10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Energie met gratis slimme thermostaat

Bekijk aanbiedingen

Wil je meer inzicht en grip op je energieverbruik en daarmee ook je energiekosten? Dan is een gratis slimme thermostaat een nuttig cadeau bij je energiecontract. Op dit moment is alleen de slimme thermostaat Honeywell gratis bij een energiecontract. We vertellen je er meer over op deze pagina.

Energie met kado

Bekijk alle energie aanbiedingen met gratis slimme thermostaat

Beste energie met slimme thermostaat

Momenteel ontvang je de slimme Honeywell thermostaat via Nuon VattenFall. Hiermee krijg je bij de cadeau XL actie gratis een Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 200. Deze slimme thermostaat is zowel te bedienen aan de muur als met een app op je telefoon. Je stelt er eenvoudig jouw gewenste temperatuur mee in. En ben je even op pad en vergeten de thermostaat lager te zetten? Dan schakelt de thermostaat automatisch uit met geofencing.

Een extra voordeel aan deze actie met thermostaat: je gaat maar een contract aan voor 1 jaar. Dit betekent dat je volgend jaar opnieuw kan overstappen met weer een leuk welkomstcadeau of een cashback actie.

 • Gratis slimme thermostaat t.w.v. € 200
 • 1 jaar lang vaste lage tarieven
 • Soepele overstapservice

Overstappen met een gratis slimme thermostaat

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies je energie aanbieding

Maak je keuze uit de energie aanbiedingen met gratis slimme thermostaat of cadeaubon en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Energie aanbieding met gratis thermostaat

Wil je gebruik maken van een energie aanbieding met gratis thermostaat? Goede keuze! Je regelt er eenvoudig de temperatuur in huis mee op afstand. Ook als je niet thuis bent.

Maar het is vooral super efficiënt en kostenbesparend. Een slimme thermostaat kan je tot wel 22% besparen op je energiekosten. Dat is meer dan met een klokthermostaat. Dit komt omdat iedere slimme thermostaat zelflerend is. De thermostaat leert van jouw ritme in huis. Op basis van jouw ritme stelt die het gasverbuik om je woning te verwarmen af.

Gratis Honeywell

Momenteel ontvang je gratis de slimme thermostaat Honeywell bij een energiecontract. Wij hebben de functies van de Honeywell thermostaat voor je op een rij gezet:

Honeywell slimme thermostaatHoneywell Lyric T6 t.w.v. € 200:

 • Verlicht touchscreen
 • Werkt met WiFi
 • Geschikt voor alle type ketels
 • Weekschema’s in te stellen
 • Geen abonnement nodig
 • Extra geofencing functie voor verwarming op basis van gebruikerslocatie.

Slimme thermostaat bij een cadeaubon aanbieding

Zijn de huidige aanbiedingen met gratis slimme thermostaat niet wat je zoekt? Of wil jij liever zelf kiezen welke thermostaat je neemt? In dat geval kun je er ook voor kiezen om over te stappen van energieleverancier met een cadeaubon aanbieding.

Voordeel van een cadeaubon

Het voordeel van een energie aanbieding met cadeaubon is dat je daarmee zelf (deels) een slimme thermostaat kunt aanschaffen. Energieleveranciers bieden altijd wel een cadeaubon aan van een webshop als Bol.com of Wehkamp. Kies je voor een cadeaubon? Dan heb je veel meer keuze in slimme thermostaten. Je kiest zelf de thermostaat die het beste bij jou past. Nog een extra voordeel: je hebt met cadeaubonnen veel meer keuze in de contractduur.

cadeaubon aanbieding

De beste cadeaubonnen voor een slimme thermostaat

De meeste thermostaten zijn tussen de € 200 en € 300. Zowel Bol.com als Wehkamp hebben een ruim assortiment aan slimme thermostaten. Je vindt er onder andere thermostaten van de merken Google Nest en Tado.

Top 3 energie aanbiedingen met cadeaubon voor een slimme thermostaat:

 1. Essent - Bol.com cadeaukaart t.w.v. €250 - 3 jaar
 2. Essent - Wehkamp cadeaukaart t.w.v. € 250 - 3 jaar
 3. Nuon/Vattenfall - Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 200 - 1 jaar