Oxxio aanbiedingen & acties

Oxxio acties & energie aanbiedingen van juni 2019

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Oxxio. Deze energieleverancier biedt tegenwoordig vaak cashback kortingen aan. Voorheen stuntten ze ook vaak met welkomstcadeaus.

"Oxxio levert aan iedereen voordelige groene stroom en gas. Daarnaast heeft Oxxio een hele uitgebreide energie-app, de meest complete van Nederland!"

Oxxio biedt ten eerste altijd superscherpe energietarieven aan met 100% Europese windstroom. Het meest unieke aan Oxxio is de Oxxio App. Met deze app op je telefoon verlaag/verhoog je eenvoudig je termijnbedrag, geef je je meterstanden door en regel je eenvoudig alle nota’s en betalingen. Supereasy dus! Naast de lage tarieven en de app heeft Oxxio ook regelmatig energie aanbiedingen!

Voordelen van Oxxio

  • Energie voor een vaste lage prijs
  • Supereasy energie-app
  • 100% groene stroom

Alle verlopen Oxxio aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Oxxio verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Oxxio mijn overstapboete?

Krijg je te maken met een overstapboete, dan vergoedt Oxxio deze helaas niet voor je. Deze zal je dus zelf moeten betalen. Ga dus na of het in dat geval echt voordelig is om over te stappen naar Oxxio of dat je beter even kunt wachten. Je kunt uiteraard ook gewoon naar een andere energieleverancier overstappen!

energie-aanbieding-overstapboete-Oxxio

Overstappen naar Oxxio

Dankzij de overstapservice van Oxxio, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Oxxio:

  • 1. Meld je aan bij Oxxio
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Oxxio zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Oxxio
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Oxxio welkomstcadeau

Oxxio is bekend geworden door de beroemde gratis iPad actie. Dit was een uniek welkomstcadeau voor energie. Helaas is deze actie inmiddels verlopen. Maar nog steeds heeft Oxxio vaak leuke acties! Tegenwoordig heeft Oxxio vaker cashback kortingen dan echte welkomstcadeaus.

Bestaande en vaste klanten

Oxxio heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld niet van de lopende acties gebruik maken. Je moet er bij Oxxio zelf achteraan gaan om een verlengaanbod te krijgen. Let op dat een verlengaanbod vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Oxxio beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Oxxio is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Oxxio energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
Exclusieve actie: € 235,- cashback 1 jaar Direct bekijken
Ticketmaster Gift Card t.w.v. € 250 3 jaar Direct bekijken
Gratis Apple iPad Air!3 jaarverlopen
Gratis Samsung Galaxy Tab 41 jaarverlopen
Gratis Lenovo laptop1 jaarverlopen
Apple iPhone 5S of iPhone 63 jaarverlopen