Energie met gratis slimme thermostaat

Tegenwoordig zijn er regelmatig energie aanbiedingen met een gratis slimme thermostaat. Op deze pagina zie je het actuele overzicht van alle gratis slimme thermostaten. De meest bekende thermostaten zijn de Toon en de Nest. Met een slimme thermostaat krijg je meer inzicht en grip op je energieverbruik. Een erg leuk en nuttig cadeau bij je energie contract dus!

Vrijwel alle slimme thermostaten kan je van afstand bedienen via een app. Dus wanneer je op weg naar huis bent, kan je alvast lekker de verwarming aanzetten. Ook zijn slimme thermostaten zelflerend. De thermostaat past zich aan, aan jouw energieverbruik, hierdoor is een slimme thermostaat zuiniger dan de oude klokthermostaten.

Energie met gratis slimme thermostaat

Energie met gratis slimme thermostaat

Alle aanbiedingen met een gratis slimme thermostaat

EnergieleverancierEnergie aanbiedingContractduur
EssentGratis Nest Thermostat E t.w.v € 219,-3 jaarverlopen
EssentGratis Honeywell T6 t.w.v. € 149,- 1 jaar Direct bekijken
EssentGratis Nest Thermostat E t.w.v € 219,-3 jaarverlopen
EnecoGratis Toon twv € 200,- 4 jaar Direct bekijken
EssentGratis Honeywell T6 t.w.v. € 149,- 1 jaar Direct bekijken
EngieGratis Nest Thermostaat t.w.v. € 2194 jaarverlopen
EnecoGratis slimme thermostaat3 jaarverlopen
EssentNest thermostaat3 jaarverlopen

Besparen met een slimme thermostaat

Door middel van de slimme thermostaat kan je eenvoudig energie besparen. Doordat de thermostaat inspeelt op jouw ritme, kan deze tot wel 22% van je gasverbruik van de verwarming besparen. En daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen! Als je ook een slimme meter in huis hebt, dan kan de thermostaat je energieverbruik automatisch aflezen, en zie je precies hoeveel je bespaart als je bijvoorbeeld een paar apparaten uit zet, of de verwarming een graadje lager zet.

Gratis Toon of gratis Nest

Maak je gebruik van deze energie aanbiedingen, dan kan je bijvoorbeeld een gratis Toon of een gratis Nest ontvangen bij je energiecontract. Zo bespaar je én door over te stappen, krijg je een mooi cadeau én bespaar je ook nog eens op je energieverbruik. Dat is nog eens flink geld besparen!