Bol com cadeaubon van 300 euro
Vattenfall

Gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 300,-

1 jaar contract Cadeaubon
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Gratis Bol.com cadeaubon
  • Hoge cadeauwaarde van € 300,-
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas en stroom

Superdeal bij Vattenfall! Je ontvangt nu een Bol.com cadeaubon met een waarde van maar liefst € 300,- bij slechts een jaarcontract voor gas en stroom. Dit is de hoogste cadeaubonwaarde voor een jaarcontract op dit moment!

Niet beschikbaar
Bol.com cadeaukaart
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Bol.com. De winkel van ons allemaal. Wie kent de webshop niet? Je kan er terecht voor allerlei producten van elektronica en boeken tot kleding en woonartikelen. En vaak voor een scherpe prijs. Dit kan nog voordeliger. Je ontvangt nu namelijk een cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 300,- als welkomstcadeau bij een 1-jarig gas en stroom contract van Vattenfall.

Kan je niet wachten? Je ontvangt de cadeauboncode binnen een week na de afschrijving van je derde termijnbedrag. De code is vervolgens drie jaar geldig en kan je in meerdere keren uitgeven.

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst
Sander van Meggelen

“Met deze cadeaubon aanbieding van Nuon/Vattenfall heb je de hoogste cadeaubonwaarde te pakken die op dit moment mogelijk is. En dat in combinatie met maar een 1-jarig contract met lage instaptarieven. € 300,- is écht een mooi bedrag om te besteden, daar kun je wat mee. Of je nu in één keer iets groots wil aanschaffen, of een paar keer wat kleiners.Goed om te weten is dat de cadeaubon 3 jaar lang geldig is. Daarom is dit ook een interessante actie wanneer je binnenkort nog niets wil aanschaffen. Omdat je ‘m ook op een later moment kunt besteden.”

Sander van Meggelen / Energie redactie

Overstappen naar Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.