Energie met gratis slimme thermostaat

Wil je meer inzicht en grip op je energieverbruik en daarmee ook je energiekosten? Dan is een gratis slimme thermostaat een nuttig cadeau.

Bekijk alle energie aanbiedingen met een gratis slimme thermostaat

Is een gratis slimme thermostaat bij je energie precies wat je zoekt? Bekijk dan het overzicht van alle actuele aanbiedingen. Is er geen actuele aanbieding met een slimme thermostaat. Dan kun je ook kiezen voor energie met een cadeaubon. Je kunt met de cadeaubon van bijvoorbeeld Bol.com zelf een slimme thermostaat uitzoeken. Zo bespaar je op je energiekosten én ontvang je een superhandig cadeau!

Waarom zou je kiezen voor een slimme thermostaat als cadeau?

Een slimme thermostaat is een heel nuttig cadeau! Je regelt er eenvoudig de temperatuur in huis mee op afstand. Ook als je niet thuis bent. Maar het is vooral super efficiënt en kostenbesparend. 

Een slimme thermostaat kan je tot wel 22% besparen op je energiekosten. Dat is meer dan met een klokthermostaat. Dit komt omdat iedere slimme thermostaat zelflerend is. De thermostaat leert van jouw ritme in huis. Op basis van jouw ritme stelt die het gasverbuik om je woning te verwarmen af.

Heb je al een goede thermostaat? Kijk dan naar een overzicht met de goedkoopste energie aanbieding. Of het overzicht van aanbiedingen met een cashback.

Illustratie van een slimme thermostaat en een iPad met daarin verbruikgegevens
Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Overstappen aanmelden
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
uitleg over energie aanbiedingen
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
Energie rekening

Slimme thermostaat bij een cadeaubon aanbieding

Zijn de huidige aanbiedingen met gratis slimme thermostaat niet wat je zoekt? Of wil jij liever zelf kiezen welke thermostaat je neemt? In dat geval kun je er ook voor kiezen om over te stappen van energieleverancier met een cadeaubon aanbieding.

Voordeel van een cadeaubon

Het voordeel van een energie aanbieding met cadeaubon is dat je daarmee zelf (deels) een slimme thermostaat kunt aanschaffen. Energieleveranciers bieden altijd wel een cadeaubon aan van een webshop als Bol.com of Wehkamp.

Kies je voor een cadeaubon? Dan heb je veel meer keuze in slimme thermostaten. Je kiest zelf de thermostaat die het beste bij jou past. Nog een extra voordeel: je hebt met cadeaubonnen veel meer keuze in de contractduur.

De beste cadeaubonnen voor een slimme thermostaat

De meeste thermostaten zijn tussen de € 200 en € 300. Zowel Bol.com , Coolblue als Wehkamp hebben een ruim assortiment aan slimme thermostaten. Je vindt er onder andere thermostaten van de merken Google Nest en Tado.

Op dit moment kun je met een Coolblue energie cadeaubon t.w.v. € 50,- aanbieding deels een slimme thermostaat aanschaffen.

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.