Nuon/Vattenfall Gratis slimme thermostaat Honeywell t.w.v. € 200,-

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
13.191 keer bekeken Zolang voorraad strekt
 • De slimme thermostaat van Honeywell Lyric T6 met Wifi
 • t.w.v € 200,-
 • 1 jaar lang vaste tarieven

Meer inzicht in je energieverbruik? Krijg nu de slimme thermostaat Honeywell cadeau bij de Nuon Vattenfall energiecadeau XL!

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Nuon/Vattenfall regelt je overstap

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Kies nu voor een 1-jarig contract bij Nuon Vattenfall en ontvang de slimme thermostaat van Honeywell Lyric T6 met Wifi, ter waarde van € 200,- helemaal gratis! Een hele leuke energie aanbieding voor de gratis slimme thermostaat bij je energie contract.

Gratis slimme thermostaat
Honeywell Lyric T6 met Wifi
1 jaar lang
vaste tarieven en dus geen stijgingen!
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
expert-melvin

Melvin van energie aanbiedingen

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Deze aanbieding is erg handig als je meer inzicht wilt hebben in je energieverbruik. Bovenal helpt het je besparen op je energieverbruik. Dit doet die met het zelflerend vermogen om de verwarming af te stemmen op jouw leefgewoonten. Ook regelt de thermometer de temperatuur automatisch op basis van jouw locatie met de geofencing functie. Dat is handig!

Beoordeling Nuon/Vattenfall aanbieding

Melvin van de energie redactie geeft de 'Gratis slimme thermostaat Honeywell t.w.v. € 200,-' een beoordeling van 3.5/5 sterren.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding beoordeeld op

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall. Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten
 • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Nuon/Vattenfall.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau: