Energie met loyaliteitsbonus

De beste energie aanbiedingen met loyaliteitsbonus op een rij!

Energie aanbiedingen met loyaliteitsbonus
Thuiswinkel partner

Thuiswinkel partner

Kiyoh

9,1 klantscore

Algemeen dagblad logo

Bekend van het AD

check icon

14 dagen bedenktijd

Bekijk alle energie aanbiedingen met loyaliteitsbonus

Zo werkt de loyaliteitsbonus in mei 2024

Energieleveranciers geven flinke loyaliteitsbonussen in combinatie met een vast contract. Om te voorkomen dat je niet je contract afmaakt hebben leveranciers de naam van 'korting' en 'cashback' veranderd naar loyaliteitsbonus. Door de naam te veranderen mogen ze namelijk de bonus niet toekennen als je het contract verbreekt voordat de vaste periode is verlopen. Ze mogen dan de bonus niet uitbetalen. Vandaar dat het ook loyaliteitsbonus heet in plaats van korting of cashback.

92% van de bezoekers beveelt ons aan!

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Energie-aanbiedingen.com! We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

9,1 9,1 Kiyoh beoordeling

Kiyoh beoordeling

Loyaliteitsbonus bij energie

Vaak hebben energieleveranciers veel verschillende soorten energie aanbiedingen beschikbaar zoals cadeaus, cadeaubonnen en energie met cashback. Sinds dit jaar wordt de cashback bij veel energieleveranciers als 'loyaliteitsbonus' uitgekeerd. Dit zodat als je het contract verbreekt binnen de vaste periode ze de cashback niet hoeven uit te keren.

Wat is een loyaliteitsbonus?

Loyaliteitsbonus is een bedrag wat je bij je jaarafrekening terugkrijgt van je energieleverancier. Een loyaliteitsbonus is eigenlijk hetzelfde als korting. Je krijgt de korting of cashback bij zowel een 1-jarig als een meerjarig contract op je rekening gestort (of verrekend met een openstaand bedrag). Het verschil: je moet hiervoor wel het hele contract volmaken. Voor zowel eenjarige, tweejarige en driejarige contracten kun je cashback of korting in de vorm van een loyaliteitsbonus ontvangen. De hoogte van de bonus verschilt erg per energieleverancier. 

Loyaliteitsbonus of welkomstcadeau?

Wij adviseren over het algemeen om te kiezen voor bonus bij energie. Het voordeel van een geldbedrag dat je terugkrijgt bij energie is dat je daadwerkelijk geld bespaart. Je kunt met het geld dat je bespaart kiezen om voor jezelf een leuk cadeau te kopen of om het geld op je spaarrekening te zetten. De keuze is helemaal aan jou!
Het is ook mogelijk om een welkomstcadeau bij energie te kiezen. Het is wel verstandig om na te gaan of je met het cadeau daadwerkelijk goedkoper uit bent. Vaak bespaar je dus met cashback of korting meer geld dan wanneer je een cadeau bij energie kiest.

Tips bij loyaliteitskortingen vergelijken

Een hoge kortingsbedrag bij het aangaan van een nieuw energiecontract is erg aantrekkelijk. Om de voordeligste cashback aanbieding te vinden met vergelijken hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet.

Contractduur bij loyaliteitsbonus

Kijk naar de contractduur bij de loyaliteitsbonus actie. Meestal kan je kiezen welke contractduur je neemt. Wanneer je voor een 1-jarig energiecontract kiest, kun je na één jaar alweer overstappen van energieleverancier. En het mooie daaraan is dat je opnieuw gebruik kunt maken van energie met bonus. Je vindt met energie aanbiedingen vergelijken altijd de beste bonus bij energie.

Termijnbedrag

Naast de contractduur zijn ook de leveringskosten en het vastrechttarief belangrijke posten om naar te kijken bij het maken van je keuze. Deze kosten verschillen per energieleverancier. De kosten zie je terug in het termijnbedrag. Kijk daarom, naast een hoge cashback, ook altijd naar de hoogte van het uiteindelijke termijnbedrag bij het vergelijken van energie aanbiedingen.

Mis geen aanbieding

Heb je een goede loyaliteitskortingsactie gevonden? Wacht dan niet te lang, want de meeste energie aanbiedingen zijn tijdelijk. Wij raden ook altijd aan om de energie aanbiedingen in de gaten te houden, zodat je geen deals misloopt.

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.