Energie met gratis slimme thermostaat

Wil je meer inzicht en grip op je energieverbruik en daarmee ook je energiekosten? Dan is een gratis slimme thermostaat een nuttig cadeau.

Energie aanbieding met gratis thermostaat

Op dit moment zijn er verschillende aanbiedingen om gratis of goedkoper een slimme thermostaat bij een energiecontract te krijgen. We vertellen je er meer over op deze pagina.

Illustratie van een slimme thermostaat en een iPad met daarin verbruikgegevens

Energie aanbiedingen met cadeaubon

Beste energie met slimme thermostaat

Momenteel ontvang je de slimme Honeywell thermostaat via Nuon VattenFall. Hiermee krijg je bij de cadeau XL actie gratis een Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 200. Deze slimme thermostaat is zowel te bedienen aan de muur als met een app op je telefoon. Je stelt er eenvoudig jouw gewenste temperatuur mee in. En ben je even op pad en vergeten de thermostaat lager te zetten? Dan schakelt de thermostaat automatisch uit met geofencing.

Een extra voordeel aan deze actie met thermostaat: je gaat maar een contract aan voor 1 jaar. Dit betekent dat je volgend jaar opnieuw kan overstappen met weer een leuk welkomstcadeau of een cashback actie.

1 jaar lang vaste lage tarieven

Gratis slimme thermostaat t.w.v. € 200

Soepele overstapservice

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!

Wil je gebruik maken van een energie aanbieding met gratis thermostaat? Goede keuze! Je regelt er eenvoudig de temperatuur in huis mee op afstand. Ook als je niet thuis bent.

Maar het is vooral super efficiënt en kostenbesparend. Een slimme thermostaat kan je tot wel 22% besparen op je energiekosten. Dat is meer dan met een klokthermostaat. Dit komt omdat iedere slimme thermostaat zelflerend is. De thermostaat leert van jouw ritme in huis. Op basis van jouw ritme stelt die het gasverbuik om je woning te verwarmen af.

Gratis Honeywell

Op dit moment is er geen aanbieding met een gratis Honeywell. 

Slimme thermostaat bij een cadeaubon aanbieding

Zijn de huidige aanbiedingen met gratis slimme thermostaat niet wat je zoekt? Of wil jij liever zelf kiezen welke thermostaat je neemt? In dat geval kun je er ook voor kiezen om over te stappen van energieleverancier met een cadeaubon aanbieding.

Voordeel van een cadeaubon

Het voordeel van een energie aanbieding met cadeaubon is dat je daarmee zelf (deels) een slimme thermostaat kunt aanschaffen. Energieleveranciers bieden altijd wel een cadeaubon aan van een webshop als Bol.com of Wehkamp. Kies je voor een cadeaubon? Dan heb je veel meer keuze in slimme thermostaten. Je kiest zelf de thermostaat die het beste bij jou past. Nog een extra voordeel: je hebt met cadeaubonnen veel meer keuze in de contractduur.

De beste cadeaubonnen voor een slimme thermostaat

De meeste thermostaten zijn tussen de € 200 en € 300. Zowel Bol.com als Wehkamp hebben een ruim assortiment aan slimme thermostaten. Je vindt er onder andere thermostaten van de merken Google Nest en Tado.

© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.