstapservice

Overstappen met een gratis tablet aanbieding

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies je energie aanbieding

Maak je keuze uit de energie aanbiedingen met gratis tablet of cadeaubon en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Tablet aanbieding bij energie

Is de energie aanbiedingen met Samsung Galaxy Tab A7 tablet niet wat je graag wil? Dan is er ook een alternatief om toch een tablet bij een energie aanbieding in handen te krijgen!

Gratis tablet aanschaffen met een cadeaubon

Je kunt namelijk ook gebruik maken van één van de vele energie aanbiedingen met cadeaubon. Het voordeel daarvan is, dat je zelf een tablet kunt kopen van een cadeaubon bij één van de grote online webwinkels als Bol.com en Wehkamp.

Zo kun je een toch een gratis tablet of gratis Ipad aanschaffen, of deels van de cadeaubon betalen.

Energie met gratis tablet

Bij Bol.com en Wehkamp vind je naast andere Samsung tablets ook tablet merken als Lenovo en Huawei, en natuurlijk Ipad.

Cadeaubon aanbiedingen voor een gratis tablet

Met energie aanbiedingen met een cadeaubon betaal je ook lage vaste tarieven, zo lang als je contract loopt. De beste energie aanbiedingen met cadeaubon voor een gratis tablet krijg je bij 1-jarige en 3-jarige contracten.

We raden je aan de volgende energie aanbiedingen met cadeaubon eens te bekijken voor een gratis tablet: