Jbl soundbar
Vattenfall

Gratis JBL Soundbar t.w.v. € 299,-

1 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Gratis JBL Soundbar t.w.v. € 299,-
  • Groene stroom en mixgroen gas
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom

Vattenfall trakteert weer met een erg goede aanbieding voor nieuwe klanten. Je ontvangt tijdelijk een JBL Soundbar gratis bij slechts een 1-jarig groene stroom en mixgroen gas contract.

Niet beschikbaar
Jbl soundbar
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Met de JBL Soundbar 2.1 Deep Bass haal je mooi en krachtig geluid naar je woonkamer. De soundbar, geleverd in het zwart, bestaat uit een soundbar en een draadloze subwoofer. Sluit de soundbar aan op je televisie en verbind al je draadloze apparaten met bluetooth eenvoudig met de box.

Is dit cadeau echt wat voor jou? Klik dan op 'gebruik deze aanbieding' en vraag een 1-jarig contract bij Nuon Vattenfall aan met de JBL Soundbar, ter waarde van € 299,- helemaal gratis! Een hele leuke aanbieding met een welkomstcadeau bij je energiecontract!

Kan je niet wachten? Je ontvangt het cadeau binnen een week nadat Vattenfall je derde termijnbedrag heeft afgeschreven. Dus stap je direct over? Dan heb je het cadeau binnen 4 maanden in huis.

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst
Melvin Paalvast

“Wie luistert er niet graag naar kwaliteitsgeluid? Met deze JBL Soundbar zit dat goed. Wie de soundbar even op Google zoekt, vindt erg hoge beoordelingen voor dit type. Je bent hiermee dus wel verzekerd van mooi bioscoopgeluid in je woonkamer. Vattenfall weet weer een mooie deal neer te zetten met een behoorlijk hoge cadeauwaarde voor een 1-jarig contract.”

Melvin Paalvast / Energie redactie

Overstappen naar Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.